Sparraus sopii kaikille!

Kuka olen?ossi

Ossi Häkkinen 28v. Naprapaatti-yrittäjä, Jyväskylästä.

Yritykseni on?

Naprapaatti Ossi Häkkinen

Mistä löysin Redesanin?

Muistaakseni se oli jostain Keski-Suomen Yrittäjien uutiskirjeestä tai nettisivujen kautta.

Haasteeni ennen sparrausta?

Suurimmat haasteeni olivat verkostoituminen ja oikeiden kontaktien löytäminen. Markkinoinnin osalta haasteena oli ja on edelleen se, miten tehdä jarkevää ja tehokasta markkinointia pienellä budjetilla. Yksi suuri haaste oli ja on myös edelleen Naprapatian tunnettavuuden lisääminen niin yksityisten kuin yritystenkin keskuudessa viestinnän eri keinoin.

Miten sparraus tehtiin sinulle?

Sparraus tehtiin kolmessa kahden tunnin tapaamisessa eli yhteensä kuusi tuntia käytettiin tehokkaasti.

Miten koit sparrauksen?

Sain paljon hyviä käytännön ohjeita esim. nettisivujen ulkoasun ja sisällön kehittämiseen, sähköpostimarkkinointiin, sosiaalisen median käyttöön markkinoinnissa ja verkostoitumisessa yms. Minusta oli hyvä, että sparraus tehtiin tapaamisten muodossa, koska vuorovaikutus on helpompaa ja tehokkaampaa kun voi keskustella toisen kanssa kasvotusten ja samalla listata ideoita paperille.

Mikä oli parasta sparrauksessa?

Parasta oli se, kun ymmärsi mitä pienyrittäjän arki oikeasti on ja mitä mahdollisuuksia se pitää sisällään, kunhan vain pääsee kunnolla alkuun. Sekä tietysti kaikki käytännön vinkit ja ohjeet.

Mitä jäi mieleen?

Se jäi päällimmäisenä mieleen, että tapoja tehdä markkinointia on miljoona muutakin, kuin pelkkä lehtimainos.

Mitä voisi mielestäsi kehittää?

Eipä tule nyt mieleen mitään. Kaikki oli oikeastaan niin uutta asiaa minulle.

Kenelle palvelu mielestäsi sopii?

Kaikille pienyrittäjille, jotka hakevat potkua yritystoiminnan käynnistämiseen alkuvaiheessa. Sparrauksessa sai myös loistavasti tukea ja lisää kehittämisohjeita omille ideoilleen.

Koitko saaneesi rahanarvoista apua ja vastinetta rahoillesi?

Sparraus oli kyllä kaiken rahan arvoinen.

Suosittelisitko palvelua toisille yrittäjille ja miksi?

Suosittelen ehdottomasti ja varsinkin niille joiden toimiala on vielä hieman tuntemattomampi. Saa hyviä käytännön ideoita omaan työskentelyyn, joita voi suoraan käyttää omassa markkinoinnissa ja yrityksen kehittämisessä.

Hyvää kevään jatkoa kaikille pienyrittäjille! Tulokset vaativat paljon työtä ja pitkää pinnaa, mutta kannattaa muistaa että, jokainen asiakas on merkki hyvin tehdystä työstä.

t. Ossi

Naprapaatti Ossi Häkkinen


YritysSparrausta voidaan tehdä erilaisissa osissa – tunnista jopa kymmeniin tunteihin, riippuen yrittäjän ja yrityksen tarpeesta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!

Aloitetaan vaikka  YritysSparrauksella. Parhaan tuloksen saa jatkossa tapaamalla sparraajaa kuukausittain parin tunnin ajan – pysyy “opit” mielessä ja tulee tehtyä toimia yrityksen kehittämisen eteen ja kassavirran kasvattamisen vuoksi.

 Sparraamisiin!

t. Sanna & yrittäjän kumppanit =)

varaa_sparrausnappi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

kevytyrittäjyys

KevytYrittäjyys webinaari!

KevytYrittäjyys webinaari! Tallenne saatavilla! Maksuton webinaari, jossa innostava rohkaisija Sanna Jylänki, Redesan Oy:stä sekä Omapajan Anna Tervahauta sekä Marko Tyyskä juttelevat kevytyrittäjyydestä. Mitä on kevytyrittäjyys,

Lue lisää

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa!

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa! Liiketoiminnassa asiakkaat ovat keskiössä. Jos asiakkaita ei ole, ei tule rahaakaan. Jos ei tee markkinointia, eivät asiakkaat sinua löydä, eikä tule

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!