Referenssit


Trustmary Reviews

Cap Logo.png

CAP-Group Oy

Verkkoluento: Asiakaspalvelu ja erilaiset persoonat.

Lämmin kiitos vielä perjantaista ja materiaaleista! Oli mukavaa, kun tulit ja saamamme palaute paikalla olleilta osuudestasi on ollut positiivista:

- Kiitos Sanna innostavasta koulutuksesta!

- Uusia erittäin hyviä näkökulmia ja ideoita asiakaspalvelun parantamiseen.

- Aivan huippu webinaari! Loistava kouluttaja! +++

- Kiitos Sannalle! Tosiaan äkkiä voi tuntua itsestäänselvyyksiltä, mutta on hyvä aina palauttaa mieleen/palata aika ajoin asian äärelle.

- Oikea ihminen kouluttamassa. paljon tuttuja asioita uudessa valossa

- Hyödyllisiä muistutuksia ja vinkkejä omaan työhön käytännön tasolla. Aihe on kuitenkin tärkeä kaikessa mutta etenkin aspatyössä. Kiva, iloinen kokonaisuus ja jaksoi hyvin seurata kiinnostuneena.

- Asiasta innostunut kouluttaja, hyvä työssään, paljon hyviä pointteja joita tulisi muistaa omassa työssä

Henkilöstön palautteita

Oriflame Special Stars Referenssi

Oriflamen Special Stars

Sanna piti tiimillemme Alkuvuoden tsempin. Heti tapahtuman jälkeen tuli tiimiläisiltä palautetta, että he ovat intoa täynnä kuin ilmapallo ja tuli paljon uusia ideoita ja ajatuksia mieleen, kuinka omaa bisnestä voisi parantaa. Ja vielä niin, että se on kivaa! Nyt reilun kuukauden jälkeen tulokset myös näkyvät. Myynnit ja rekrytointimäärät ovat kasvaneet ja sama hyvä pöhinä on edelleen päällä!

Suuri kiitos Sanna!

Hillevi Joutjärvi tiimin aluejohtaja

kolmassilma.net

Kolmassilma.net

Yksinyrittäjyys voi olla raasteellinen valinta varsinkin silloin kun on ihan yksin kaiken kanssa. Tarvitsin apua, tukea ja suoraa palautetta erityisesti verkkosivujeni viestinnän onnistumisesta. Sannan sparrauksessa myös sain mitä tilasin, ja kaupan päälle vielä monta oivallusta eteenpäin. Suosittelen lämpimästi Sannan palveluita!

Saaga Saarnisola Yrittäjä

Reim Jyväskylä

REIM Jyväskylä

" Sanna piti meidän koko henkilökunnalle innostavan ja energisen esitelmän ”Uskalla näkyä ja ota some haltuun töissä” teemalla. Koronan vuoksi tilaisuus pidettiin TEAMS tapahtumana ja osallistujia oli 14 paikkakunnalta. Kiitos Sanna, voin ehdottomasti suositella sinua hengennostattamiseen."

Pia Määttä Toimitusjohtaja

DreamHouse LKV Oy

"Oli rento ja hauska some-koulutuspäivä, josta saimme yrityksemme työntekijöille hyviä ja selkeitä vinkkejä ja uusia oppeja some-maailmaan"

Juha Koponen, Yrittäjä

Vesilinna

Cafe & Restaurant Vesilinna

Lämmin suositus kääntyä Redesanin puoleen kaikille, jotka tarvitsevat potkua johonkin uuteen. Olimme ostaneet kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ravintolan liiketoiminnan ja halusimme lähteä toteuttamaan uudistettua konseptia yhdessä henkilökunnan kanssa. Yrittäjinä kävimme ensin Sannan kanssa hienon keskustelun, jonka tuloksena selkeytimme omia visioitamme. Samassa yhteydessä sovimme, että Sanna tulee puoleksi päiväksi luomaan yhteishengen perusteita koko kahvila-ravintola Vesilinnan henkilökunnalle. Näin tapahtuikin ja koko henkilöstö oli innoissaan mukana Sannan fasilitoidessa tilaisuutta. Sanna ohjasi meitä myös oikeaan suuntaan somen ihmeellisessä maailmassa ja nyt pystymme jo itsenäisesti hoitamaan senkin puolen. Tiedämme kuitenkin, että voimme aina tarvittaessa kilauttaa kaverille eli yhteistyö jatkuu.

Tarja Lindqvist & Marja Mäenpää, Vesilinna Kahvila & Ravintola, Jyväskylä

Cheriest

Olen saanut YritysMuuntamosta hyviä vinkkejä ja myös vahvistusta, että olen tehnyt asioita oikeaan suuntaan. Etenkin näkyvyysasioihin on tullut kullanarvoisia vinkkejä ja on myös inspiroinut somettamaan enemmän. Tämä tietysti näkyy esim. omien nettisivujen kävijämäärissä. Voin suositella vahvasti, 20 € on todella pieni summa tästä.

