Yrityssparraus Niina Palmunen

35,00 65,00  + ALV

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , ,

Pohditko yrityksen perustamista? Haluaisitko jutella yrittämisestä luottamuksellisesti ja kysyä kaikkea mahdollista, pieni ja isoja asioita?

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Poista

Kuvaus

Yrityssparraus Niina Palmunen

Niina on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Pohditko yrityksen perustamista? Haluaisitko jutella yrittämisestä luottamuksellisesti ja kysyä kaikkea mahdollista, pieni ja isoja asioita? Tai houkuttaisiko ajatus siirtyä sivutoimisesta yrittäjyydestä päätoimisuuteen? Mahdollisuuksia on monenlaisia, voin auttaa sinua pohdinnoissasi.

Tuntuuko, että vaikka teet kuinka töitä, ei palkkasi meinaa riittää elämiseen?

Vai oletko yrittäjä, mutta haluaisit tehdä isompia juttuja ja enemmän yhteistyötä muiden yritysten kanssa. Kasvukin kiinnostaa, mutta ei ehkä ainakaan heti työntekijöiden palkkaaminen. Jutellaan verkostoista, niiden hyödyntämisestä ja mietitään yhdessä miten sinun yrityksesi voisi hyödyntää verkostoja tai verkostoitumista vieläkin enemmän.

Yrittäjyys on minulle tapa toteuttaa omaa juttuani, työllistää itseni ja elää sellaista (työ)elämää, jossa viihdyn. Olen ohjannut, kouluttanut, valmentanut ja sparrannut viimeisen 10 vuoden aikana satoja satoja yrityksiä kymmeniltä toimialoilta. Oman 10 vuotisen yrittäjätaipaleeni lisäksi olen siis päässyt kurkistamaan ja oppimaan muilta yrittäjiltä. Mielelläni jaan osaamistani sinunkin kanssasi, opin siinä samalla itsekin uutta!

Niinan osaamisalueet:

  • Yrityksen perustaminen:miten yritys perustetaan, mikä yritysmuoto kannattaisi valita, liiketoimintasuunnitelman laatiminen, minkälaisia vaihtoehtoja on aloittaa, miten starttirahaa haetaan, millainen on yrittäjän sosiaaliturva, mitä kaikkea on hyvä huomioida kun aloittaa yrittäjänä
  • Päätoimiseksi yrittäjäksi siirtyminen:mikä muuttuu, kuinka paljon liikevaihtoa tarvitaan, onko yritysmuodolla väliä
  • Kannattava liiketoiminta: liiketoimintamallin tarkastelu (asiakkaat, tuotteet/palvelut ja hinnat), kustannusrakenteen tarkastelu, mitä kannattaisi tehdä enemmän ja mitä vähemmän, mistä voisin saada lisäansioita
  • Verkostot, niiden rakentaminen, hyödyntäminen ja johtaminen:miten voisin tehdä isompia juttuja verkostojen avulla, miten verkostoitua, mistä löydän hyviä kumppaneita, miten pääsen osaksi verkostoja, mitä verkoston rakentamisessa ja johtamissa tulee ottaa huomioon

Sparrauksen kesto 1 tunti

Paikkakunta: Heinola/Päijät-Häme ja koko Suomi

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin, appear.in tai skype, tapaaminen

Yrittäjänä vuodesta: 2008

Yritys: Mielimylly Valmennustoimisto Oy

Kielet: Suomi, englanti

Yhteystiedot: niina.palmunen@mielimylly.fi, puh. 040 559 5329

Niina somessa: 

facebook

 

 

 

Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Niinalle, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Lue ja kuuntele lisää Niinasta blogista ja esittelyvideosta.

Niina Palmunen sparraajahaastattelu verkostot & aloittava yrittäjä from Redesan Oy on Vimeo.

Maksa sparraus ja Niinan ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!