Uusi kiintoisa #somekanava Tsu

Some eli sosiaalinen media on yrittäjänkin arkea kaikkine kymmenine kanavinensa pöhinöinensä ja kaikkinensa. En yhtään ihmettele, että monen käyttäjän pää on mennä sekaisin jo pelkästään Facebookista, Instagramista sekä Twitteristä. Pinterestistä, WhatsApp:sta ja Google+:sta puhumattakaan! Nyt joukkoon on tullut todella mielenkiintoinen kanava Tsu. Näyttökuva 2015-11-01 kello 12.18.26

Käytännössä Tsu toimii kuten Facebookkikin, ehkä jopa vieläkin selkeämmin. Kaiken lisäksi Tsu lupaa palauttaa mainostuotoista käyttäjilleen, eli meille kaikille verkottumisen perusteella tuloja! Tsun toiminta perustuu pitkälti “verkostomarkkinointimaiseen” toimintatapaan. Rakennamme siis verkostoja – “network” joihin kuulumme ja joihin kutsumme uusia tyyppejä.

Tsu toimii toistaiseksi vain kutsupolitiikalla, joten jos haluat mukaan, klikkaa tästä linkistä https://www.tsu.co/RedesanOy ja kirjaudu mukaan verkostoon! Myös Redesanin yrittäjä Sanna Jylänki löytyy Tsu:sta henkilökohtaisella profiililla. Voit linkittyä myös hänen verkostoihinsa tästä //tsu.co/SannaJylanki.

Alkutestien mukaan näyttäisi, että iOS sovelluksen kanssa ei vielä pysty esimerkiksi linkittämään, joten alkuun notkeimmin käyttö onnistuu tietsikkasi selaimella. Android-sovelluksen kanssa tätä ongelmaa ei kuulemma ole.

Toiminta perustuu ystäviin ja seurattaviin. Eli jompaan kumpaan. Täällä, kuten Twitterissäkin on rajoitettu määrä seuraajien kanssa (Tsu:ssa 1000, Twitterissä nykyisin 5000) – joten kannattaa miettiä keitä _vain seuraa_ ja ketkä ovat “vain” ystäviä.

Mainoksiahan tällä kanavalla on, mutta niiden kanssa on hyvä vain opetella elämään, bisnestähän tämäkin kanva tekee – ja muistathan, että sinäkin voit saada näistä mainostuotoista osan itsellesi!

Tsu:sta melkoisen kattavan opastuken kirjoitteli Twitter-verkostomme aktiivi Jyrki Ollinen @jatsi Twitterissä. Kannattaa lukaista tämä, niin tiedät mistä kyse! Juttuun tästä, ole hyvä – ja kiitos Jyrki!

Kyselehän lisää somessa ja tule verkotoihin!

T. Sparraaja Sanna

Ps. Joko olet lukenut somekirjani?

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!