Yrityssparraus Tarja Huttunen

35,00 65,00  + ALV

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , ,

Älä opettele kaikkea kantapään kautta, vaan etsi apua ajoissa.

Osaamisalueena: erityisesti kaupan alan yrittäjien kanssa kokemusten jakaminen

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Poista

Kuvaus

Yrityssparraus Tarja Huttunen

Tarja on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Olen Tarja Huttunen, kauppias ja yrityssparraaja Äänekoskelta. Olen hypännyt kauppiaaksi toiselta alalta ja kahlannut aloittavan yrittäjän karikoissa, ja nyt olen innossaini mahdollisuudesta auttaa toisia yrittäjiä yrityksen alkuun liittyvissä vaikeuksissa. Tunnen yrittäjän jaksamisen haasteet ja osaan kannustaa löytämään omat keinosi jaksaa yrittäjän joskus rankassa arjessa.

Olen pyörittänyt kivijalkamyymälää ja verkkokauppaa Äänekosken keskustassa vuodesta 2015 lähtien. Muutamia vuosia aiemmin kokeilin yrittämistä työhyvinvoinnin ja liikunnan alalla, mutta sitten veri veti takaisin opettajan työhön.  En kuitenkaan halunnut jäädä eläkkeelle opettajan työstä, joten palasin yrittäjäksi. Helppoa tämä ei ole, mutta päivääkään en ole katunut. 

Koulutukseltani olen LiTM, lisäksi olen opiskellut mm. aikuiskasvatusta yliopistossa ja työterveyttä Työterveyslaitoksen kursseilla. Maaseutumatkailun ammattitutkinnosta oli hyötyä myös yrittämiseen ja vuonna 2017 suoritin myös Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Redesanin yrityssparraajaksi kouluttaduin 2018 keväällä. 

Älä opettele kaikkea kantapään kautta, vaan etsi apua ajoissa. Yrityssparraus on helppo keino saada tukea ja juuri silloin, kun sitä tarvitset. Olen valmis olemaan korvana ja olkapäänä, ja ehkä keksimme yhdessä pieniä juttuja, joista saat yritystoimintaasi ja omaan oloosi uutta puhtia.

Tarjan osaamisalueet:

  • jaksaminen, hyvinvointi, liikunta, tarvitatessa vaikka apuna painonhallinnassa
  • koulutus ja opetus -miten koulutan vaikuttavasti, miten vaikuttava opetustuokio järjestetään livenä tai verkossa
  • yrittämisen alkutaipaleen haasteista selviäminen, mitä kaikkea yrittäjän tulee tietää ja osata
  • erityisesti kaupan alan yrittäjien kanssa kokemusten jakaminen

Sparrauksen kesto: 30min tai 1 tunti (arkisin ennen klo 10 tai klo 17 jälkeen, sovitaan tapaamisaika viestillä tai puhelimitse)

Sparrauksen toteutustavat: puhelin

Paikkakunta: Äänekoski

Yrittäjänä vuodesta: 3 + 3,5 vuotta

Yritys: Mekotar Oy (myy naistenvaatteita ja sisustustuotteita myymälässä ja verkkokaupassa www.mekotar.com)

Kielet: suomi, englanti

Tarja somessa:

instagram

facebook

 

 

Sparraajahaastattelu Tarja Huttunen from Redesan Oy on Vimeo.

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Tarjalle, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Maksa sparraus ja Tarja ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!