Yrityssparraus Heidi Härkönen

35,00 65,00 

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , , ,

Tarvitsetko apua yrittäjänä kehittymiseen, jaksamiseen tai erilaisiin kriisitilanteisiin?
Olen onnellisen ihmissuhteiden asialla yrittäjänä, joka sparraa, työnohjaa ja kouluttaa.

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Kuvaus

Yrityssparraus Heidi Härkönen

 

Heidi on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.heidi härkönen

Toimin oman yritykseni toimitusjohtajana ja yrittäjänä, joka sparraa, työnohjaa ja kouluttaa. Yrittäjänä olen toiminut 17 vuotta, ensin sivutoimisesti toiminimellä, sitten osuuskunnassa ja nyt viimeiset vähän yli 6 vuotta kokopäiväisesti osakeyhtiössä.

Itsetuntemus ja uuden oppiminen sekä ajan hallinta ovat lempiaiheita, joista mielelläni jaan kokemuksiani yrittäjien kanssa.  Johdon työnohjaajana työhyvinvointi on aihe, jossa pienyrittäjillä on mielestäni paljon oppimista. Luovuus ja itsekuri voivat yhdessä muodostaa hyvät raamit yrittämiselle. Arvot ja arkinen elämä yrittäjänä, kun kohtaavat niin ollaan hyvällä tiellä, ihmisiä ja yhteisöjä unohtamatta.

Redesan -verkoston sparraajana autan mielelläni myös some näkyvyyden kehittämisessä ia olemassa olevan toimintasi terävöittämisessä. Varsinainen tekniikka guru en ole, vaikka monta juttua on tullut jo opittua kantapään kautta. Somessa tärkeää on viestiä ihmiseltä ihmiselle.  Aitojen, oikeiden verkostojen luominen on työtä, jota rakastan ja jossa olen mielelläni tukenasi. Eri kanavien erilaiset luonteet kannattaa hyödyntää sekä markkinoinnin että oman kehittymisen kannalta. 

Yrittäjänä opiskelen koko ajan itsekin erilaisia taitoja. Mm. Lean tarttui tuotekehitystyön ammattitutkinnosta matkaan. Sen jälkeen opiskelin yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja viimeisimpänä todistus on Metataitovalmennuksesta,  jossa coaching yhdistyy aikuisiän kehityspsykologiaan.

Olen ratkaisuja kehittävä sekä sinua aktiivisesti kuunteleva ihminen. Yrittäjänä olen oppinut eniten toisilta yrittäjiltä ja siksi haluan olla osana tätä Resedan verkostoa. Arki on usein täynnä erilaisia haasteista, joista selviytyneenä olen ymmärtänyt käytännöllisten työkalujen ja yhteistyökumppaneiden merkityksen. Digitalisaation myötä kommunikointikanavat sekä mahdollisuudet oppia, opettaa ja kehittyä ovat rajattomat. Silti se toisen ihmisen ymmärtäminen on monesti se vaikein asia. Yhdessä voimme tehdä sen mihin kukaan meistä ei yksin kykene.

Heidin osaamisalueet:

  • Yrittäjänä kehittyminen (Itsetuntemus, liiketoiminta ja digitaaliset verkostot)
  • Jaksaminen ja erilaiset kriisit
  • Ihmissuhteet
  • Lean, tuotteistus- ja kilpailutusprosesseissa
  • Myynti ja asiakasprofilointi sekä kontaktointi
  • Markkinointi

Sparrauksen kesto 30-60 minuuttia

Paikkakunta: Helsinki

Sparrauksen toteutustavat: puhelin, skype, google hang out, messenger, tapaaminen

Yrittäjänä vuodesta: 2007

Yritys: OhjausAvain Oy

Kielet: Suomi

Ota Heidiin yhteyttä: 0400879940 tai heidi@ohjausavain.fi

Heidi somessa:

instagram

facebook

twitter

twitter

 

 

 

Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Heidille, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Maksa sparraus ja Heidi ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!