Yrityssparraus Heidi Haataja

35,00 65,00 

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , ,

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Valitse sinulle sopiva sparraus aika, maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä. 

Kuvaus

Yrityssparraus Heidi Haataja

Heidi on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen 2021.

Perustin yritykseni sen takia, jotta voisin auttaa ihmisiä järkevällä tavalla ja tehdä työni tehokkaasti, mutta olla rohkeasti ja vapaasti luova ihminen.

Visioni on olla luovuutta tukeva, luotettava yksinyrittäjien auttaja.  Olen myös sisällöntuottaja ja somekouluttaja. Autan kotisivuasioissa ja kerron kuinka somesta löytää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Miksi haluan auttaa juuri yksinyrittäjiä? Vertaistuen ja kannustuksen antajia ei ole koskaan liikaa. En näe itseäni isojen yritysten bisneskonsulttina. Näen itseni olemassa läsnä tavallisena yrittäjänä toisille ihan tavallisille yrittäjille. Ihmisenä ihmiselle.

Kiinnostus auttamiseen heräsi työelämässä. Työkokemusta löytyy yli 20 vuoden ajalta. Lisäksi olen ollut mukana monissa kulttuuri- ja hyväntekeväisyysyhdistyksissä eri rooleissa yli 10 vuoden ajan. Olen aina ollut kiinnostunut työhyvinvoinnista ja työviihtyvyydessä. Työelämässä ollessani mietin, että miten voisin auttaa työkaveriani tai työyhteisöäni onnistumaan ja samalla viihtymään. Miten asiat voisi tehdä toisin ja paremmin?

Olen käynyt kaupallisen alan koulut ja tehnyt töitä taloushallinnon parissa. Lisäksi minulla on organisaatio-osaamista valtiolta, ja olen toiminut myös atk-tukihenkilönä. Kaikenlaiset uudet villitykset somessa testaan itsekin!

Olen runoilija ja julkaissut kaksi runokirjaa. Lisäksi olen pitänyt kirjoittajapiiriä, ja osallistunut runsaasti kaikenlaiseen luovaan toimintaan tekijänä, esiintyjänä ja juontajana. Luovuus, kirjoittaminen ja taide ovat tärkeä osa elämääni.

Haluan kannustaa sinua. Olen valmis kuuntelemaan ja olemaan läsnä.

Osaamisalueet

  • Aloittavan yrittäjän sparraaminen: starttiraha, taloushallinto, nettisivut ja somekanavien valinta. Mitä pitää ottaa huomioon, kun aloittaa yrittäjänä?
  • Verkostoituminen: Missä ja miten yksinyrittäjän kannattaa verkostoitua? Vinkkejä tarjolla!
  • Luovuuteen kannustaminen: Mitä tehdä, kun ei keksi someen kirjoitettavaa? Miten saada luovuutta lisää?
  • Omakustanteen, oman kirjan julkaiseminen: Onko haaveena kirjoittaa ja julkaista oma kirja?

 

Sparrauksen kesto 30 min tai 60 min

Paikkakunta: Liminka

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin

Yrittäjänä vuodesta: 2020

Yritys: Heidi Haataja Oy

Kielet: Suomi

Ota yhteyttä Heidiin: heidi@heidihaataja.fi tai 050 3076371

Heidi somessa:

Video tulossa!

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Heidille, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Maksa sparraus ja Heidi soittaa sinulle valitsemanasi aikana. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!