YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää uutta.

Otin kaveriksi Kari I Mattilan Johtajuustaidolta ja laitettiin aivot miettimään. Mitä, missä, miksi, minne ja kelle?

Aikataulutin, suunnittelin, päätin ja tein.

Siitä syntyi YritysMuuntamo. Kaikkien touhuavien pienyrittäjien paikka!

YritysMuuntamo on vastaukseni monelle pienelle, jolla talous on tiukilla, mutta tahto on mennä eteenpäin. Siitä syystä syntyivät myös #someMessut. Muuntamonon tuoma apu ei ole rahasta kiinni: Tulet saamaan 20 € vuosimaksulla (etkä edes sitoudu kuin vuoteen kerrallaan) joka viikko videoita ja työkirjoja eteenpäin pääsemiseen! Lisäksi palvelussa on oma Puskaradio, jossa voit verkostoitua ja vaikkapa markkinoida itseäsi!

MUTTA miksi tämä on näin halpa?

Monet teistä tietävät, että me Redesanissa olemme juuri teitä pienyrittäjiä varten. Tiedämme, että monella raha on tiukassa, mutta eteenpäin pitäisi päästä ja kehittää toimintaansa. Olemme itsekin olleet pulassa monta kertaa – silloin toiset yrittäjät ovat auttaneet. Nyt on meidän vuoromme! Siispä YritysMuuntamon avulla voimme tarjota SINULLE edullisen paikan SAADA TIETOA, oppia ja kehittyä sekä verkostoitua. Tavoitteemme on AUTTAA tuhansia suomalaisia pienyrittäjiä (ps. Saa tänne isommatkin tulla!).

Yritä! Vaikuta! Onnistu!

Teetkö itse menestyksen vai annatko sen kaverille?

Tämän päivän oppi on huomisen tulos! ??

Kerron sinulle myös tarinan alla olevalla videolla tämän kaiken takaa, mistä tämä syntyi:

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!