Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri”

Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri”

Sannat päätti pistää iloiset päät ja ajatukset yhteen ja tarjoavat yhdessä asiakkailleen ja seuraajilleen jaksamisen joulukalenterin Redesanin perinteiseen tapaan WhatsAppin kautta.

Sannat jakavat päivittäin yhdessä tai erikseen vinkit jaksamiseen. Vinkit ovat helppoja ja jokaisen arkeen sopivia, pienellä huumorillakin höystettynä. Vinkit toimivat joulun odotuksessa, mutta ovat yhtä relevantteja myös muulloin! Sannat painottavat vinkeissään myös hyväksyntää, helppoutta ja armollisuutta itseä sekä läheisiäkin kohtaan.

Jos haluat saada vinkit itsellesi, liity jompaan kumpaan WhatsApp ryhmään. Ryhmiä on kaksi, koska yhteen ryhmään mahtuu vain rajallinen määrä ihmisiä ja tuttuun tapaan nämä joulukalenterit täyttyvät mukavasti. Eli, jos toinen ryhmä on täynnä, klikkaa toista!

Ryhmät ovat “broadcast-ryhmiä” eli ryhmässä ei voi keskustella, eikä sinne siis tule muuta “spämmiä” kuin Sannojen päivittäiset vinkit.

Vinkit Jaksamiseen 241

Ketä ovat Sannat?

Sannat ovat sparraajia ja kouluttajia. Sanna Mäkelä on Onnenhelmi Oy:n rohkaiseva pysäyttäjä, joka auttaa ihmisiä löytämään oivalluksia omaan arkeen, jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Sanna Jylänki taas on Redesan Oy:n yrittäjä, puhuja ja kouluttaja sekä aktiiviverkostoituja ja some- ja yrittäjyyskouluttaja.

Miten homma toimii?

 1. Avaa kamerasi ja kuvaa toinen alla olevista QR-koodeista ja liityt automaattisesti WhatsApp ryhmään.
 2. Jos et pysty kuvaamaan koodia, klilkkaa ryhmien linkkejä alla.
 3. Liity vain toiseen ryhmään, jotta paikkoja riittää kaikille!
 4. Tulethan vain TOSITARKOITUKSELLA, ettet vie paikkaa kiinnostuneilta ?
 5. Pyri toteuttamaan vinkit päivittäin
 6. Ryhmässä vain Sannojen päivittäiset vinkit (1-2 / pv)
 7. Starttaamme luonnollisesti 1.12.2021
 8. Viimeinen vinkki tulee aattona 24.12.2021
 9. Jos kysyttävää, kysy Sannoilta suoraan yksityisviestein tai somessa.
 10. Nauti ?

Muista, että WhatsApp ryhmissä puhelinnumerot näkyvät kaikille ryhmäläisille, mutta meillähän on kaikilla numerot verkkosivuilla muutenkin, eikös vain! Mikäli huomaat outoja ryhmäläisten lähestymistapoja, raportoithan siitä Sanna Jylängille 0408208559. Väärinkäyttäjätä poistamme ryhmästä ja itse voit aina estää väärinkäyttäjät.

Lämmintä joulun odotusaikaa sinulle!

Toivottavat Sannat

 • Linkit ja koodit videon jälkeen ? rullaa alaspäin!

Linkit: (Liity vain toiseen! Jos et pääse, kokeile toista ryhmää.)

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!