Tietorahti Oy

Tietorahti Oy

Sovellus, joka muutti elämäni

Siirryin logistiikan pariin vuonna 2005, rauhanturvareissun jälkeen. Kaikkiaan olin melkein kahdeksan vuotta ratin takana. Toiminnan kehittäminen sekä erilaiset ohjelmistot ja sovellukset ovat aina kiinnostaneet minua. Yksi niistä muutti elämäni. Vuonna 2010 löysin P2S Median julkaiseman sovelluksen nimeltä Scoopshot. Sovelluksista kiinnostuneena asensin sen välittömästi puhelimeeni. Kyseinen sovellus joukkoistaa valokuvauksen. Asennuksen jälkeen kului viikko kun Fonecta antoi tehtävän kuvata kaikki suomalaiset yritykset. Muutaman vuoden jälkeen olin Suomen toiseksi ahkerin kuvaaja. Yli 7000 valokuvaa tuli otettua älypuhelimella ja verojen jälkeen jäi sen verran rahaa käteen, että uskalsin lähteä takaisin koulun penkille. Loogisesti valitsin logistiikan opinnot. Tiesin jo opiskelujen ensimetreistä, että suuntaudun logistiikan ohjelmistoihin. Kun on rattia pyörittänyt ja varastoissa paketteja liikutellut, ei minulle tarvitse kaikkea rautalangasta vääntää. Ymmärrän kyllä erilaisten yritysten erilaiset tarpeet. Ohjelmistot voivat muuttaa elämäntietorahti-logo-CMYK, myös teidän.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä kun haluatte kehittää toimintaanne ohjelmistoilla.

-Janne Lausvaara, Tietorahti Oy

www.tietorahti.fi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Mielimylly

Mielimylly Jos et ole tyytyväinen elämääsi, muuta sitä. Se on sinun oikeutesi. Jos et ole tyytyväinen yritykseesi, muuta sitä. Se on sinun velvollisuutesi. Mottoni on,

Lue lisää

Bestino Oy

Hyvä yrittäjä neuvoo ja palvelee asiakastaan niissäkin asioissa, joita asiakas ei osaa kysyä. Koska ei voi olla piittaamatta. Tomi Jylänki, Bestino Oy www.bestino.fi

Lue lisää

Capacitas Familia

Yrittäjyyteni lähes 10 vuoteen mahtuu ylä- ja alamäkiä. Erityistä sitkeyttä ovat vaatineet kaudet, joissa kaikki tekemäni on tuntunut valuvan hiekkaan. Ehkä sinullakin on siitä kokemusta?

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!