Yrittäjän päivä 5.9.2016

Yrittäjän päivä 5.9.2016

Hyvää yrittäjän päivää!

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Säätiön anomuksesta 5.9. on merkitty almanakkaan merkkipäiväksi. Yrittäjän päivää vietetään juuri tuona päivänä siksi, että syyskuun 5. päivänä vuonna 1995 päätettiin perustaa Suomen Yrittäjät ry. Järjestö aloitti toimintansa vuoden 1996 alussa.

Yrittäjän päivän päätapahtuman vastuullinen järjestäjä on Yrittäjän Päivä -säätiö. Säätiön taustavoimina on laajasti Suomen elinkeinoelämää ja yrittäjätahoja. Vuonna 2006 Narinkkatorilla paljastettiin yrittäjäpatsas.

Lähde: www.yrittajanpaiva.fi

Mitä yrittäjyys on?

Itsensä toteuttamista, naurua, fiilistä, unelmia, rohkeutta, oppia, kehittymistä, yrittämistä, toteuttamista, itkua, hampaiden kiristystä, digiä, kokeilemista, myyntiä, verkostoja, markkinointia, taloutta, laskuja, asiakkaita, kokemuuksia, kasvua, puuhaa, omaa-aikaa, haasteita, ylämäkiä, alamäkiä… yrittäjyys on monimuotoista. Elämää. Yrittäjä elämää.

Aina ei ole helppoa, mutta saat tehdä juuri sitä omaa juttuasi, moni meistä ei vaihtaisi päivääkään pois.

Oletko lukenut Sannan tarinan? Entäs Eliisan? Entä oletko sinä koskaan kirjoittanut omaa tarinaasi? Se muuten antaa paljon, tee se – vaikka tänään!

Ollaan ylpeitä yrittäjyydestämme!

Yhdessä onnistumme paremmin – siispä verkostoitukaa, jakakaa toistenne juttuja ja kehukaa toisianne. Nämä kaikki edistävät myös omaa tekemistämme, näkyvyyttämme sekä uskottavuuttamme.

Tällä viikolla kaikki uutiskirjeen tilaajat saavat lahjan, joten jos et vielä kuulu joukkoon, tee se nyt!

Jos olet jo kirjeen tilannut, tsekkaa roskapostisi, jonne usein uutiskirjeet pamahtavat ja hyödynnä lahjasi heti. Uusille tilaajille lähetämme lahjan tiedot meilitse.

Tuu mukkaan, saa vinkkejä, ideoita ja ajatuksia joilla päästä eteenpäin!

Yrittäjän päivän terveisin Sanna & Eliisa

yrittajanpaiva

 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Verkostomarkkinointi ei ole peikko!

Verkostomarkkinointia pidetään usein joko peikkona tai vähäpätöisenä. Moni kuitenkin hankkii elantonsa verkostomarkkinoinnilla. Yhdelle sopii toinen ja toiselle toinen. Verkostomarkkinointi, tai suoramyynti, on tapa yrittää ja

Lue lisää
algoritmi

Facebookin algoritmitestin tulokset

Teinpä taas “ihmiskokeen” Facebookin algoritmeillä. Tein kesäkuussa 2019 kolme päivitystä lähes samaan aikaan hyvin saman tyyppisesti. Halusin näyttää teille, miten vaikuttaa seuraavat toimet somekäyttäytymisessä: Kun

Lue lisää
sisältömarkkinointi

Persuksille potkua somettamiseen!

Persuksille potkua somettamiseen! Somettaminen, tuo nykyajan markkinointi, joka usein jopa ahdistaa. Pitäis tehdä sinne ja tänne ja sitä ja tätä. Mutta pää on tyhjä. Eihän

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!