HätäApuSparraus

25.00€-150.00€

Kun jumittaa – etkä enää tiedä mihin mennä. Lisätietoja sivun alapuolelta.

Valitse kalenterista sinulle sopiva aika ja sparraustapa. Valitse sopiva sparrausaika. Maksa sparraus ja toivomasi sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sovittuna aikana!

  • Appointment Info

Kuvaus

HätäApuSparraus

Kun et oikein tiedä missä mättää tai tiedät että vähän kaikessa mättää. Silloin Hätäapusparraus auttaa keskittämään tekemisiä ja ajattelua. Päätä ja olkapäätä yrittäjälle. Onnistuu henkilökohtaisen tapaamisen lisäksi myös puhelimitse tai vaikkapa skypen tai webinaarin kautta. Sparraajana Sanna Jylänki

Sparraus voidaan toteuttaa puhelimitse, Skypellä, webinaarilla tai tapaamisen merkeissä Jyväskylässä (Sanna). Esitä toiveesi tilausvaiheessa.

HätäApuSparraajana yrityssparraaja Sanna Jylänki tai Eliisa Moilanen Redesan Oy. Sanna on itse kokenut mutkia, mäkiä, iloja ja suruja yrittäjänä toimiessaan ja tietää kokemuksesta mistä puhuu ja miten auttaa eteenpäin. Eliisalla myös pitkä elämän kokemus, monelaisesta.

Lue myös Ylen haastattelu 16.12.2014

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!