Jonna Sirkkiä / Cheriest, Yrittäjä

Real Snacks Oy

Sanna luotsasi meitä lupsakkaaseen tapaan läpi somettamisen ihmemaan. Pidimme puolen päivän session facebookin ja instagramin julkaisemisesta ja mainonnasta. Hyödyllistä, rohkaisevaa ja Sanna toi ulkopuolisena reippaasti esiin havaintonsa nettisivuista somepostauksiin. Suosittelen, jos kaipaat tukea someviestintään ja/tai näkemystä sisältöjesi nykytilaan.

Arja Kastarinen, Real Snacks Oy CEO/ Toimitusjohtaja

DocMJP Oy

Suosittelen lämpimästi Redesan Oy, Sanna Jylänki, yrityssparraajana, Some-neuvona ja asiantuntijana. Hänen asiantuntemuksestaan on ollut vastaanottoni tiedottamisessa suurta apua. .

Matti Paananen, keuhkosairauksien erikoislääkäri, DocMJP Oy, Jyväskylä

Opitti Oy

Palaute Minna Nurmisen sparrauksesta: Skypetettiin Minna Nurmisen kanssa. Tämä oli eka sparraustuntini ikinä, ja olipa ihan loistavaa. Ennen tuntia pää oli täynnä kaaosta, ja mitään kunnollista en saanut aikaiseksi koska olin ihan jumissa kaikkien ideoiden ja kysymysten kanssa. Minnalta sain ihan todella hyviä vinkkejä, vastauksia kysymyksiini, paljon uutta ajateltavaa ja ennen kaikkea selkeyttä kaaokseen. Oli todella rahan arvoinen tunti. Kiitos Minna! Luulenpa, että saatan olla myöhemminkin Minnan sparrauksen tarpeessa.

Merja Kyllönen Opitti Oy

Salliva

Aloitin viime keväänä tekemään videoita yritykseni Fb -sivulle Sannan sparrauksen innoittamana. Sanna rohkaisi, että jostain tekeminen aina alkaa ja siinä tekemisessä vähitellen kehittyy ja niinhän siinä kävi. Kun menin mm. syksyllä yrittäjäkurssille, jossa piti alkajaisiksi tehdä videolle hissipuhe, niin yrittäjäystävät kurssilla kommentoivat minun videota, että kyllä siitä niin näkee, että olet näitä videoita tehnyt ennenkin...

Ninna Hannu Salliva

Uusyrityskeskus Logo

Itä-Savon Uusyrityskeskus​

”Saamiemme suositusten ja kilpailutuksen kautta hankimme Redesanilta verkkomarkkinoinnin perusteisiin liittyvän kolmen koulutuksen sarjan. Koulutukset olivat käytännönläheisiä ja rohkaisivat ottamaan haltuun sosiaalisen median ja verkkomarkkinoinnin keinoja. Yhteistyömme oli sujuvaa, kaikki toimi niin kuin oli sovittu. Koulutuksiin osallistuneilta yrittäjiltä saimme myös positiivista palautetta.”

Katja Remes, Itä-Savon Uusyrityskeskus​

Ratia Logo

Ratia

"Sannalta/Redesanilta saimme loistavaa opastusta ja kättä pidempää somemaailmassa seikkailemiseen."

Eeva Mela, muotoilujohtaja
Elina Lappi, toimistonjohtaja

Kotona Kylassa Hanke Logo

Keuruun kaupunki​

Kotona kylässä -hankkeen päättäjäistilaisuus kaipasi nohevaa, asiansa osaavaa ja helposti kuunneltavaa esiintyjää kertomaan some-viestinnästä kyläyhdistysten kotonakylässähankenäkökulmasta. Sanna pääsi paikalle – ja sain juuri sen mitä tilasin, oikeastaan vieläpä enemmänkin! Sannalla on taito esittää asiansa kullekin kohderyhmälle sopivalla tavalla ja vieläpä siten, että sitä on hauska kuunnelle. Uskon, että moni kyläaktiiveistamme uskaltautuu nyt somen maailmaan uudella tavalla. Kiitos Sanna ja Redesan Oy!

Kotona kylässä-hanke
projektipäällikkö Kati Hiiliaho
Keuruun kaupunki

Viherlandia Logo

Viherlandia

”Hankimme Redesanilta sparrauksen, jonka avulla saimme avattua yrityksemme Facebook-sivut. Seurattuani Redesania sosiaalisessa mediassa tiesin heidän tapansa toteuttaa asioita sopivan myös meidän yrityksemme ajatusmaailmaan. Suosittelisin heidän palvelujaan kenelle tahansa, joka tahtoo apua nopeasti ja oikealla tavalla. Redesanilla toimitaan ihmisläheisesti, iloisesti ja kannustavasti. Takana ei ole kankeaa organisaatiota, vaan apua saa joustavasti ja mutkattomasti.”

