YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää uutta.

Otin kaveriksi Kari I Mattilan Johtajuustaidolta ja laitettiin aivot miettimään. Mitä, missä, miksi, minne ja kelle?

Aikataulutin, suunnittelin, päätin ja tein.

Siitä syntyi YritysMuuntamo. Kaikkien touhuavien pienyrittäjien paikka!

YritysMuuntamo on vastaukseni monelle pienelle, jolla talous on tiukilla, mutta tahto on mennä eteenpäin. Siitä syystä syntyivät myös #someMessut. Muuntamonon tuoma apu ei ole rahasta kiinni: Tulet saamaan 20 € vuosimaksulla (etkä edes sitoudu kuin vuoteen kerrallaan) joka viikko videoita ja työkirjoja eteenpäin pääsemiseen! Lisäksi palvelussa on oma Puskaradio, jossa voit verkostoitua ja vaikkapa markkinoida itseäsi!

MUTTA miksi tämä on näin halpa?

Monet teistä tietävät, että me Redesanissa olemme juuri teitä pienyrittäjiä varten. Tiedämme, että monella raha on tiukassa, mutta eteenpäin pitäisi päästä ja kehittää toimintaansa. Olemme itsekin olleet pulassa monta kertaa – silloin toiset yrittäjät ovat auttaneet. Nyt on meidän vuoromme! Siispä YritysMuuntamon avulla voimme tarjota SINULLE edullisen paikan SAADA TIETOA, oppia ja kehittyä sekä verkostoitua. Tavoitteemme on AUTTAA tuhansia suomalaisia pienyrittäjiä (ps. Saa tänne isommatkin tulla!).

Yritä! Vaikuta! Onnistu!

Teetkö itse menestyksen vai annatko sen kaverille?

Tämän päivän oppi on huomisen tulos! 🤩💕

Kerron sinulle myös tarinan alla olevalla videolla tämän kaiken takaa, mistä tämä syntyi:

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

2 Responses

    1. Moi, voit maksaa kurssin kun sivun yläosasta painat “lisää ostoskoriin” nappulaa ja teet tilauksessa pyydettävät toimet. Maksu onnistuu verkkokaupan kautta ja kuitti tulee postiisi tilausvahvistuksen nimellä. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Redesan sparraus

Vinkkejä markkinointiin YouTube-LIVE lähetys!

Vinkkejä markkinointiin YouTube-LIVE lähetys! Maksuton LIVE lähetys perjantaina 25.9.2020 klo 13.00 Tervetuloa YouTube kanavallemme katsomaan lähetystä, jossa saat vinkkejä markkinointiin LIVE lähetyksessä!Tule ja kysele, kerro

Lue lisää
kevytyrittäjyys

KevytYrittäjyys webinaari!

KevytYrittäjyys webinaari! Tallenne saatavilla! Maksuton webinaari, jossa innostava rohkaisija Sanna Jylänki, Redesan Oy:stä sekä Omapajan Anna Tervahauta sekä Marko Tyyskä juttelevat kevytyrittäjyydestä. Mitä on kevytyrittäjyys,

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!