Yrityssparraus Gila Heimonen

65,00 

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , , ,

Me kaikki tarvitsemme ihmisen, joka kuuntelee kun selvitämme ajatuksiamme, on aidosti kiinnostunut ja välittää meistä.

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Kuvaus

Yrityssparraus Gila Heimonen

Gila on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Olen toiminut yrittäjänä yhteensä nelisen vuotta hyvinvointipalveluja tarjoamassa yrityksessäni. Laitoin yritykseni lepäilemään vakavan sairastumisen vuoksi ja palattuani työelämään olen toiminut kevytyrittäjänä ja kansalaisopiston tuntiopettajana. Niin yrittäjänä kuin tuntiopettajanakin ohjaan yksilö- ja ryhmäohjauksina erilaisia mindfulness-kursseja, TRE (Trauma Releasing Exercises) -menetelmää, tanssi-liiketerapeuttisen menetelmän ryhmiä ja rakentavaa vuorovaikutusta (NVC Nonviolent Communication).

Työskentelen myös Redesanissa Sannan ”ApuAivoina”, joka pitää sisällään muun muassa koulutusten ideointia ja suunnittelua sekä sparraajaverkoston toiminnan kehittämistä ja tukemista.

Koulutukseltani olen sosionomi AMK, tanssi-liiketerapeutti, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja TRE (Trauma Releasing Exercises)-ohjaaja. Lisäksi olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon. Mindfulness-ohjaajuuteen olen pätevöitynyt erilaisten mindfulness- ja meditaatiokurssien ja pitkän työkokemuksen eli ”kantapääopiston” kautta. Olen ohjannut mindfulnessia ammattillisesti 2000-luvun alkupuolelta saakka.

Autan sinua erityisesti tilanteissa, joissa tuntuu, että henkiset ja/tai fyysiset voimavarat ovat vähissä ja elämä/yrittäjyys tuntuu olevan solmussa. Tilanteet, joissa kaipaat selkeyttä mihin suuntaan edetä, mitä ratkaisuja tehdä. Hyödynnän työssäni rakentavan vuorovaikutuksen prosessia, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena tunteineen ja tarpeineen. Ratkaisut löytyvät helpommin, kun tulet kuulluksi ja kuulet itseäsi ja sitä miten voit ja mitä tarvitset. Näin voimme löytää yhdessä ne konkreettiset tavat, joilla voit edistää hyvinvointiasi ja yrittäjyyttäsi.

Gilan osaamisalueet:

•  hyvinvointi ja jaksaminen
•  ajanhallinta, itsensä johtaminen
•  stressinhallinta, mindfulness
•  kriisitilanteet
•  vuorovaikutus

Sparrauksen kesto: 60 min

Sparrauksen toteutustavat: puhelin, Skype, tapaaminen (Keski-Suomi)
Paikkakunta: Jyväskylä
Yrittäjänä 4 vuotta, kevytyrittäjyys vuodesta 2015 alkaen
Kielet:suomi, englanti

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!