Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa!

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa!

Liiketoiminnassa asiakkaat ovat keskiössä. Jos asiakkaita ei ole, ei tule rahaakaan. Jos ei tee markkinointia, eivät asiakkaat sinua löydä, eikä tule rahaa. Eikä oikein tahdo jaksaakaan. Ja jos taas ei jaksa, ei jaksa markkinoida, eikä tule myyntiä joten ei sitten sitä rahaakaan!

Vaikea yhtälö siis!

Tämän viikon yritysmuuntamon videolla puhumme asiakashankinnasta. Mistä niitä uusia asiakkaita saisi lisää? (Muuten tärkeää on myös miettiä miten pitää huolta nykyisistä asiakkaista, mutta se on toisen jutun aihe).

Osaatko kertoa lyhyesti ja ytimekkäästi mitä teette? Sillä usein kyse on vain siitä, että viesti ei ole terävä – tai siitä, että sitä ei ole toistettu tarpeeksi. Yritysmuuntamossa myöhemmin tulossa myös hissipuhekoulutussetti!

Asiakashankinta on pitkäjänteinen prosessi, eikä yksi mainos kauppaa tee, juuri koskaan.

Muutama tärkeä steppi:

  • Luota itseesi
  • Verkostoidu
  • Sinä olet mainos
  • Someta
  • Ole esillä
  • Tunne asiakkaasi
  • Panosta omaan jaksamiseen
  • SmallTalkkaa!
  • Hoida nykyiset asiakkaat tosi hyvin!

Kuuntele lisää videolta ja liity YritysMuuntamoon saamaan lisää oppia arkeesi.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Redesan sparraus

Vinkkejä markkinointiin YouTube-LIVE lähetys!

Vinkkejä markkinointiin YouTube-LIVE lähetys! Maksuton LIVE lähetys perjantaina 25.9.2020 klo 13.00 Tervetuloa YouTube kanavallemme katsomaan lähetystä, jossa saat vinkkejä markkinointiin LIVE lähetyksessä!Tule ja kysele, kerro

Lue lisää
kevytyrittäjyys

KevytYrittäjyys webinaari!

KevytYrittäjyys webinaari! Tallenne saatavilla! Maksuton webinaari, jossa innostava rohkaisija Sanna Jylänki, Redesan Oy:stä sekä Omapajan Anna Tervahauta sekä Marko Tyyskä juttelevat kevytyrittäjyydestä. Mitä on kevytyrittäjyys,

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!