Yrityssparraus Mervi Venäläinen

35,00 65,00 

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , , ,

Päällimmäisinä teemoina sparrauksissani ovat luovuus ja vuorovaikutus, sekä innostus ja inspiroituminen.

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Varaa aika ja maksa sparraus, sparraaja ottaa sinuun yhteyttä haluamanasi aikana. 

Poista

Kuvaus

Yrityssparraus Mervi Venäläinen

Mervi on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen.Mervivenalainen

Luova ja luotettava, ihmisistä, luovuudesta ja vuorovaikutuksesta innostuva sparraaja, inspiroiva kannustaja käytettävissäsi!

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja työhistoriaa hoitajana ja hoitajien esimiehenä on kertynyt 15 vuotta. Ohjaajakokemusta harrastajateatterista on seitsemän vuoden ajalta ja esiintymiskokemusta teatterilavoilta ja erilaisilta tilauskeikoilta lapsuudesta saakka, ammattimaisesti vuodesta 2007 alkaen. Näyttelijäntyötä olen opiskellut vuoden ajan päätoimisesti sekä useilla lyhytkursseilla mm. improvisaatiota, klovneriaa, äänenkäyttöä ja muuta teatteri-ilmaisua sekä -ohjausta. Olen myös kouluttautunut metsämieliohjaajaksi. 2018 syksyllä aloitin työnohjaajaopinnot, jotka kestävät 2020 syksyyn saakka. Suoritan parhaillaan myös yrittäjän ammattitutkintoa yrityksessäni LuovaSana Oy.

Päällimmäisinä teemoina sparrauksissani ovat luovuus ja vuorovaikutus, sekä innostus ja inspiroituminen.

Luovuus ilmenee jokapäiväisessä käyttäytymisessämme ihan huomaamatta. Luovuus näkyy ajankäytössämme, tavoissamme ajatella ja toimia, reagoida tilanteissa. Meillä jokaisella on omat luontaiset taipumuksemme, tapamme, tyylimme, vahvuutemme. Nämä ovat lujasti yhteydessä luovuuteemme. Luontaisen luovuuden ja luontaisten taipumusten etsiminen, löytäminen ja hyödyntäminen voivat avata henkilökohtaisia ja ammatillisia ovia mitä ihmeellisimpiin maailmoihin!

Vuorovaikutus ja viestintä ovat intohimoni. Viestintäosaamiseni pohjautuu kokemukseeni ihmisten välisestä viestinnästä ja vuorovaikutuksesta, sekä tietenkin monista koulutuksista ja opinnoista, joihin olen osallistunut. Vuorovaikutusta ja viestintää voi opetella ja oppia, tärkeintä on olla oma itsensä reilusti ja rohkeasti ja antaa itselleen lupa inspiroitua ja innostua, toteuttaa luovuuttaan ja luontaisia taipumuksiaan.

Miten voin auttaa juuri sinua?

  • Tökkiikö arki? Eikö löydy virtaa? Mietitään yhdessä mistä innostut, mikä saa luovuutesi kukkaan ja miten voit valjastaa sen yrityksesi menestykseksi. Etsitään sisäinen liekkisi!
  • Kaipaatko uutta näkökulmaa markkinoinnin tai palveluidesi tuotteistamisen suhteen? Tutkitaan yhdessä, miten voisit erottua paremmin ja luovemmin markkinoilla.
  • Pelottaako estradit, jännittääkö verkostoituminen? Kohdataan esiintymispelko yhdessä ja taklataan jännittävät tilanteet tyylillä!
  • Kaipaatko kuuntelijaa, joka ei arvostele eikä arvota? Joskus asioiden ääneen sanoittaminen auttaa.
  • Tarvitsetko tukea uusiin avauksiin ja ideoiden pallotteluun? Terävöitetään ideaasi yhdessä keskustellen ja ideoiden.
  • Autan mielelläni erilaisissa vuorovaikutushaasteissa ja tarjoan vinkkejä myös omaan rentoutumiseen, jaksamiseen, omien mielentaitojen vahvistamiseen ja yrittäjän työhyvinvointiin.

Sparrauksen kesto: 30 min tai tunti

Paikkakunta: Pohjois-Karjalan alue

Sparrauksen toteutustapa: tapaaminen, puhelin, zoom

Yrittäjänä vuodesta 2019, yritys LuovaSana Oy.

Yritys: www.luovasana.fi

Kielet: suomi

Mervi somessa:

instagram

facebook

 

 

 

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Merville,  jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

 

Varaa aika varauskalenterista ja maksa sparraus. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!