Yrittäjän 113

Yrittäjän 113, eli hätäapua pienyrittäjälle!

Usein yrittäjänä tulee hetkiä, jolloin on aivan jumissa. Ei tiedä minne mennä, mitä tehdä ja mistä lähteä purkamaan ajatuksiaan. Keneen kannattaisi ottaa yhteyttä, mitä toiselle sanoisi? Tässä tilanteessa olisi hyvä soittaa yrittäjän 113 numeroon, eli “yrittäjän ensiapuun”. Yhden luukun takaa, yhdestä paikasta, saisi apua jaksamiseen, eteenpäin menemiseen, innostumiseen, yrityksen eteenpäin viemiseen, lähetteitä eteenpäin toisille osaajille… sparrausta, tukea ja tsemppiä!

Tätä moni yrittäjä tarvitsisi.

Tälläistä yrittäjä “sairaalaa” ei tietenkään vielä ole… tai onko sittenkin? Me Redesanissahan teemme käytännössä juuri tätä! Ihan kuin hätäkeskuksessa 112. Yhdistämme ihmisiä, autamme hädässä ja ilossakin.

oksentaminenToisinaan kun yrittäjä on loppu, neuvoton tai muuten umpikujassa. Hän muistaa yhden paikan, sen lilan, sen joka on jokapuolella somessa ja livenä. Redesanin Sannan ja Eliisan! Yrittäjä soittaa, chattaa, somettaa, meilaa, viestii… kysyy varovasti apua. Hän tietää, että sairaalaan voi mennä aina kun tuntuu ettei kulje, tai kun kaipaa apua johonkin, eikä oikein aina edes tiedä mihin apua kaipaa. Joskus vain pitäisi saada oksentaa ajatukset ulos, jotta jaksaisi taas ajatella selvemmin. Puhua jollekulle joka ymmärtää. Joka ymmärtää yritystä ja ihmistä. Liiketoimintaa ja inhimillisyyttä.

Yritäjän ensiapuasemalta hän saa ensiapua hätään, pientä ja isompaakin apua, verkkokoulutusta ja sparrausta, ovien avausta uusiin verkostoihin. Erikoistapauksissa “potilas” lähetetään erikoislääkärin vastaanotolle, Redesanin verkoston toisille sparraajille. Eikä yrittäjän tarvitse yksin miettiä mistä hän apua saa, kun kerran on Yrittäjän 113 paikkaan yhteyttä ottanut. Siellä kyllä tiedetään mistä apua löydetään. Jos ei tiedetä, etsitään yhdessä.

Pienyrittäjällä ei useinkaan ole aikaakaan etsiä apuja, tukimuotoja saatikka kahlata mahdollisia tukiverkostoja läpi oman työnsä ohella. Tässäkin kohtaa ensiapu auttaa.

yrittajan113Vaikka tulit sairaalaan onnettomana ja totaalisen jumittuneena, ihmeissäsi. Huomaat, että tunninkin avun saannin jälkeen jatkat matkaasi iloisena ja tsemppaantuneena. Kerrotpa mainiosta palvelusta vielä kavereillesi ja tulet joskus uudelleenkin. Tällä kertaa ehkä jo vähän ennen jumittamista, hakemaan jaksamista edistävää hoitoa ja hyvissä ajoin. Näin jaksat taas yrittää!

t. Sanna & Eliisa

PS. Tänä kesänä 2016, voit bongata lilan värisiä “hoitajia” turuilla ja toreilla. Näppää kuva, someta se tai tule rohkeasti kysymään apuja. Teitä varten me olemme!

yrittajan_113

 

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

näkyvyyttä facebookkiin

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin!

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin! Tässäpä pieni vinkkivideo, miten saat yrityksellesi tai yhteisösivullesi lisää näkyvyyttä Facebookissa. Tykkää ja kommentoi toisia yrityksiä yrityksenäsi. Muista tässä kohtaa mukavat kannusteet

Lue lisää

Verkostomarkkinointi ei ole peikko!

Verkostomarkkinointia pidetään usein joko peikkona tai vähäpätöisenä. Moni kuitenkin hankkii elantonsa verkostomarkkinoinnilla. Yhdelle sopii toinen ja toiselle toinen. Verkostomarkkinointi, tai suoramyynti, on tapa yrittää ja

Lue lisää
algoritmi

Facebookin algoritmitestin tulokset

Teinpä taas “ihmiskokeen” Facebookin algoritmeillä. Tein kesäkuussa 2019 kolme päivitystä lähes samaan aikaan hyvin saman tyyppisesti. Halusin näyttää teille, miten vaikuttaa seuraavat toimet somekäyttäytymisessä: Kun

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!