Yrittäjän harrastus

Julkaistu Julkaistu: Blogit

Yrittäjän harrastusjkl_teatteri

Liian usein me yrittäjät jumahdetaan yrittämään liikaa. Innostuksen lomassa unohtuu kaikki muu tekeminen ja toisinaan ei vain yksinkertaisesti ole muuhun aikaa, toisinaan taas emme muista muuta kuin yrityksemme hoitamisen. Mikä avuksi?

Ensimmäiset vuodet hyvinkin menevät niin tohinoissaan, ettei ehdi huomata edes. Toisaalta ne voivat olla pitkiä ja piinaavia vuosia, kun opettelee elämään yrityksensä kanssa yrittäjänä. Olisi kuitenkin hyvä muistaa myös ottaa omaa aikaa aika ajoin. Sitä jaksaa muuten paljon paremmin yrittää!

Mitä sinä siis harrastat?yrityspyorii

Harrastuksen ei tarvitse olla välttämättä kallista, eikä sen tarvitse viedä aikaa joka viikko samaan aikaan, ollakseen harrastus. Harrastus on jotain sellaista, missä sielu lepää, mikä tuntuu hyvältä, mikä rentouttaa, mitä odottaa. Harrastus tekee hyvää aivoille ja toisaalta harrastuksen avulla pääset irti arjen touhuista ja näet taas asioita kirkkaammin.

Mitä sinä muuten harrastat? Jos ei sinulla vielä ole “pään nollaus” harrastusta, ota sellainen arkeesi. Kun jaksaminen on kunnossa ja päänuppi pelaa, niin jaksaa markkinoida, myydä ja tehdä tulosta. Kuuntele vaikka aiheesta lisää Kieku.co:sta.

Me kaikki tarvitsemme välillä normaali arjesta irtautumista, siihen riittää pienetkin jutut. Ei sen aina tarvitse olla ulkomaanmatka tai viikkojen loma. Yrittäjä, johdatko siis itseäsi?

Mitäs me Redesanilaiset harrastetaan?

Eliisa harrastaa lavatansseja sekä Marttoja, entisöintiä, puutarhanhoitoa, Lions Clubia – Varkauden Justiinat, Ympäristöluotseja, Naisten Pankkia. Sanna taas teatteria (eräänä päivänä tahtoo myös lavalle!), musiikkia (soittaen, kuunnellen ja joskus laulaen), aateekoota (IT, digi), pelaamista (lauta ja tietokone/konsolipelitkin), yhdistystoimintaa (mukana monessa) ja politiikkaakin yrittäjyyden vuoksi sekä toki laiskottelua vastapainoksi kiireiselle arjelle!

Me Redesanissa haluamme tukea yhtä meille arvokasta asiaa, teatteria, sekä samalla vähintään kahden yrittäjän irtaantumista hektisestä arjesta. Teatterissa pääset takuulla hetkeksi irti arjesta, johonkin toiseen tarinaan, johonkin toiseen maailmaan. Anna siis tarinan viedä sinut uusille urille!

Arvonta!

Milloin sinä viimeksi kävit oikeassa teatterissa? Osallistu arvontaamme ja voit voittaa 2 kpl Jyväskylän Kaupungin Teatterin lippuja Ansa-musikaaliin tälle keväälle 2017.

Kahden lipun lippupaketteja arvotaan yhteensä kaksi pakettia. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 19.3. klo 18.00 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Tarkista siis, että sähköpostisi on oikein! Mikäli voittanutta henkilöä ei tavoiteta neljän vuorokauden kuluessa, pidätämme Redesan Oy:llä oikeuden arpoa liput uudelleen.

Esityksen ajankohdan voit valita vapaasti kevään 2017 esityskalenterista.

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake ja tuplaa mahdollisuutesi ja osallistumalla myös Facebook sivuillamme! 

Arvonta suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti!

Ansa musikaali


Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon - voit poistua milloin vain haluat.
Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme!
Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!


Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Vastaa