Somen perusteet

10,00  + ALV

Somella voi saada ihmeitä aikaan, kun vain ymmärtää muutaman niksin ja somen periaatteet. Säästä rahaa, tee näkyvyyttä! Peruspaketti tuoreille somen käyttäjille – vinkkejä myös pidempään toimineille.

Kuvaus

Somen perusteet

Miten hyödyntäisin somea?

  • Missä minun kannattaa olla?
  • Somen perusteet.
  • Miten teen somella tuloksia?
  • Miten some toimii yritysen markkinoinnissa?
  • Niksejä somen käyttöön!

Tässä koulutuksessa ei käydä läpi yksittäisiä sosiaalisen median kanavia – tähän erillinen verkkokoulutus Somen työvälineet. Somen perusteet verkkokoulutuksessa saat vinkkejä, opastusta ja yleisiä ohjeita yleisesti somen ja somekanavien perustoimintaan sekä niiden hyödyntämiseen yrityksesi työvälineinä. Vinkkejä, ohjeita ja neuvoja – lisää asiakkaita, enemmän rahaa!

Katso myös asiakashankinta ja verkostot työvälineet -koulutus.

Koulutus sopii kaikille yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville, jotka touhuilevat somen parissa. Koulutus sopii myös politiikoille, yhdistyksille tai muille tahoille, jotka pyrkivät hyödyntämään sosiaalistamediaa toiminnassaan.

Osta koulutus verkkokaupasta lisäämällä tuote ostoskoriin ja pääset katsomaan koulutusta Minun kurssini kohdasta. Koulutus on katsottavissa 6 kk ostopäivästä.

Kouluttaja Sanna Jylänki, yrityssparraaja, Redesan Oy

“Sanna on kirjoittanut kirjan 100 keinoa tehdä somemarkkinoinnilla tuloksia yhdessä Timo Ropen kanssa.”

“Sanna on kokenut yrityssparraaja, yrittäjän matkaa takana jo yli 10 vuotta pienyrittäjien kanssa. Sanna puhuu somesta selkokielellä ja ymmärrettävästi etenkin yrittäjän näkökulmasta, ottaen huomioon myös markkinoinnillisen ja myynnillisen osuuden.”

Koulutuksen kesto n. 45 min

Verkkokoulutuksen jälkeen voit täydentää omaa “neuvolakorttiasi” maksutta täällä.

Arviot

  1. Mervi (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvä yleisesittely somen työkaluista ja niiden käyttötarkoitusta ja hyötyä yrittäjälle. Suosittelen!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!