Eija Pirnes, Viherlandia

Anni Niska

Anni Niska

”Hankin Redesanilta 45-minuuttisen sparrauksen ollessani siirtymässä päätoimiseksi yrittäjäksi. Hain sparraukselta lähinnä toista näkökulmaa ja mielipiteitä siitä, olinko tekemässä oikeaa ratkaisua. Lisäksi sain tukea omille visioilleni. Voisin suositella Redesanin sparrauksia kenelle tahansa – ne sopivat monenlaiseen tarpeeseen.”

Anni Niska

PPO-Elektroniikka Oy

”Löysimme Redesanin palvelut verkosta etsiessämme edullista sparrausta, jonka sisällön voisi räätälöidä juuri meidän tarpeisiimme. Hankimme Redesanilta sparrausta tarvitessamme apua LinkedInin käytössä. Sparrauksen avulla pääsimme hyvin alkuun yrityksemme LinkedIn-sivujen kanssa. Suosittelisin Redesanin sparrauksia etenkin pienille yrityksille, joissa ei ole omaa viestintä- ja markkinointiväkeä ja heidän tukeaan.”

Tiina Ohtonen, PPO-Elektroniikka Oy

Denstal Logo

Denstal

Sanna Jylänki koulutti asiakaspalvelua hammashoitajille ja suuhygienisteille, ohessa tilaisuuden kuulijapalautteet: "Pirtsakka, jaksoi kuunnella, laittoi itsensä likoon."
"Mukaansatempaava luennoitsija, asiaa, kiitos, kuunteli haukottelematta ja loppui kesken:)"
"Ihana piristysruiske ja kerroit asiaa/toiveita asiakkaan näkökulmasta."
"Ihan loistava positiivinen ote ja vuorovaikutteinen luento, suosittelen esimiehelleni."
"Mukaansa tempaava luennointityyli ja kuuluva ääni, ei nukuttanut luennolla Iloinen tsemppari. "
"Innostava, hauska, mukaansatempaava"
"Erittäin hyvä luento kiitos! Aihe oli mielenkiintoinen ja luennoitsijana olit erittän mukaansatempaava. 🙂"

Muutostoive

Sparraajaverkoston Sari Leskinen sparrasi

“Aivan mahtava sparrauskokemus! Erityiskiitos siitä Leskisen Sarille! Jäi todella lämmin ja hyvä olo. Ideointiryöppy valtasi minut täysin ja aloitinkin jo to do -listan purkamisen uudella energialla. Tulevaisuus näyttää valoisalta ja sain vahvistusta pyrkimyksilleni. Suosittelen lämpimästi kaikille uusille ja kokeneimmillekin yrittäjille! Näkökulmien jakaminen ylläpitää jatkuvaa kehitystä.” ❤

Nina Paasikallio, Muutostoive

Päivi Aila

Minna-Maaritin sparraus avasi silmäni näkemään omaa yritystäni ja toimintaani selkeämmin. Sain häneltä ihan konkreettisia neuvoja yritykseni markkinoimiseen, asiakkaiden tavoittamiseen, brändin rakentamiseen, ym. itseäni askarruttaviin kysymyksiin. Ensi kohtaamisesta lähtien hänen ammattimaisuutensa ja lämminhenkisyytensä teki minuun suuren vaikutuksen. Jos haluat saada tukea, neuvoja tai vahvistusta omaan yritykseesi liittyen, niin suosittelen Minna-Maaritia todella lämpimästi.

Päivi Aila

Pia Heinonen, Hoiva Mimosa, Nokia

Sparraajaverkoston Niina Palmunen sparrasi

“Sparraus on yrittäjän päänä ja olkapäänä olemista ihan konkreettisesti. Sparrauksessa nousi esiin kohderyhmän rajaamisen tärkeys ja sain hyviä vinkkejä yrityksen markkinointiin.”

Anna Hänninen

Sparraajaverkoston Sirpa Rossi sparrasi

“Oli todella positiivinen sparrauskokemus ja oli ihana, että sain heti konkreettisia vinkkejä, jotka aion laittaa kyllä heti käyntöön.”

Anna Hänninen

Ravintolayrittäjä

Sparraajaverkoston Sirpa Rossi sparrasi

“Kiitos sparrauksesta. Ajatukseni kirkastui, kun sai jutella sparraajan kanssa. Energiataso nousi ja keskustellessa tuli positiivinen ja hyväolo.
Vinkit itsetunnon kohotukseen ja usko päätöksen voimaan tulivat tarpeeseen.”

