Yrittäjän lomittajana?

Julkaistu Julkaistu: Blogit

Yrittäjän lomittajana?

Kesä ja kärpäset. Loma ja rentoutuminen. Niistä tulee kesä. Tiesitkös, että yrittäjän sijainen voi auttaa yrittäjää myös rentoutumaan?

Alunperin yrittäjänsijaispalvelua toteutettiin lähinnä vain silloin, kun yrittäjä sairastui, tai joutui jostain muusta syystä olemaan pidempään pois työstään, eikä halunnut että yritys kaatuisi sillä välin. Kun kerran maatiloilla oli lomitusjärjestelmä, miksei muillakin yrittäjillä voisi olla vastaavanlainen? Olisi yrittäjäpankki, josta voisi tiedustella sopivaa yrittäjää hätiin.

Sittemmin yrittäjänsijaisesta on tullut myös yrittäjän kumppani. Yrittäjänsijaisena toimiva henkilö voi tulla vaikka kiireapuun yritykseesi: toimistotehtäviä, keittiöapua, messuapua tai vaikka siivousapua. Tällöin voidaan toimia apulaisen kanssa rintarinnan ja saada ihmeitä aikaan – jopa aivan uusia ideoita yrityksen menestymiseen!

Yrittäjänsijaispalvelu on helppoa ja vaivatonta. Ei liian suuria velvoitteita eikä vastuita, vain keskinäinen sopimus, tehty työ ja tulos. Maksetaan siis vain tehdystä työstä, ei sen enempää. Yrittäjän apulainen tulee apuun, tarvitsitpa apua sitten vain kaksi tuntia tai vaikka paripäivää. Säännöllisesti tai epäsäännöllisesti – yrittäjä, sinä päätät!

Tsekkaa lisää tai etsi omalta paikkakunnaltasi vastaavat apukädet!


Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon - voit poistua milloin vain haluat.
Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme!
Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!


Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us