Yksityinen yritysneuvoja

JULKAISUVAPAA

Yksityinen Yritysneuvoja Jyväskylään

IMG_8368

Redesan Oy:n yrittäjä Sanna Jylänki on suorittanut 5.3.2014 Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Sanna on tiettävästi Suomen ainoa tutkinnon suorittanut yksityinen yritysneuvoja, joka samaan aikaan myös päätoimisesti työskentelee ko. tehtävissä yksityisellä sektorilla.

Perinteisesti yritysneuvojina on totuttu näkemään vain julkisensektorin henkilöstöä. Heillä ei kuitenkaan välttämättä ole omakohtaista kokemusta yrittäjyydestä, sen mutkineen ja haasteineen.

Haastavimmissa tilanteissa Yrittäjä tarvitsee avukseen toisen yrittäjän. Näissä hetkissä keskiössä on oltava yrityksen lisäksi myös ihminen, yrittäjä itse.

Yksityinen yritysneuvoja auttaa kaikissa yrityksen muutos- ja kehitysvaiheissa, siis muulloinkin, kuin vain starttirahan saannin kiemuroissa.

Yritysneuvoja on yrittäjän sparraaja, verkottaja, ideoija ja vinkkien antaja. Yksi yritysneuvojan tärkeimmistä tehtävistä on vertaistuen järjestäminen. Yrittäjänä Sannalla on vuosien omakohtainen kokemus sekä laajat verkostot. Sannan verkostoista löytyykin vertaistuki mitä moninaisimpiin yrityselämän vaiheisiin.


Redesan Oy on yksityinen yritysneuvontakeskus. Toiminnassaan Redesan Oy keskittyy erityisesti pienyrittäjien kouluttamiseen ja sparraukseen, myynnin, markkinoinnin, talouden sekä itsensä johtamisen saroilla. Redesan auttaa asiakasta nopeasti ja notkeasti monipuolisia työvälineitä hyödyntäen. Verkostoidumme jatkuvasti ja aktiivisesti toisten yrittäjien kanssa, yhdistäen erilaisten toimijoiden vahvuuksia toisiinsa. Redesan Oy on perustettu huhtikuussa 2011.

IMG_8466

 

Lisätietoja: Sanna Jylänki, Redesan Oy, 040 820 8559, sanna@redesan.fi

www.redesan.fi & www.yrittajankumppanitalo.fi

 Yksityinen yritysneuvontakeskus.

Kuvat: Valokuvaaja Iida Liimatainen & Co

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!