Sparraajakoulutus

Sparraajakoulutus

sparraajakoulutus

Sparraajakoulutus™ on Redesanin koulutuspaketti pienyrittäjien sparrauksesta kiinnostuneille.

Ensimmäinen pilottikoulutus alkoi 1.2.2018 ja toinen maaliskuussa verkkokoulutuksena. Koulutuksen on käynyt jo yli 30 uutta sparraajakoulututettavaa. Tutustu koulutuksen aloittaneisiin Sparraajat sivulla.

Koulutuksen jälkeen koulutettavien on mahdollista päästä Redesanin sparraajaverkostoon yrittäjänä sparraamaan yrittäjiä – pääksi ja olkapääksi!

Sparrauskoulutuksesta saat oppeja yrityssparraamisen tekniikkaan sekä niksejä rautalankamallien kautta ohjaamiseen pienyrittäjyyden näkökulmasta.

Kaikki sparraajakoulutettavat saavat myös vapaan pääsyn kaikkiin Redesanin omiin verkkokoulutustallenteisiin koulutuksen aikana.

Katso tästä Sparraajakoulutuksen esittelywebinaarin tallenne.  

(HUOM! Videota ei ole vielä päivitetty pilottikoulutuksesta tähän uuteen moodiin – eli nykyisessä katsot tallenteina kaikki silloin kuin haluat!)

Koulutus sisältää 8-10 1 – 1,5 tunnin mittaista verkkokoulutusta sekä someryhmäkeskustelut ja tiimin tuen. Saat siis Sannan ja Eliisan sekä koko koulutustiimin tueksesi koko koulutuksen ajaksi, sekä senkin jälkeenkin, mikäli jatkat verkostosparrajana.

Koulutuksen videot ja tehtävät voit tehdä omaan tahtiisi. Sinulla on kuusi kuukautta aikaa tehdä tehtävät ja katsoa koulutukset. Kerran kuussa järjestämme lisäksi OnLineWebinaarin, jossa yhdessä juttelemme eri teemoista.

Koulutukseen voi lähteä mukaan pienyrittäjyydestä kiinnostuneita yrittäjiä tai yrittäjyyden kanssa pitkään työskennelleitä innostavia henkilöitä jotka uskaltavat ajatella laatikon ulkopuolelta! Sopii erinomaisesti myös esimerkiksi tilitoimistoissa työskenteleville. 

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä sanna.jylanki@redesan.fi tai chatin kautta tai jätä yhteydenottopyyntö videon alla olevalla lomakkeella.

Koulutuksen hinta on 600 € + alv (voit maksaa myös verkkokaupan osamaksu vaihtoehdoilla)

Kuuntele myös sparraajakoulutettavien haastatteluita täältä, julkaisuja viikoittain!