Päätä ja olkapäätä yrittäjälle

100,00  + ALV

Kategoria Tagit , ,

Kun aina ei jaksa, eikä tiedä kelle purkaa ajatuksiaan. Redesanin sparraaja on silloin päänä ja olkapäänä sinulle. Tunnin sparraus auttaa taas uskomaan ja jaksamaan! Lisätietoja alapuolelta.

Valitse kalenterista sinulle sopiva aika ja sparraustapa. Valitse sopiva sparrausaika. Maksa sparraus ja toivomasi sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sovittuna aikana!

Kuvaus

Päätä ja olkapäätä yrittäjälle

Kun tuntuu että kaikki on vähän solmussa, etkä tiedä miten eteenpäin. Silloin pää ja olkapää auttaa. Luottamuksella kuuntelua ja keskustelua yrittäjäarjesta. Miten pääset eteenpäin henkisesti, mutta myöskin yrityksesi kanssa – konkreettisia keinoja eteenpäin menemiseen. Yrittäjältä yrittäjälle. Ihminen, sekä liiketoiminta yhdessä.

Sparraus voidaan toteuttaa puhelimitse, Skypellä, webinaarilla tai tapaamisen merkeissä Redesanin toimistolla.

Päänä ja olkapäänä yrityssparraaja Sanna Jylänki, Redesan Oy. Sanna on itse kokenut mutkia, mäkiä, iloja ja suruja yrittäjänä toimiessaan ja tietää kokemuksesta mistä puhuu.

Sparraus 15 – 180 minuuttia

Päänä ja olkapääänä.

Lue myös asiakkaiden kokemuksia täältä. 

Mitä jos yrittäjän usko loppuu?

Lue myös Ylen haastattelu 16.12.2014

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!