Tarra&Paita

Julkaistu Julkaistu: Redetiivi

Tarra&Paita

Thuppariutustuimme Tarrapaidan Satu Ässämäkeen Uusyrityskeskuksen yrittäjäillassa, jossa olimme kertomassa palveluistamme ja kouluttamassa samalla uusia alkavia yrittäjiä. Meillä synkkasi heti ensi kättelyssä ja Satu kertoikin että meillä on myös yhteisiä tuttuja, kuten nyt aktiivisesti verkottuneilla yrittäjillä kuuluukin olla!

Satu olikin meihin kiireisenä keväänä heti yhteyksissä tapahtuman jälkeen ja teimme ensimmäisen haastattelun Kysy Yrittäjältä. Eihän siinä voinut enää vastustaa kiusausta olla tilaamatta lilan värisiä paitoja ja huppareita, koska nämä olivat niin viekoittelevasti vielä esilläkin 😉 – Mahtoikohan olla järjestetty juttu! Ainakin tosi hyvä myyntivaltti – laita aina #jotainlilaa esille kun saat meidät vieraaksesi – saat ainakin somenäkyvyyttä, jos ei kassiin tuotteet nyt kolahdakaan.

Pyrittajan113alvelu tässä liikkeessä on erinomaista, pienyrittäjäystävällistä sekä helposti lähestyttävää. Et varmastikaan tunne itseäsi norsuksi posliinikaupassa täällä asioidessasi. Tiesitkö, että voit hommata itsellesi vaikka vain yhden hupparin tai T-paidan – etkä silti maksa siitä maltaita!

Tästä on hyvä puolin ja toisin yhteistyötä jatkaa! Mitähän kivaa seuraavaksi?

Tutustu siis Tarra&Paitaan lisää alla heidän nettisivuiltaan ja kuuntele videoltamme asiaa markkinoinnista ja markkinointituotteista. Tee itsestäsi ja yrityksestäsi näkyvämpi! Näin asiakkaiden on helpompi sinut tunnistaa ja tulla ostoksille.

 

tarrapaita

www.tarrapaita.fi

 


Nostamme Redetiiveihin yrityksiä verkostoistamme aika-ajoin. Muistuttele meille siis olemassa olostasi ja sinäkin voit olla täällä mukana! Toki voit itsekin kirjoittaa yrittäjyyden innostavan Redetiivin. Lue lisää täältä. 

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Vastaa