Redetiivi?

Redetiivi?

Redetiivit ovat yrittäjän kumppaneita, jotka haluavat jakaa innostavia ja kannustavia ajatuksiaan yrittäjyydestä. Oppeja ja koppeja, mitä vain mieleen juolahtaa!

Redetiiveihin kirjoitellaan myös aika-ajoin suosituksia verkostomme yrityksistä! Kannattaa siis olla meidän kaveri 😉

Redetiivit on aloitettu Redesan Oy:n toimesta jo vuonna 2011 Redesanin alkuaikoina. Ajatuksena saada enemmän positiivisia ja kannustavia juttuja esille!

Olivat välillä poissa käytöstä ja nyt ovat nyt uudelleen jaossa taas! Nyt onkin helpompi tykkäillä kivoimmista jutuista ja jakaa vaikka muillekin kannusteeksi yrittäjäarkeen.

Jos sinäkin haluat olla Redetiivi, laita meille meiliä sanna@redesan.fi ja ehkäpä sinäkin olet kohta yksi Redetiiveistä!

sannajylanki_2016T. Sanna Jylänki, Innostava rohkaisija

 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Yritysmuuntamo

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä! Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää

Lue lisää

Tyrkyttäminen vs esilläolo?

Tyrkyttäminen vs esilläolo? Minulle usein yrittäjät sanovat, etteivät halua tyrkyttää. Mutta pitäisi olla esillä. Mitä eroa näillä on ja miten asiaan pitäisi suhtautua? Puhelin tästä

Lue lisää
laskurahoitus

Asiaa perinnästä ja laskurahoituksesta

Asiaa perinnästä ja laskurahoituksesta Perintätoimisto pilaa välit asiakkaaseen! Tämä lienee yleisin harhaluulo jonka takia perintätoimistoon yhteydenottoa venytetään liian pitkälle. Toisaalta hyvä näin, koska joka kerta

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!