Yrityssparraus Sari Leskinen

65.00  + ALV

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Kuvaus

Yrityssparraus Sari Leskinen

Sari on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.sari_leskinen

Olen koulutusalan yrittäjä, kouluttaja ja yrityssparraaja. Asun Akaassa Pirkanmaalla. Yritykseni, Koulutuspalvelu Didaskalos, sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa. Yrittäjänä olen toiminut reilut kaksi vuotta ja sinä aikana olen saanut paljon kokemusta yrittäjän alkutaipaleen asioiden ja ongelmien ratkaisemiseen ja hoitamiseen.

Koulutan maahanmuuttajia. Opetan heille suomen kieltä, kulttuuria ja asiointia. Minulla on paljon kokemusta kouluttajan ja opettajan tehtävistä. Olen toiminut aiemmin kulttuuri- ja nuorisosihteerin, aikuiskouluttajan, luokanopettajan ja laaja-alaisen erityisopettajan tehtävissä. Kuntapuolikin on minulle tuttu, koska olen toiminut esittelevänä viranhaltijana ja myöhemmin myös kaupunginvaltuuston ja –hallituksen jäsenenä.

Perheessäni on mies ja kolme lasta. Kaksi isompaa lasta opiskelevat ja asuvat muualla.

Sarin osaamisalueet:

  • Minun juttuni ovat kaikki ne asiat, jotka liittyvät kouluttamiseen, opettamiseen ja oppimiseen. Pystyn antamaan neuvoa erilaisten kurssien, tapahtumien ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Osaamisalueinani opettamisen, kouluttamisen ja oppimisen lisäksi ovat ihmissuhteet, puhe- (erilaiset puheet) ja esiintymistaidot (esiintyminen erikokoisten ryhmien edessä). Opettaminen ja keskusteleminen sujuu myös englanniksi.

Sparrauksen kesto 1 tunti

Paikkakunta: Akaa

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin

Yrittäjänä vuodesta: 2016

Yritys: Koulutuspalvelu Didaskalos

Kielet: Suomi, englanti

Sari somessa: facebookinstagram

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Sarille, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Lue ja kuuntele Sarin bloggaus & sparraajahaastatteluvideo täältä. 

Maksa sparraus ja Sari ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...