Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri”

Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri”

Sannat päätti pistää iloiset päät ja ajatukset yhteen ja tarjoavat yhdessä asiakkailleen ja seuraajilleen jaksamisen joulukalenterin Redesanin perinteiseen tapaan WhatsAppin kautta.

Sannat jakavat päivittäin yhdessä tai erikseen vinkit jaksamiseen. Vinkit ovat helppoja ja jokaisen arkeen sopivia, pienellä huumorillakin höystettynä. Vinkit toimivat joulun odotuksessa, mutta ovat yhtä relevantteja myös muulloin! Sannat painottavat vinkeissään myös hyväksyntää, helppoutta ja armollisuutta itseä sekä läheisiäkin kohtaan.

Jos haluat saada vinkit itsellesi, liity jompaan kumpaan WhatsApp ryhmään. Ryhmiä on kaksi, koska yhteen ryhmään mahtuu vain rajallinen määrä ihmisiä ja tuttuun tapaan nämä joulukalenterit täyttyvät mukavasti. Eli, jos toinen ryhmä on täynnä, klikkaa toista!

Ryhmät ovat “broadcast-ryhmiä” eli ryhmässä ei voi keskustella, eikä sinne siis tule muuta “spämmiä” kuin Sannojen päivittäiset vinkit.

Vinkit Jaksamiseen 241

Ketä ovat Sannat?

Sannat ovat sparraajia ja kouluttajia. Sanna Mäkelä on Onnenhelmi Oy:n rohkaiseva pysäyttäjä, joka auttaa ihmisiä löytämään oivalluksia omaan arkeen, jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Sanna Jylänki taas on Redesan Oy:n yrittäjä, puhuja ja kouluttaja sekä aktiiviverkostoituja ja some- ja yrittäjyyskouluttaja.

Miten homma toimii?

 1. Avaa kamerasi ja kuvaa toinen alla olevista QR-koodeista ja liityt automaattisesti WhatsApp ryhmään.
 2. Jos et pysty kuvaamaan koodia, klilkkaa ryhmien linkkejä alla.
 3. Liity vain toiseen ryhmään, jotta paikkoja riittää kaikille!
 4. Tulethan vain TOSITARKOITUKSELLA, ettet vie paikkaa kiinnostuneilta 💕
 5. Pyri toteuttamaan vinkit päivittäin
 6. Ryhmässä vain Sannojen päivittäiset vinkit (1-2 / pv)
 7. Starttaamme luonnollisesti 1.12.2021
 8. Viimeinen vinkki tulee aattona 24.12.2021
 9. Jos kysyttävää, kysy Sannoilta suoraan yksityisviestein tai somessa.
 10. Nauti 💕

Muista, että WhatsApp ryhmissä puhelinnumerot näkyvät kaikille ryhmäläisille, mutta meillähän on kaikilla numerot verkkosivuilla muutenkin, eikös vain! Mikäli huomaat outoja ryhmäläisten lähestymistapoja, raportoithan siitä Sanna Jylängille 0408208559. Väärinkäyttäjätä poistamme ryhmästä ja itse voit aina estää väärinkäyttäjät.

Lämmintä joulun odotusaikaa sinulle!

Toivottavat Sannat

 • Linkit ja koodit videon jälkeen 👇 rullaa alaspäin!

Linkit: (Liity vain toiseen! Jos et pääse, kokeile toista ryhmää.)

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Vinkit Jaksamiseen 241

Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri”

Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri” Sannat päätti pistää iloiset päät ja ajatukset yhteen ja tarjoavat yhdessä asiakkailleen ja seuraajilleen jaksamisen joulukalenterin Redesanin perinteiseen tapaan WhatsAppin kautta. Sannat

Lue lisää
verkostoituminen

PIKAverkostoituminen!?

PIKAverkostoituminen!? Olet ehkä ollut monessa paikassa verkostoitumassa ja tiedät mistä on kyse. Mutta oletkos ollut pikaverkostoitumassa? Paitsi ehkäpä SpeedDating jutuissa 😉 Kuten ehkä tiedätte, on

Lue lisää
sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointia, miksi?

Sisältömarkkinointia, miksi? Jatkuva mainosvirta on erityisesti sosiaalisen median saralla arkipäivää niin yrittäjille kuin kuluttajillekin. Päivittäin jopa tuhansille mainoksille altistuminen turhauttaa kuitenkin meitä kaikkia aina silloin

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!