Sparraajakoulutus

600.00  + ALV

Sparrataan yhdessä Suomi nousuun!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sparraajakoulutus

Lue lisää koulutuksesta täältä tai katso tallenne tästä:  Sparraajakoulutuksen esittelywebinaarin tallenne. 

(HUOM! Videota ei ole vielä päivitetty pilottikoulutuksesta tähän uuteen moodiin – eli nykyisessä katsot tallenteina kaikki silloin kuin haluat!)

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat työssään sparrata toisia yrittäjiä. Konsulteille, valmentajille, mentoreille, ohjaajille sekä mm. tilitoimistoissa työskenteleville yrittäjille sekä työntekijöille.

Sisältää 9 verkkokurssia (noin 1 – 1,5h mittaisia) sekä verkoston tuen koko koulutuksen ajan WhatsApp ryhmässä ja suljetussa Facebook ryhmässä. Kaikki sparraajakoulutettavat saavat myös vapaan pääsyn kaikkiin Redesanin omiin verkkokoulutustallenteisiin. Kuukausittain on myös online webinaari, jossa käydään erilaisia aiheita yhdessä läpi. Online webinaarit toteutetaan GoToMeeting järjestelmällä, johon tarvitset nettiyhteyden, puhelimen/läppärin/tablet-laitteen sekä mikrofoonin/kuulokkeet (yleensä laitteissa sisään rakennettuna).

Koulutuksen voit suorittaa kokonaisuudessaan omaan tahtiisi, nopeasti tai hitaasti, silloin kun sinulle sopii! Kun kurssit on katsottu ja tehtävät tehty, voit halutessasi jatkaa keskustelua Sannan kanssa verkostosparraajasopimuksen tekemisestä. Yhtähyvin voit toki hyödyntää koulutuksen antia omassa työssäsi, ilman että lähdet Redesan verkostosparraajaksi.

Kaikki verkkokoulutukset ovat katsottavissasi 6kk ajan koulutuksen aloittamispäivämäärästä (tilauspäivästä) lukien.

Kurssin jälkeen mahdollista hakeutua Redesan Oy:n sparraajaverkostoon ja tehdä töitä sparraajana  ja verkkokoulututtajana verkostossamme, oman yrityksesi kautta, verkostosparraajana.

Lisätietoja Sanna Jylänki, 040 820 8559 tai Sanna.jylanki@redesan.fi tai chatin kautta.

Lue lisää www.sparraajakoulutus.fi

Alla olevalla videolla lyhyesti, katso täältä pidempi esittely

 

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.