Taina, ravintolayrittäjä

Runoilija

Sparraajaverkoston Sirpa Rossi sparrasi

"Sain sparrauksesta lisää tsemppiä mennä omia unelmia kohti."

Anna-Mari Rautiainen, runoilija

Yrittäjä

Sparraajaverkoston Sirpa Rossi sparrasi

“Hei Sirpa 💜 Kiitos sparrauksesta ja juttutuokiosta. Sinun kanssasi oli helppo jutella, olet ihana päivänsäde ja helposti lähestyttävä ihminen. Tosi positiivinen, iloinen ja empaattinen. Otan käyttöön aamukahvihetken kiitollisuuspäiväkirjan kanssa ja kerron sinulle kuulumisia matkan varrelta. Kaiken muun positiivisen lisäksi sinua oli ihanaa katsella, olet kovin kaunis myös ulkopuolelta! 💕✨🌹 Ja nyt mullekin tuli tosi, tosi pitkästä aikaa sellaine olo, että haluan lakata kynnet ja etsiä jotain värikkäämpää päälle 😄 Kuullaan taas, kivaa päivää sinulle!”

Katja Ronkainen, yrittäjä

Sirpa Ovaskainen Logo

Kielenhuoltaja Sirpa Ovaskainen

"Kun pitkän linjan pienyrittäjän kalenteriin ilmaantuu piinallista luppoaikaa, on panostettava kiireesti markkinointiin. Onneksi yrittäjäkollegani oli kertonut Redesanista ja kurkkasin Sannan vakuuttavia kirjoituksia ja videoita. Innostuin heti ja varasin tunnin sparrausajan. Sannan topakalla ohjeistuksella sain ideoita ja konkreettisia neuvoja. Yrittäjän ei pidä jäädä yksin voivottelemaan, vaan kannattaa tarttua reippaasti apuun. Kiitokset Sannalle!"

Sirpa Ovaskainen, kielenhuoltaja

Ripsi Bar Logo

Ripsi Bar

"Tykkäsin koulutuksesta alkuun oli hyvä käydä läpi rennosti ketä me kaikki ollaan. Kun siinä vapautuu, niin helpompi lähteä videotakin tekemään. Videon kuvaaminen jännitti yllättävän paljon, vaikka niinkin pienellä porukalla. Se oli kuitenkin tosi hyvä, että se tehtiin. Kun rupeaa vaan heti hommiin, ni helpottaa heti itse oon sen verta myös teorian perään, että tykkäisin kuulla vielä jotain faktoja eri somekanavista."

Anni-Lotta Nieminen, yrittäjä

Krissala Logo

Krissala

"Sain hyvin henkilökohtaista ohjausta ja hyviä teknisiä neuvoja. Videotyöpajan jälkeen rohkaistuin heti tekemään videon. Työpaja auttoi ylittämään yhden suuren kynnyksen esiintymisessä ja itsensä esittelemisessä."

Kristiina Sakala, ympäristökouluttaja, Krissala

Arctic Store Logo

Arctic Store

"Tavoitteena ketjullamme oli saada yrittäjät innostumaan ja ymmärtämään paremmin brändayksen sekä some-markkinoinnin hyödyt. Sannan käytännön läheiset esimerkit ja aito oma innostus aiheisiin tarttui ja uskomme, että näistä koulutuksista saimme eväitä kehittää toimintaamme."

Jarno Ahtonen, toimitusjohtaja

Himos Logo

Hiihtokeskus Himosvuori Oy

"TörmHimosäsin sattumalta Sannan blogiin googlaillessani Some-markkinointiin liittyviä artikkeleita. Blogi oli helposti luettava ja mukaansatempaava. Niinpä kulkeuduin Redesanin kotisivuille, jossa huomasin mahdollisuuden ostaa erillistä Some-sparrausta.

Tuumasta toimeen siis ja huomasin istuvani yrityksen toimiston sohvalla syventämässä pintapuolista tietoani Some-maailmasta. Muutaman kahden tunnin sessarin aikana minulle avautui paljon uutta hyödyllistä tietoa. Sannan tapa kertoa innostavasti, kannustavasti ja helposti ymmärrettävästi hälvensi kaiken pelon omasta osamaamattomuudesta. Kiitos Sanna hyvistä ohjeista ja tsempistä! Some-kamppikset pyörivät nyt omin voimin kiihtyvää vauhtia."

