Yrityssparraus Minna Nurminen

65,00 65,00 

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , , ,

Onko sinulla unelmana saada tuloja verkosta, mutta et tiedä miten kasvattaisit verkkonäkyvyyttäsi tai miten edes aloittaisit verkossa toimimisen?

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Poista

Kuvaus

Yrityssparraus Minna Nurminen

Minna on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Onko sinulla unelmana saada tuloja verkosta, mutta et tiedä miten kasvattaisit verkkonäkyvyyttäsi tai miten edes aloittaisit verkossa toimimisen? 

Haaveilet ehkä osaamisesi myymisestä verkossa, toimintasi laajentamisesta nettiin ja siten laajemman asiakaskunnan tavoittamisesta tai sivutuloista verkon kautta. Näissä asioissa voin auttaa sinua.

Uskon vahvasti siihen, että jokaisella on oikeus elää omannäköistään elämää, toteuttaa unelmiaan ja seurata intohimoaan.

Lähdin toteuttamaan omaa unelmaani perustamalla matkailusivun, jolla on nyt  6000 uutiskirjeen tilaajaa ja Facebookissa yli 24 000 tykkääjää. Tänä syksynä julkaisin myös ensimmäisen verkkokurssini. 

Minulla on yli 10 vuoden kokemus IT-alalta suunnittelijana ja graafikkona. Nyt teen samoja hommia yrittäjänä. Verkkotoiminnan lisäksi rakennan yrityksille kotisivuja ja verkkokauppoja, sekä teen verkkomainontaa ja graafista suunnittelua. 

Autan sinua selkeällä suomella, en käytä IT-alan slangia 🙂  

Minnan osaamisalueet:

  • Verkkonäkyvyys: näy ja kuulu somessa, tavoita asiakkaasi uutiskirjeillä ja verkkomainonnalla, tee ilmeeltään yhtenäistä viestintää
  • Kotisivut ja verkkokaupat: tuo viestisi selkeästi esiin kotisivuillasi, optimoi verkkokauppasi ja sivusi Google-ystävällisiksi, 
  • Erotu kilpailijostasi: löydä äänesi, tuo esiin tarinasi, rakenna itsesi näköinen brändi, 
  • Lisää tuloa netistä: löydä osaamisesi ydin, tee verkkokurssi, kirjoita e-kirja, tuotteista osaamisesi, tee lisätienestiä kumppanuusmarkkinoinnilla (affiliate markkinointi)

Sparrauksen kesto 60 min

Paikkakunta: Tampere

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin, Skype, Zoom, tapaaminen Tampereella myös mahdollinen.

Yrittäjänä vuodesta 2014

Yritys: Suunnittelupaja Pikseli

Kielet: suomi ja englanti

Somessa:

instagram

facebook

 

 

 

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Katjalle, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

 

Maksa sparraus ja Minna ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus 60 min

60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!