Yrityssparraus Veera Anttila

35,00 65,00 

Miten on, olisiko meillä hetki aikaa puhua yrittäjyydestä?

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Ota yhteyttä Veeraan: veera@hellimmin.fi tai 0405414499

Kuvaus

Yrityssparraus Veera Anttila (ent. Pääkkölä)

Mikäli haluat sparrausta, ota suoraan yhteyttä!

Veera on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Olen päivittäiskosmetiikan maahantuoja ja verkkokauppayrittäjä sekä yrittäjäperheen pikkulapsiarjen supersankaritar. Itsensä johtaminen,  arjen organisointi ja oman ajan hallinta ovat minulle välttämättömiä selviytymistaitoja ja jaan mielelläni kokemuksia arjen ja yrittämisen tasapainottamisesta. Henkilöstöhallinnon tradenomina arvotan työhyvinvoinnin korkealle ja uskon tämän olevan liian usein laiminlyöty osa-alue etenkin yksinyrittäjällä.

Verkkokauppa on hyvä lisä jo olemassa olevalle liiketoiminnalle tai erinomainen myyntialusta hyville tuotteille. Verkkokaupan perustaminen vaatii panostusta, mutta hyvin suunniteltuna ja oikeiden yhteistyötahojen kanssa sen voi tehdä helpommin ja välttyä turhilta kuluilta. Redesan -verkoston sparraajana autan mielelläni sinua verkkokaupan perustamisvaiheessa tai jo olemassa olevan toiminnan kehittämisessä.

Olen ihmisenä avoin, aloitteellinen ja toista kuunteleva. Pohdin asioita ja ilmiöitä, ehkä liikaakin ja monessa asiassa voisin päästää itseni helpommalla. Ei hyvän elämän tarvitse olla helppoa, mutta turhista säännöistä on oltava vapaa. Kaiken muun hyvän lisäksi puhun sujuvaa somea. Olen kolmen vuoden ajan rakentanut verkkokaupalleni selkeääyhtenäistä brändiä, jonka markkinoinnista vastaan itse. Kaikki harrastukseni ovat jollain tavalla luovia ja se on se, mitä nykyaikainen some-markkinointi vaatii; luovuutta ja erottumista. Pelkkä analytiikan seuranta ei riitä, vaan somessa on osattava kuunnella ja vuorovaikuttaa ymmärtääkseen asiakkaan mielikuvaa yrityksestä sekä omaa asemaansa markkinoilla.

Todellisuudessahan yrittäminen on aika yksinkertaista hommaa. Strategia voi olla ihan vaan suunnitelma, missio perustarkoitus ja visio unelma. Ja rumankin sanan voi sanoa niinkuin se on, koska aina yrittäminen ei ole niin yksinkertaista.Kun yhdessä kaivellaan, meistä kaikista löytyy supervoimia.

Lue blogista yrittäjätarinani.

Miten on, olisiko meillä hetki aikaa puhua yrittäjyydestä?

Veeran osaamisalueet:

  • Verkkokauppa ja maahantuonti
  • Työhyvinvointi ja itsensä johtaminen
  • Some, brändäys ja sisällöntuottaminen

Sparrauksen kesto 30-60 minuuttia

Paikkakunta: Jyväskylä

Sparrauksen toteutustavat: puhelin, skype, tapaaminen keski-suomen alueella

Yrittäjänä vuodesta: 2016

Yritys: Hellimmin

Kielet: Suomi, englanti

Ota yhteyttä Veeraan: veera@hellimmin.fi tai 0405414499

Veera somessa:

instagram

facebook

 

 

 

Someasiaa sparraaja Veera Pääkkölän kanssa – sparraajahaastattelu from Redesan Oy on Vimeo.

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Veeralle, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

 

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!