Päivi Kuokkanen, yrittäjä, markkinointijohtaja

Villitassu

"Mun mietä lämmittää nähdä aina Redesan ja Sanna Facebookissa päivittelemässä vinkkejä ym. Silloin kun lähdin itse sivutoimiseksi ysittäjäksi joskus 2010-luvun alkupuolella (2009 on toiminimi perustettu) niin bongasin Redesanin jostain kanavasta - en enää muista mistä. On ollut koo mun "yrittäjäuran" ajan seurannassa ja uutiskirjettä pukannut. Redesanista on ollut suuri apu ja on tosi ilo lukea teidän päivityksiä ja uutiskirjeitä."

Riikka Ala-Hulkko

Floristi

"Omasta yritysideasta keskusteleminen auttoi jäsentämään ajatuksia ja kannusti tavoittelemaan itselle mielekästä työtä mahdollisesti yrittäjyyden kautta. Sannan sparrauksesta sain erinomaisia käytännön neuvoja lähteä eteenpäin yritysideani kanssa, sain esim. tietoa yrittäjyys koulutuksesta sekä ideoita verkostoitumiseen ja asiakaskunnan kartoittamiseen. Parasta antia oli mielestäni kannustava asenne yrittäjyyteen ja mahdollisuus keskustella kokeneen yrittäjän kanssa omasta ideasta. Kiitos!"

Tilaus floristipalvelua suunnitteleva floristi Miia Raitio

Liisa From Finland Logo

Liisa From Finland

"Pieni puolituntinen Sannan sparrausta auttoi jäsentämään omia tulevaisuuden suunnitelmiani yrittäjänä ja vahvisti uskoani valitsemalleni tielle. Yksinyrittäjä ei olekaan enää yksin!

Puhelinsparraus toimii hyvin myös hetkittäisen koti-ikävän hoitoon mistä maailmankolkasta tahansa. Asiakas voi itse päättää kuinka usein sparrausta kaipaa ja vain yhden kerran puhelukin saa aikaan sopivan tsempin saada suunnitelmia eteenpäin. Sannan tsemppaus on mielessä alitajunnassa pitkään myös sparrauksen jälkeen ja auttaa omaan tahtiin etenemisessä. Kiitos Sanna!"

Liisa Kankkunen, yrittäjä, graafikko

Capacitas Familia Logo

Capacitas Familia

"Aika usein hankalissa tilanteissa, ja muutenkin, omat ajatukset alkavat kiertää kehää. Niistä ei meinaa enää nähdä ulos, avarampiin maisemiin. Mieli tekee tepposet ja tulee olo, että kaikki on synkkää ja jopa toivotonta. Juuri noissa tilanteissa on niin tärkeää saada pukea sanoiksi sitä, mitä itse ajattelee ja kuulla toisen ajatuksia sen pohjalta. Jo se, että voi sanoa asioita niiden ajattelemisen sijaan, antaa apua. Ja tietysti se, että vastapuoli kuuntelee, heittää sekaan sopivan määrän hyviä kysymyksiä, kertoo kokemuksia ja haastaakin. Lopulliset ratkaisut tekee tietysti yrittäjä itse, mutta tila ja aika kertoa sekä ulkopuolinen näkemys ovat todella arvokkaita. Myös tieto siitä, että asioiden käsittelyä voi tarvittaessa jatkaa tutun ihmisen kanssa, eikä tarvitse lähteä selittämään kaikkea alusta alkaen, on mukava ajatus säilöttäväksi tulevan varalle."

Sanna Mäkipää, Tmi Capacitas Familia, TtM, Organisaatiokonsultti, työnohjaaja (STOry), kouluttaja

www.kestopigmentoinninammattiopas.fi

"Markkinointi oli minulle todellinen sudenkuoppa. Tiesin, että haluan yritykselleni selkeän markkinointisuunnitelman. En vain yhtään osannut valita mainosviidakosta saatikka investoida rahojani tiettyyn mainostoimistoon. Aikani etsittyäni kirjaimellisesti törmäsin Sannan “hätäapu pakettiin” facessa ja siitä kaikki lähti. Uskalsin ostaa Sannalta erilaisia opetustunteja somemarkkinointiin. Hänestä tuli “se fiilis” että nyt voin vihdoin luottaa. Kaikkea kun on niin paljon tarjolla nykypäivänä. Ostin mm. uutiskirjeopin, Vimeo-opetuksen, YouTube-opastuksen jne. joilla nyt toteutan järkevää markkinointia sinkoilematta epämääräisesti joka suuntaan. Ja olen joka kerta saanut avun mihin vain haasteeseen mikä yrittäjyyteen liittyy.

Omat oppini joita opetan eteenpäin yritykseni kautta ovat aina omakohtaisen kokemukseni kautta tullutta tietotaitoa. Niinkuin myös tässä somemarkkinoinnissa omakohtainen kokemukseni Sannasta tuo minulle 100% luottamuksen suositella hänen palveluitaan."

