Sparraajakoulutus

yrittäjyys

Sparraajakoulutus

Sparraajakoulutus™ on Redesanin koulutuspaketti pienyrittäjien sparrauksesta kiinnostuneille.

sparraajakoulutus

Ensimmäinen pilottikoulutus alkoi 1.2.2018 verkkokoulutuksena. Koulutuksen on käynyt jo yli 40 uutta sparraajakoulutettavaa.

Koulutuksen jälkeen koulutettavien on mahdollista päästä Redesanin sparraajaverkostoon yrittäjänä sparraamaan yrittäjiä – pääksi ja olkapääksi!

Sparrauskoulutuksesta saat oppeja yrityssparraamisen tekniikkaan sekä niksejä rautalankamallien kautta ohjaamiseen pienyrittäjyyden näkökulmasta.

Kaikki sparraajakoulutettavat saavat myös vapaan pääsyn kaikkiin Redesanin omiin verkkokoulutustallenteisiin koulutuksen ajaksi.

Katso tästä Sparraajakoulutuksen esittelywebinaarin tallenne.  

Koulutus sisältää 10 kpl 40 – 90 minuutin mittaista verkkokoulutusta, kuukausittaiset online webinaarit ja sparraajakäsikirjan tallenteiden tueksi sekä someryhmäkeskustelut ynnä tiimin tuen. Saat siis Sannan ja koko koulutustiimin tueksesi koko koulutuksen ajaksi, sekä senkin jälkeenkin, mikäli jatkat verkostosparrajana.

Koulutuksen videot ja tehtävät voit tehdä omaan tahtiisi. Sinulla on kuusi kuukautta aikaa tehdä tehtävät ja katsoa koulutukset. Kerran kuussa järjestämme lisäksi OnLineWebinaarin, jossa yhdessä juttelemme eri teemoista.

Koulutukseen voi lähteä mukaan pienyrittäjyydestä kiinnostuneita yrittäjiä tai yrittäjyyden kanssa pitkään työskennelleitä innostavia henkilöitä jotka uskaltavat ajatella laatikon ulkopuolelta! 

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä sanna.jylanki@redesan.fi tai chatin kautta.

Koulutuksen hinta on 600 € + alv (voit maksaa myös verkkokaupan osamaksuvaihtoehdoilla)

Kuuntele myös sparraajaksi lähteneiden haastatteluita täältä sekä lue haastattelublogista mitä sparraus on.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!