Yrityssparraus Veera Pääkkölä

35.00 65.00  + ALV

Miten on, olisiko meillä hetki aikaa puhua yrittäjyydestä?

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Yrityssparraus Veera Pääkköläveerapaakkola

Veera on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Olen päivittäiskosmetiikan maahantuoja ja verkkokauppayrittäjä sekä yrittäjäperheen pikkulapsiarjen supersankaritar. Itsensä johtaminen,  arjen organisointi ja oman ajan hallinta ovat minulle välttämättömiä selviytymistaitoja ja jaan mielelläni kokemuksia arjen ja yrittämisen tasapainottamisesta. Henkilöstöhallinnon tradenomina arvotan työhyvinvoinnin korkealle ja uskon tämän olevan liian usein laiminlyöty osa-alue etenkin yksinyrittäjällä.

Verkkokauppa on hyvä lisä jo olemassa olevalle liiketoiminnalle tai erinomainen myyntialusta hyville tuotteille. Verkkokaupan perustaminen vaatii panostusta, mutta hyvin suunniteltuna ja oikeiden yhteistyötahojen kanssa sen voi tehdä helpommin ja välttyä turhilta kuluilta. Redesan -verkoston sparraajana autan mielelläni sinua verkkokaupan perustamisvaiheessa tai jo olemassa olevan toiminnan kehittämisessä.

Olen ihmisenä avoin, aloitteellinen ja toista kuunteleva. Pohdin asioita ja ilmiöitä, ehkä liikaakin ja monessa asiassa voisin päästää itseni helpommalla. Ei hyvän elämän tarvitse olla helppoa, mutta turhista säännöistä on oltava vapaa. Kaiken muun hyvän lisäksi puhun sujuvaa somea. Olen kolmen vuoden ajan rakentanut verkkokaupalleni selkeääyhtenäistä brändiä, jonka markkinoinnista vastaan itse. Kaikki harrastukseni ovat jollain tavalla luovia ja se on se, mitä nykyaikainen some-markkinointi vaatii; luovuutta ja erottumista. Pelkkä analytiikan seuranta ei riitä, vaan somessa on osattava kuunnella ja vuorovaikuttaa ymmärtääkseen asiakkaan mielikuvaa yrityksestä sekä omaa asemaansa markkinoilla.

Todellisuudessahan yrittäminen on aika yksinkertaista hommaa. Strategia voi olla ihan vaan suunnitelma, missio perustarkoitus ja visio unelma. Ja rumankin sanan voi sanoa niinkuin se on, koska aina yrittäminen ei ole niin yksinkertaista.Kun yhdessä kaivellaan, meistä kaikista löytyy supervoimia.

Miten on, olisiko meillä hetki aikaa puhua yrittäjyydestä?

Veeran osaamisalueet:

  • Verkkokauppa ja maahantuonti
  • Työhyvinvointi ja itsensä johtaminen
  • Some, brändäys ja sisällöntuottaminen

Sparrauksen kesto 30-60 minuuttia

Paikkakunta: Jyväskylä

Sparrauksen toteutustavat: puhelin, skype, tapaaminen keski-suomen alueella

Yrittäjänä vuodesta: 2016

Yritys: Hellimmin

Kielet: Suomi, englanti

Veera somessa:

instagram

facebook

 

 

Someasiaa sparraaja Veera Pääkkölän kanssa – sparraajahaastattelu from Redesan Oy on Vimeo.

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Veeralle, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Maksa sparraus ja Veera ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...