Suoraa puhetta markkinoinnista

Suoraa puhetta markkinoinnista

Sanna Jylänki haastatteli kirjailija, markkinointiguru Timo Ropea helmikuussa.

Miten markkinointi on muuttunut 40 vuodessa? Miten selvitä somemarkkinointimaailmasta? Mikä markkinoinnissa on tärkeää tänä päivänä? Miksi markkinointi ei onnistu? Miksi markkinointi jää tekemättä?

Timo Rope on myös ollut vahvasti osa Sannan markkinointi innostusta Sannan yrittäjyyden ensimmäisiltä vuosilta, jolloin Timo oli Sannaa kouluttamassa Sannan edellisen “fränkkäri”firman aikaan.

Näistä aiheista tarinaa videolla:

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Hinnoittelu

Puhutaan myynnistä!

Puhutaan myynnistä! Myynti, tuo aina niin haastavan tuntuinen osa-alue. Myynnin suunnittelussa pitää toisinaan rohkaistua istumaan alas ja tekemään suunnitelmat kuntoon. Kelle myyt, mitä myyt, miksi

Lue lisää
jaksaminen yrittäjänä

Mikä vaikuttaa ajankäyttöösi?

Mikä vaikuttaa ajankäyttöösi? AJAN USKOMUKSIA Yrittäjänä tiedät, että aikaa on riitettävä mitä moninaisempiin tehtäviin. Ja joskus voi käydä niin, että emme ole osanneet varautua ennakoimattomiin

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!