Redetiivi?

Redetiivi?

Redetiivit ovat yrittäjän kumppaneita, jotka haluavat jakaa innostavia ja kannustavia ajatuksiaan yrittäjyydestä. Oppeja ja koppeja, mitä vain mieleen juolahtaa!

Redetiiveihin kirjoitellaan myös aika-ajoin suosituksia verkostomme yrityksistä! Kannattaa siis olla meidän kaveri 😉

Redetiivit on aloitettu Redesan Oy:n toimesta jo vuonna 2011 Redesanin alkuaikoina. Ajatuksena saada enemmän positiivisia ja kannustavia juttuja esille!

Olivat välillä poissa käytöstä ja nyt ovat nyt uudelleen jaossa taas! Nyt onkin helpompi tykkäillä kivoimmista jutuista ja jakaa vaikka muillekin kannusteeksi yrittäjäarkeen.

Jos sinäkin haluat olla Redetiivi, laita meille meiliä sanna@redesan.fi ja ehkäpä sinäkin olet kohta yksi Redetiiveistä!

sannajylanki_2016T. Sanna Jylänki, Innostava rohkaisija

 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Verkostomarkkinointi ei ole peikko!

Verkostomarkkinointia pidetään usein joko peikkona tai vähäpätöisenä. Moni kuitenkin hankkii elantonsa verkostomarkkinoinnilla. Yhdelle sopii toinen ja toiselle toinen. Verkostomarkkinointi, tai suoramyynti, on tapa yrittää ja

Lue lisää
algoritmi

Facebookin algoritmitestin tulokset

Teinpä taas “ihmiskokeen” Facebookin algoritmeillä. Tein kesäkuussa 2019 kolme päivitystä lähes samaan aikaan hyvin saman tyyppisesti. Halusin näyttää teille, miten vaikuttaa seuraavat toimet somekäyttäytymisessä: Kun

Lue lisää
sisältömarkkinointi

Persuksille potkua somettamiseen!

Persuksille potkua somettamiseen! Somettaminen, tuo nykyajan markkinointi, joka usein jopa ahdistaa. Pitäis tehdä sinne ja tänne ja sitä ja tätä. Mutta pää on tyhjä. Eihän

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!