Tarra&Paita

Tarra&Paita

Thuppariutustuimme Tarrapaidan Satu Ässämäkeen Uusyrityskeskuksen yrittäjäillassa, jossa olimme kertomassa palveluistamme ja kouluttamassa samalla uusia alkavia yrittäjiä. Meillä synkkasi heti ensi kättelyssä ja Satu kertoikin että meillä on myös yhteisiä tuttuja, kuten nyt aktiivisesti verkottuneilla yrittäjillä kuuluukin olla!

Satu olikin meihin kiireisenä keväänä heti yhteyksissä tapahtuman jälkeen ja teimme ensimmäisen haastattelun Kysy Yrittäjältä. Eihän siinä voinut enää vastustaa kiusausta olla tilaamatta lilan värisiä paitoja ja huppareita, koska nämä olivat niin viekoittelevasti vielä esilläkin 😉 – Mahtoikohan olla järjestetty juttu! Ainakin tosi hyvä myyntivaltti – laita aina #jotainlilaa esille kun saat meidät vieraaksesi – saat ainakin somenäkyvyyttä, jos ei kassiin tuotteet nyt kolahdakaan.

Pyrittajan113alvelu tässä liikkeessä on erinomaista, pienyrittäjäystävällistä sekä helposti lähestyttävää. Et varmastikaan tunne itseäsi norsuksi posliinikaupassa täällä asioidessasi. Tiesitkö, että voit hommata itsellesi vaikka vain yhden hupparin tai T-paidan – etkä silti maksa siitä maltaita!

Tästä on hyvä puolin ja toisin yhteistyötä jatkaa! Mitähän kivaa seuraavaksi?

Tutustu siis Tarra&Paitaan lisää alla heidän nettisivuiltaan ja kuuntele videoltamme asiaa markkinoinnista ja markkinointituotteista. Tee itsestäsi ja yrityksestäsi näkyvämpi! Näin asiakkaiden on helpompi sinut tunnistaa ja tulla ostoksille.

 

tarrapaita

www.tarrapaita.fi

 


Nostamme Redetiiveihin yrityksiä verkostoistamme aika-ajoin. Muistuttele meille siis olemassa olostasi ja sinäkin voit olla täällä mukana! Toki voit itsekin kirjoittaa yrittäjyyden innostavan Redetiivin. Lue lisää täältä. 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

näkyvyyttä facebookkiin

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin!

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin! Tässäpä pieni vinkkivideo, miten saat yrityksellesi tai yhteisösivullesi lisää näkyvyyttä Facebookissa. Tykkää ja kommentoi toisia yrityksiä yrityksenäsi. Muista tässä kohtaa mukavat kannusteet

Lue lisää

Verkostomarkkinointi ei ole peikko!

Verkostomarkkinointia pidetään usein joko peikkona tai vähäpätöisenä. Moni kuitenkin hankkii elantonsa verkostomarkkinoinnilla. Yhdelle sopii toinen ja toiselle toinen. Verkostomarkkinointi, tai suoramyynti, on tapa yrittää ja

Lue lisää
algoritmi

Facebookin algoritmitestin tulokset

Teinpä taas “ihmiskokeen” Facebookin algoritmeillä. Tein kesäkuussa 2019 kolme päivitystä lähes samaan aikaan hyvin saman tyyppisesti. Halusin näyttää teille, miten vaikuttaa seuraavat toimet somekäyttäytymisessä: Kun

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!