Veera Nissi, kestopigmentoinnin asiantuntija

Yrittäjä

"Redesanin verkkokoulutukset yllättivät minut: Edullisia, mutta laadukkaita!"

Vakuuttunut yksinyritäjä

Confetti Logo

Confetti

"Some markkinoinnin kanssa olen tuntenut olevani umpikujassa koska asia on minulle täysin vieras. Kuulin Sannasta ja kuinka hänen puoleensa kannattaa kääntyä tällaisen ongelman kanssa. Ja toden totta kannatti!!

Puolen vuorokauden varoitusajalla sain tunnin teho-opetuksen ja hyviä neuvoja, opin täysin uusia juttuja ja tuli tunne -tätähän voi vielä oppia ja oikeasti saada sosiaalisesta mediasta hyötyä omiin tarkoituksiin markkinoinnissa. Sanna on ihmisenä hyvin helposti lähestyttävä ja opastus minulle amatöörinä oli helposti ymmärrettävää. ISO KIITOS!!"

Pirkko Hämäläinen, Confetti Jyväskylä / Juhlahelmi

Asiakaspalaute

"Sannalla on käytännön yrittäjäkokemusta, joten hän oikeasti ymmärtää, mistä puhun. Hän myös kuuntelee aidosti. On joitakin kouluttajia, jotka alkavat heti tarjota vaihtoehtoisia ajattelutapoja ja kyseenalaistaa avautujaa, mutta se ei kaikille toimi. Aluksi on tärkeää, että tulee kuulluksi. Sannan tekniikka on kysellä ja kuunnella, ja hän on aidosti ja kiireettömästi läsnä. Sen jälkeen voi alkaa katsella asioita eri näkökulmista. Eli ensin on “oksennettava”, kuten Sanna asian ilmaisee."

Tyytyväinen sparrausasiakas

Rinnalla Logo

Rinnalla

"YrittäjäEskari: Suosittelen lämpimästi tätä kurssia. Olen sen avulla saanut vahvistusta omalle yritystoiminnalleni ja visiolleni, realismia unohtamatta!"

Salla Joutsen, Rinnalla Tmi

Unijuna Logo

Unijuna

"Sparraus Sannan kanssa tuotti tulosta jo ennen sessiotamme, sillä sain puhtia tehdä rästihommia. Sannan avulla sain ajankäyttöön realistisuutta ja systemaattisuutta. Suosittelen lämpimästi Sannaa yrittäjille, jotka haluavat sparrausta ja ulkopuolista näkemystä toiminnalleen."

Liisa Niskakangas, Unijuna

Valmennus työnhakuun: Some ja verkostoituminen työnhaussa – Uravalmennus Opteam, Keski-Suomi.

“Sannan tyyli on konstailematon ja maanläheinen. Hän on alansa ammattilainen ja tietää mistä puhuu. Puhe kumpuaa kokemuksesta ja kentällä tehdystä työstä. Sannalla tätä kenttäkokemusta on paljon ja hän on monessa mukana. Uskoisin, että sen ansioista hän on varma esiintyjä. Persoonana Sanna on lupsakka, onhan hän savolainen. Hän ei kuitenkaan jätä ymmärtämistä kuulijalle, vaan osaa avata asioita konkreettisin esimerkein. Se auttaa paljon, kun kyse on some -asioista, jotka eivät ole kaikille tuttuja. Sanna osasi tuoda hyvin työnhaun näkökulman kuulijakunnalleen ja sai heidät miettimään omaa verkostoaan ja verkostojen merkitystä työnhaussa. Kiitos Sanna!”

Ritva Partanen, Uraohjaaja, Opteam

“Kiitokset Sannalle some- ja verkostoituminen -koulutuksesta uravalmennusryhmässämme. Sanna on somen rautainen ammattilainen joka osaa kohdistaa esityksensä erilaisille kuulijoille. Saimme kuulla monipuolisesti somen ja verkostoitumisen hyödyistä työnhakuun liittyen. Sanna innostaa yleisöä, haastaa miettimään kuultua oman elämän kannalta ja antaa paljon käytännön esimerkkejä. Sanna on oma iloinen itsensä ja luonteva esiintyjä.”

Piia Järvenpää-Kansikas, Uraohjaaja, Opteam

Valmennettavien palautetta:


"Tykkäsin, kun slaideilla ei ollut liikaa tekstiä."
"Minäkin kokeilin ja tein Youtubeen oman esittelyCV:n Sannan innoittamana."
"Selkeä esiintyjä."
"Hyvin jaksoi kuunnella. Paljon asiaa lyhyessä ajassa."
"Mielenkiintoinen ja rento luento!"
"Hyvää asiaa!"

