Redesanin tarina

yrittäjyys

Tarinaa Redesanista

Redesanin omistaja ja perustaja Sanna Jylänki kertoo Miksi Redesan?

“Minusta ei ikinä pitänyt tulla yrittäjää… mutta nythän en ole vuosiin paljon muusta puhunutkaan kuin yrittäjyydestä. Yrittäjyys on tehnyt pesänsä lilaan sydämeeni. #jotainlilaa 

Sydäntäni lähellä ovat : Ihmiset, digitaalisuus, värikkyys, esiintyminen, erilaisuus, verkostot sekä tietenkin myynti ja markkinointi sekä ahkera verkostoituminen niin livenä kuin somessakin. Joko sinä olet verkostoitunut kanssani mm. somessa?

Asioita meillä käsitellään aina rautalankamallein ja selkokielellä. Voit kysyä ihan mitä vain, ihan milloin vain. Vinkit on ilmaisia, mutta neuvot maksavat =)

Kaikki sai alkunsa 1.2.2006, ensin fränkkäriyrittäjänä ja sittemmin kaikkia yrittäjiä auttaen lilanan Päänä ja Olkapäänä Redesanissa vuodesta 2011.

Lue Redesanin alkutarinasta lisää vuoden 2014 bloggauksesta.

Aina ei ole ollut ruusuilla tanssimista, niinkuin ei yrittäjyys ikinä, kellään. Sisäilmaongelmien vuoksi Redesanin alkuvuosina oli mennä firman, koti, avioliitto ja terveyskin. No terveys menikin, mutta se mikä ei tapa, se vahvistaa! Olin jo ajamassa firmaa konkurssiin lähes totaalisen loppuunpalamisen vuoksi vuonna 2015, mutta Keski-Suomen Yrittäjänaisten nuoriyrittäjäpalkinto ja sisäinen sisu auttoivat tulevaisuuden näkemiseen valoisampana. Muutaman kuukauden palkkatyökokeilu vahvistu uskoani yrittäjyyteen ja päätin että vielä kerran pojat! Siispä aloin somettaa vieläkin hurjemmin videoiden avulla. Ja siitä se nousu sitten alkoi!

Tiedän siis mitä on käydä pohjalla ja miltä siellä tuntuu olla. Tiedän myös miten siitä pääsee ylös. Mutta se vaatii lujaa tahtoa ja pitkäjäteisyyttä! 

Näitä asioita ei opi kirjoista, ne oppii vain elämällä ja tekemällä. Siksi yrittäjä termi on juuri oikea, sillä vaikka välillä menee perseelleen niin silti tahtoo yrittää uudelleen!

Tällä hetkellä suunta on siis huikeasti ylöpäin ja kysyntää piisaa! Onnistumisetkin pitää uskaltaa sanoa ääneen! Kaiken takana on siis kaikenlaista laidasta laitaan ja ennenkaikkea pitkäjänteistä työtä markkinoinnin kanssa. Siitä haluankin ammentaa sinulle myös apua sparraajien kautta tai luentojeni ja koulutuskeikkojeni välityksellä.

Kolme vuotta tässä välissä toimittiin kaksinyrittäjinä Eliisa Moilasen kanssa, mutta päädyttiin keväällä 2019, että luotsaamme kumpainenkin omia firmojamme eri asiakaskunnille. 

Verkostot on yrittäjän paras sosiaaliturva ja siksi me olemme erittäin aktiivisesti verkottuneita tekijöitä. Ota siis yhteyttä, tutustutaan – tai liity ainakin seuraajaksemme sosiaalisen median ympyröissä! Jaamme mielellämme myös toisten juttuja – olitpa kilvoittelija tai muuten vain yhteistyökumppani taikka asiakkaamme vailla rohkeaa intohimoa!

Tuotteemme ja palvelumme löydät verkkokaupastamme. Tarvittaessa räätälöidään lisää!”

Sanna Jylänki, Innostava rohkaisija

Kun Menee Perseelleen

Tahtotila – Teot – Yhteistyö – Kädet savessa – Leikkiminen – Auttaminen

Redesanin arvot:

Rohkeus: Uskallamme tehdä värikkäitä ja erilaisia asioita liian paljoa miettimättä – lähdemme rohkeasti kokeilemaan ja uskallamme ehdottaa niitä myös asiakkaillemme

Innostavuus: Emme halua vetää mattoa kenenkään alta, vaan löytää uusia innostavia tapoja yrittäjyyteen. Pyrimme kirjaimellisesti innostamaan, koska se auttaa myös onnistumisessa! Tämän on Sanna itsekin kokenut vaikeina vuosina. 

Lojaalisuus: Kerran kumppani, aina kumppani. Kaikki mitä teemme, perustuu luottamukseen iänikuiseen.

Kotona kylässä -hankkeen päättäjäistilaisuus kaipasi nohevaa, asiansa osaavaa ja helposti kuunneltavaa esiintyjää kertomaan some-viestinnästä kyläyhdistysten kotonakylässähankenäkökulmasta. Sanna pääsi paikalle – ja sain juuri sen mitä tilasin, oikeastaan vieläpä enemmänkin! .
Kotona Kylassa Hanke Logo
Kati Hilliaho
Kotona kylässä-hanke
”Hankin Redesanilta 45-minuuttisen sparrauksen ollessani siirtymässä päätoimiseksi yrittäjäksi. Hain sparraukselta lähinnä toista näkökulmaa ja mielipiteitä siitä, olinko tekemässä oikeaa ratkaisua. Lisäksi sain tukea omille visioilleni.
Anni Niska
Anni Niska
Tmi Anni D
- Ihan loistava positiivinen ote ja vuorovaikutteinen luento, suosittelen esimiehelleni.
- Mukaansa tempaava luennointityyli ja kuuluva ääni, ei nukuttanut luennolla Iloinen tsemppari. - Innostava, hauska, mukaansatempaava.
Denstal Logo
Kuulijapalautteita
Asiakaspalveluluennolta
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!