Sparraajakoulutuskokemuksia

Sparrajakoulutuskokemuksia

Olin fanittanut Redesania jo vuosia ja ollut Sannan sparrauksessa useamman kerran. Mietin usein, millaista olisi tehdä sparraustyötä itsekin. Viime syksynä rohkaistuin aloittamaan sparraajakoulutuksen ja nyt olen sparraamisesta aivan innoissani!

Koulutusta aloittaessani mietin, osaisinko tehdä sparrauksia. Ajattelin kuitenkin käydä koulutuksen loppuun ja miettiä asiaa sitten. Itsetuntoni on vahvistunut sitä mukaa, kun taitonikin ovat kehittyneet. Nyt sparrauksia tehneenä olen huomannut, että tämä on juuri sitä, mitä olen aina halunnut tehdä.

Sparraajakoulutuksessa käsiteltiin asioita todella monipuolisesti. Siitä sain työkaluja ja rakennuspalikoita kehittää omaa ammattitaitoani sparraajana. Koulutukseen sisältyy paljon tehtäviä, joissa oikeasti pohditaan omaa työskentelyä, myyntiä, markkinointia, jaksamista ja niin edelleen. Sanna on osannut kiteyttää ja rakentaa sparraajakoulutuksen todella timanttiseksi paketiksi. En keksi, mitä siitä puuttuisi. Tottakai suurimmassa roolissa koulutuksen aikana on omat oivallukset ja ajatustyö. Jatkuvaa opiskelua tämäkin työ on. Koskaan ei ole valmis. 

Olen tehnyt yli 10 vuoden uran hoitoalalla. Sittemmin olen hoitoalan jättänyt ja siirtynyt suoramyyntiin, siivousalalle ja sparraajaksi, täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Auttamisen halu kumpuaa syvältä sisimmästäni, olihan hoitoala minulle kutsumus. Hoitoalalla palkkatyössä annetut resurssit eivät kuitenkaan olleet riittäviä tehdä työtä niin hyvin kuin olisi sydämestään halunnut, joten tein radikaalin päätöksen ja jättäydyin hoitoalalta. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi lähtemistä en ole katunut päivääkään. Nyt saan tehdä työtäni omannäköisesti. Teen auttamistyötä eri tavalla, sparrauksien kautta, yrittäjältä yrittäjälle. Kenties mennään kohti digiyrittäjyyttäkin 😉

Palaute, jota olen sparrattavilta saanut, on aivan huikeaa! Hyvä fiilis tarttuu, ja sparrauksista saa uutta potkua ja ideoita jatkuvasti itsellekin. Parasta tässä työssä on se, että saa aidosti auttaa toisia yrittäjiä. 

Kirjoittaja on tuore sparraajamme

YritysSparraaja Mari Koponen

Mari koponen Sparraaja

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!