Pro Opus Logo

Pro Opus

"Redesan on ollut iso apu ja tuki aloittavan asiantuntijayrittäjän tiellä. Redesan on ollut todella korvaamaton tuki. Nettivalmennukset toimivat ja opastavat hyvin omaan aikatauluun sopivaan aikaan samoin kuin chat ja online neuvonta. Sannalla on näkemys ja kyky ohjata asiat oikeaan järjestykseen, antaa vaihtoehtoja sekä luotettavaa apua siihen miten aloittaja selviytyy ongelmistaan. En ole vielä keksinyt kysymystä, johon ei olisi löytynyt neuvoa."

Pirjo Rosvall, Pro Opus

Mind & Body Balanssi Logo

M & B Balanssi

"Kiitos Sanna! Olipa hienoa jutella kanssasi. Ajatusten jakaminen ja tuen saaminen toiselta yrittäjältä tuli todella tarpeeseen. Huomasin kuinka päässäni pyörineet ajatukset jotenkin selkiytyivät ja näin, mikä olisi seuraava askel joka minun tulisi ottaa. Jokaisella yrittäjällä kyllä tulisi olla oma sparraajansa. Lähdin sparrauksesta keventynein mielin ja tulevaisuuteen uskoen!"

Heli Flink, M & B Balanssi

Arkiapu Marianne Logo

Arkiapumarianne

"En olisi parempaa päätä ja olkapäätä voinut toivoa. Kiitos Sanna!"

Marianne Puttonen, Arkiapumarianne

Madamelli Logo

Madamelli

"Olin tullut tienristeykseen yritykseni kanssa, vaihtoehtoina oli heittää hanskat tiskiin tai kääntää suunta ihan uuteen tuntemattomaan josta olin kuitenkin haaveillut jo pitkään. Sanna tsemppasi, suorastaan potki minut mukaan Sannan ja Sakarin YrittäjäEskari-koulutukseen ja löysin uudelleen yrittämisen tahdon, sen palon joka vie minua eteenpäin. Nyt olen aloittanut oman vaatemerkin luotsaamisen ja teen taas sitä missä olen paras ja onnellisin, kiitos Sanna ja Sakari!"

Johanna Harju, Vaatesuunnittelija

Sisustussuunnittelu Annukka Tolamo Logo

Sisustussuunnittelu Annukka Tolamo

"Sannan Sparrauksesta sain omaan yrittäjyyteeni ulkopuolista näkemystä ja innoittajaa. Olenko oikealla reitillä ja oikeilla ajatuksilla menossa eteenpäin? Sparraus on hyvä tapa nähdä ulkopuolisin silmin oman toiminnan vahvuudet ja heikkoudet. Tuoreena yrittäjänä sain vahvistusta omille ajatuksilleni ja uutta intoa työhöni 🙂"

Annukka Tolamo, Sisustussuunnittelu Annukka Tolamo

Wr Galleria Logo

WR-Galleria Ky

"Tiivis ja tehokas yrittäjävalmennus eli yrittäjäeskari: “Jo ensimmäisellä tunnilla, silmät jotenkin vain revähti auki ja korvatkin myös. Uskomaton määrä tietoa, niin pienessä ajassa. Tietoa, jota luulin etten koskaan opi. Ainakun tuli joku sana mitä en ymmärtänyt ja meinasin kysyä, opettaja selittikin sen samantien.

Tunnilla pelasi heti sellainen vuorovaikutus, ei tarvinnut pelätä kysyä. Todella hyvä fiilis!"

Veera Riekkinen, WR-Galleria Ky

Tikka Welding Management Logo

Tikka Welding Management

"Minulle jäi erityisesti mieleen Sannan aina positiivinen asenne ja se, että hän löysi hyvin nopeasti ne asiat, joissa minulla oli eniten kehitettävää."

Esa Tikka, Tikka Welding Management

Jyvaskylan Avoin Yliopisto Logo

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

"Uusi ulottuvuus markkinointiviestintäämme – Sanna Jylängin asiantuntevat neuvot ja positiivinen asenne auttoivat helposti alkuun sosiaalisessa mediassa!"

Teija Laurikainen, Suunnittelija, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Naprapaatti Ossi Hakkinen Logo

Naprapaatti Ossi Häkkinen

"Suosittelen ehdottomasti ja varsinkin niille joiden toimiala on vielä hieman tuntemattomampi. Saa hyviä käytännön ideoita omaan työskentelyyn, joita voi suoraan käyttää omassa markkinoinnissa ja yrityksen kehittämisessä."

Ossi Häkkinen, Naprapaatti Ossi Häkkinen

Nurkkapuoti Laminna Logo

NurkkaPuoti LaMinna

"Oli ilo tavata Sanna -todella tehopakkaus. Kannusti ja avusti liittymään facebookiin ja siinä sain apua viikonloppuna ja illallakin… Samalla tehtiin myös logo, ekat flyerit ja ekat käyntikortitkin."

