Ylennyspäivät!

Ylennyspäivät!

Tulevalla viikolla Redesanissa on ylennyspäivät!

Kyllä, kuulit oikein. Suuri osa tuotteistamme on ylennetty tulevalla viikolla eli 1.-7.2.2021.

Miksi ylennyspäivät?

Helmikuun ensimmäinen päivä on Redesanin yrittäjän Sanna Jylängin synttäripäivä ja samalla hänen yrittäjyyden vuosipäivä.

Lue lisää täältä.

Yrittäjyyttä tulee täyteen 1.2.2021 Sannalle 15 vuotta!

Kuluva vuosi on muuten myös Redesanin 10 vuotis-juhlavuosi, mutta siitä on erikseen keväämmällä 2021 juhlallisuuksia ja häppeininkiä tarjolla.

Ylennyspäivä on ollut pitkään Sannan ideana nostaa esiin yrittäjyyden kaksi keskeisintä asiaa: markkinointia eri tavalla, sekä hinnoittelun tärkeyttä.

“En muista kenenkään pitäneen ylennyspäiviä – normaalipäivät on kyllä joskus tullut vastaan: Kaikki tuotteet normaalihintaisia! (Ainakin Mustapekka niminen atk laitteiden myyntifirma Oulussa aikoinaan piti näitä)” – Sanna Jylänki sanoo.

Siispä nyt on Ylennyspäivät!

Markkinoinnissa on kyse rohkeudesta, rohkeudesta tehdä oman näköisiä, erilaisia kampanjoita, kokeilla erilaisia juttuja ja oppia ja tulla nähdyksi – jäädä mieleen!

Samalla ylennyspäivillä haluamme nostaa esiin hinnoittelun tärkeyttä. On hyvä tarkistaa aina ajoittain hinnat, jottei jää jalkoihin talouden kanssa ja että tulot riittävät kuluihin. Toisaalta tämä on myös viestinä ostajalle muistutuksena siitä, että kaikki alennukset ovat useimmiten pois yrittäjän palkasta – pienimmissä yrityksissä ainakin.

Kysymys kuuluukin: Voisitko sinä maksaa hiukan enemmän kun saat kuitenkin mahtavaa palvelua huippujen tuotteiden myötä?

Kerromme ylennysviikon jälkeen tuliko yhtään kauppaa! Ainakin näkyvyyttä ja naurua varmasti – kaikkee se keksii ja rohkenee kokeilla tuo Sanna Jylänki Redesanista ;D Nauruahan meille mahtuu ja pitääkin olla!

Ja vaikka ensiviikolla hinnat onkin korkeammat, niin uusi palvelumme Kehumo.fi ei maksa mitään! Ilmoita maksutta yrityksesi palveluun ja verkostoidu muiden kanssa!

Ylennyspäivän huikeita hinnan korotuksia odotellen…

Katso ja ylläty (1.-7.2.2021), mitkä kaikki tuotteet ovat kalliimpia kuin normaalisti!

t. Sanna Jylänki, jonka ikä ylenee taas vuodella, ja hyvä niin!

ps. Hinnat kyllä palautuvat ylennyspäivien jälkeen, jos hirvittää maksaa enemmän!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

2 Responses

  1. Hieno idea, viesti ei voi jäädä huomaamatta. Hintoja pitää pystyä ylentämään, mutta samalla asiakkaan on saatava entistä enemmän hyötyä hankkimastaan palvelusta. Uskon, että Sannan osaamisella ja kokemuksella näin tapahtuukin. Win win!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

kehumo

Kehututtaako?

Kehututtaako? Miten on kehututtaako sinua? Tai kaipaisitko kehuja omalle yrityksellesi? Jos vastasit kyllä, suuntaa klikkailusi Kehumo.fi palveluun! Kehitin Kehumo.fi palvelun auttamaan yrityksiä näkyvyydessä ja aktiivisessa

Lue lisää
yksinyrittäjä

Yritätkö yksin?

Yritätkö yksin? Yksinyrittäminen. Siunaus vai kirous? Sanoisin, että vaihtelevasti molempia. Jos kaikki menisi niin kuin itse suunnittelee ja asiakkaita riittäisi jonoksi asti, niin eihän siinä

Lue lisää
redesan 15 vuotta

15 vuotta yrittäjyyttä!

15 vuotta yrittäjyyttä! Tänään 1.2. tulee Redesanin yrittäjä Sanna Jylängille täyteen 15 vuotta yrittäjänä. Sattuupa samalla olemaan Sannan syntymäpäiväkin (tämä on ihan sattumaa että päivät

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!