Yrityssparraus Minna-Maarit Jaskari

35,00 65,00 

Terävöitä brändisi: Mistä haluat, että asiakkaasi muistavat sinut ja yrityksesi? Erotu eduksesi ja vahvista mielikuvaa asiakkaittesi mielessä.

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Ota yhtettä Minna-Maarittiin: Minna-Maarit.jaskari@timetorethink.fi

Kuvaus

Yrityssparraus Minna-Maarit Jaskari

Mikäli haluat sparrausta, ota suoraan yhteyttä!

Minna-Maarit on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Oma asiantuntijuuteni liittyy vahvasti markkinointiin.
Terävöitä markkinointiasi, vahvista brändiäsi, rakenna entistä parempaa asiakaskokemusta niin verkossa kuin verkon ulkopuolella!
Olen tukenasi erottuvan brändin rakentamisessa, asiakaslähtöisen markkinointisuunnitelman tekemisessä sekä monikanavaisen viestinnän suunnittelussa. Ymmärrän hyvin suomalaisen kuluttajan sielunmaisemaa ja osaan tuoda sen osaksi yrityksen markkinointia. Markkinoinnin lisäksi hyppysissäni pysyvät eurot, budjetit ja tuloslaskelmat.
Minulla on vuosien kokemus markkinoinnista ja laskentatoimesta. Annan oman osaamiseni käyttöösi ja sparraan ystävällisellä jämäkkyydellä sinun yrityksesi parasta ajatellen.

Minna-Maaritin osaamisalueet:

  •  Terävöitä brändisi: Mistä haluat, että asiakkaasi muistavat sinut ja yrityksesi? Erotu eduksesi ja vahvista mielikuvaa asiakkaittesi mielessä. Rakenna vahvaa asiakaskokemusta siellä, missä kohtaat asiakkaasi!
  • Tunne asiakkaasi: Asiakkaan ymmärtäminen on keino terävöittää ja kohdentaa viestintää valituille kohderyhmille. Tunne siis asiakkaasi, tiedä, mitä he arvostavat ja miksi he ostavat. Tunnista mistä heidät parhaiten tavoitat ja puhuttele heitä heidän omalla kielellään.
  • Vaikuta viestinnällä: Viestit sidosryhmiesi kanssa jatkuvasti. Onko viestintäsi yhdenmukaista ja rakentaako se vahvaa brändilupausta? Tavoitatko haluamasi asiakkaat? Osaatko valita sopivat keinot? Autan sinua sisällöntuotannossa niin verkossa kuin verkon ulkopuolella.
  • Varmista tavoitteellinen markkinointi: Usein pohditaan, että voiko markkinoinnin onnistumista mitata? Kyllä voi ja pitääkin. Markkinointia voidaan mitata monin eri tavoin, autan sinua miettimään juuri sinun yrityksellesi sopivan tavan.

Sparrauksen kesto 30-60 minuuttia

Paikkakunta: Vaasan talousalue

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin, Zoom, tapaaminen Vaasassa

Yrittäjänä vuodesta: 2000

Yritys: Jaskari Accounting and Business Consulting Oy

Kielet: Suomi, englanti, ruotsi – Företagssparring på svenska – Company sparring in English.

Ota yhtettä Minna-Maarittiin: Minna-Maarit.jaskari@timetorethink.fi

Minna-Maarit somessa:

 

 

 

Kuuntele myös Sannan ja Minna-Maaritin keskustelu Tunne asiakkaasi, vahvista markkinointiasi täältä.

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Minna-Maaritille, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

 

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!