Minna Lahtinen, NurkkaPuoti LaMinna

PuutarHanne Logo

Pihasuunnittelu PuutarHanne

"Uskomaton voima tuolla naisella, siis Sannalla, kun saa tämmöisen vanhanaikaisen epäilijänkin höynäytettyä moderneille areenoille; sähköiseen markkinointiin, facebookiin… Mitähän tämä mielekkäästi alkanut yhteistyö vielä tuokaan tullessaan"

Hanne Lehtonen, Hannen Pihasuunnittelu ja -neuvonta

Valokuvaaja Iida Liimatainen Logo

Valokuvaaja Iida Liimatainen

"Redesan on kumppanina korvaamaton niin iloissa ja haasteissa, pienissä ja suurissa. Kuinka paljon on säästynyt aikaa ja hermoja Sannan mahtavan asenteen, ehtymättömän verkoston ja uskomattoman ongelmanratkaisutaidon ansiosta!"

Iida Liimatainen, Valokuvaaja Iida Liimatainen

Lieksan Lastu Logo

Leksan Lastu Oy

"Sain Sanna Jylängiltä uusia ideoita ja käytännön eväitä liiketoiminnan kehittämiseksi. Sanna on sparraajana energinen, innostava, kannustava ja iloinen.

Suosittelen lämpimästi!"

Leena Porrassalmi, Leksan Lastu Oy

Sp Utopia Logo

SP Utopia

"Sannan kanssa sain hyviä vinkkejä markkinointiin ja hänen kanssaan on mukava reflektoida omia ajatuksiaan, saada ne selkeämmiksi ja sopiviksi omaan yritykseen. Sannalta saa kannustavaa ja positiivista potkua jatkaa eteenpäin."

Päivi Koivisto, SP Utopia

Kauneusputiikki Avon Logo

Avon

"Sanna piti meille Avon Tiiminvetäjille koulutusta tiimityöskentelystä. Avautuivathan siinä monen silmät miettimään asioita uusilla silmillä. Loppuvuoden toteutammekin esille nousseita uusia ideoita ja jotakin jätämme myös ensi vuodelle. Ja kun ideat loppuu ja lyömme taas päätä seinään, tiedämme mistä saamme lisävauhtia, Kiitos Sanna!"

Hanna Sivula, executive tiiminjohtaja, Avon

Varapiiat Logo

Varapiiat Ky

"Sannan kyseenalaistava suhatautuminen oman yritykseni palvelujen tuotteistamiseen. Rohkea kysymys, onko tuo mitä nyt teet, sitä mitä haluat tulevaisuudessakin tehdä? Asiantuntevaa apua, mukavaa meininkä ja todellista tietoa pöhisevä nainen! Yrittäjän kumppani – tykkään."

Katarina Pölkki-Kankainen

Skarppi Logo

Skarppi

"Sanna Jylänki on auttanut tuotteistamaan palveluitani ja saman pöydän ääressä on ollut innostavaa jalostaa omia markkinointimateriaaleja eteenpäin. Samalla on luotu yhteyksiä puolin ja toisin. Mieli oikein puhkuu ideoita, kun palaan Redesanilta oman kirjoituspöydän ääreen."

Sanna Karppinen

Eleganssi Logo

Kauneuskeskus Eleganssi

"Henkilökunnan rekrytoinnissa Redesanin apu on kiireiselle yrittäjälle loistava palvelu. Sanna on hoitanut rekrytointihaastattelumme upeasti, monen vuoden kokemuksellaan."

Anita Hentinen-Haapala

Terapia Ja Tyonohjaus Natri Logo

Terapia ja työnohjaus Natri

"Redesanin Sanna Jylänki on ollut minulle oiva apu, kun hankin yritykselle uuden tietokoneen. Siivosimme vanhan koneen ja laitoimme uuden käyttökuntoon. Se kävi ammattitaitoisesti ja näppärästi. Sanna on yrittäjän kumppanina luotettava ja ihmisläheinen."

Hannele Natri-Mäkelä

Kuvitellen Logo

Kuvitellen

"Kun itsestäni tuntui, että takki oli tyhjä… Redesan on auttanut kartoittamaan yritykseni tilanteen eli sen missä nyt mennään, mitä on jo tehty ja mitä vielä pitäisi tehdä. Olen saanut apua myös Kuvitellen brändin luomiseen."

Tiina Hoskari

Vauvauva Logo

VauVauva

"Redesan on auttanut yritystä asiantuntevasti ja tehokkaasti oikean asiakaskunnan löytämisessä, markkinoinnissa ja kampanjoiden suunnittelussa."

Elina Raitanen

Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!