Yrityssparraus Mari Koponen

35,00 65,00 

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , , ,

Autan Sinua, yksinyrittäjä, menestymään paremmin yrittäjyyden taipaleella.

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Kuvaus

Yrityssparraus Mari Koponen

Mari on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen 2022.Mari koponen Sparraaja

Autan Sinua, yksinyrittäjä, menestymään paremmin yrittäjyyden taipaleella.

Minulle tärkeitä arvoja ovat itsensä kehittäminen, henkinen kasvu, arvostus ja arvostaminen, työ, itsekunnioitus ja yhteisöllisyys. Arvoni heijastuvat tyyliini sparrata. Olen helposti lähestyttävä ja esitän asiat usein käytännön ja esimerkkien kautta, selkokielisesti. Annan Sinulle rakennuspalikoita, työkaluja ja oivalluksia omaan yrittäjyyteesi. Yhdessä olemme enemmän!

Yrittäjänä olen työskennellyt kuuden vuoden ajan. Aikaisempaa kokemusta minulla on yrittäjänä liikunta-alalta, siivousalalta ja suoramyynnistä. 10 vuoden uran hoitoalalla tehneenä minulle on kehittynyt taitoja mm. tiimin vetämisestä ja asioiden organisoinnista, oman työn järkevästä suunnittelusta, toisten ihmisten kuuntelusta ja kunnioittamisesta ja kykyä ajatella asioita monelta kantilta. Useammalla toimialalla työskennelleenä osaan myös yhdistellä erilaisia elementtejä.

Suoramyynnin parissa olen huomannut, mikä merkitys yhdessä tekemisellä ja toisten auttamisella on. Siitä se ajatus lähti: haluan tsempata, innostaa ja tukea toisia yksinyrittäjiä. Yhdessä ideoiden ja oivalluksia hakien. Vaikka olemme yrittäjinä itsenäisiä, ei meidän tarvitse olla yksinäisiä!

Työssä jaksaminen ja työhyvinvointiasiat ovat lähellä sydäntäni. Työssä kehittyminen ja onnistumisen ja ilon kokemukset ovat mielestäni hyviä tavoiteltavia asioita, joita kannattaa sparrauksissakin työstää.

Marin osaamisalueet:

  • Jaksaminen työssä ja arjessa
  • Itsensä johtaminen
  • Henkinen kasvu ja mielen hallinta
  • Ajanhallinta
  • Ihmissuhteet

Sparrauksen kesto 30-60 minuuttia

Paikkakunta: Kuopio

Sparrauksen toteutustavat: puhelin

Yrittäjänä vuodesta: 2016

Yritys: Tmi Mari Koponen

Kielet: Suomi

Ota yhteyttä Mariin: Mari.k.koponen@gmail.com tai 0407686854

Mari somessa:

instagram

facebook

 

 

 

 

Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Marille, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Maksa sparraus ja Mari ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!