Sinua seurataan

Sinua seurataan

On todella tärkeää, että yrittäjä on aktiivisesti esillä erilaisissa tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa. Asiakkaat haluavat nähdä ja kokea sen, miten yrittäjä palvelee ja auttaa heitä. Sillä on väliä, millainen kuva minusta yrittäjänä välittyy ulospäin. Monilla pienilläkin asioilla on väliä, esimerkiksi miten nopeasti vastaan viesteihin ja sähköposteihin. Sinua ja minua, meitä yrittäjiä seurataan.

Taannoin sain positiivisessa mielessä kokea sen, että minua oli ”seurattu” pidemmän aikaa. Toinen yrittäjä otti minuun yhteyttä ja ehdotti yhteistä liiketoimintaa. Hän esitteli minulle useita todella upeita liikeideoita, joita voisimme lähteä yhdessä toteuttamaan. Hän oli kokenut, että olisin luotettava, asiantunteva ja intohimoisesti – niin kun hän asian ilmaisi – yrityksen markkinointia ja somettamista hoitava yrittäjä.

Entuudestaan en tuntenut hyvin kyseistä yrittäjää. Olimme käyneet aiemmin toisen asian tiimoilta sähköpostikeskustelua, mutta henkilönä en sen enempää tuntenut häntä. Tiesin kyllä hänen firmansa ja sen, millaista liiketoimintaa hän harjoittaa. Tiesin, että hänen yrityksensä menestyy hyvin ja että yrityksellä on myös paljon kansainvälistä liiketoimintaa.

Kun kyseinen yrittäjä otti ensimmäistä kertaa yhteyttä minuun koskien yhteistä liiketoimintaa, minua jäi puhuttelemaan muutamat asiat, jotka hän sanoi minulle. Näillä asioilla hän perusteli sen, miksi hän koki minut luotettavaksi, asiantuntevaksi ja hyvin asioita hoitavaksi liikekumppaniksi. Ensimmäiseksi yrittäjä sanoi minulle, että hän on seurannut pitkään, miten usein päivitän yritykseni nettisivuja ja miten teen videoita ja päivityksiä sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi panneensa merkille, että vastaan nopeasti viesteihin ja sähköposteihin. Lisäksi yrittäjä kertoi, että hän oli kuullut, että haluan sydämestäni auttaa asiakasta ja että olen kärsivällinen.

On tärkeää, että sinusta ja minusta, meistä yrittäjistä välittyy asiantunteva, toimelias, inhimillinen ja ihmisläheinen kuva asiakkaille. Sinua ja minua, meitä yrittäjiä seurataan työn ääressä, kauppareissuilla, harrastuksissa, tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa. Ollaan esillä ja käytettävissä!

Kuuntele sparraajahaastattelu:

Sparraajakoulutettavan haastattelu : Sari leskinen – Pienyrittäjän yksinäisyys from Redesan Oy on Vimeo.

Sari Leskinen, Redesanin sparraajakoulutettava www.sparraajakoulutus.fi


sari_leskinenTietoja bloggaajasta:

Toimin yrityksessäni, Koulutuspalvelu Didaskaloksessa, maahanmuuttajien suomen kielen, kulttuurin ja asioinnin kouluttajana. Yritykseni koulutustilat sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa. Minulla on laaja kokemus erilaisista koulutus- ja opetusalan tehtävistä. Viime vuonna suoritin myös yrittäjän ammattitutkinnon ja nyt minulla on suunnitelmissa jatkaa yritysalan opintoja.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

näkyvyyttä facebookkiin

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin!

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin! Tässäpä pieni vinkkivideo, miten saat yrityksellesi tai yhteisösivullesi lisää näkyvyyttä Facebookissa. Tykkää ja kommentoi toisia yrityksiä yrityksenäsi. Muista tässä kohtaa mukavat kannusteet

Lue lisää

Verkostomarkkinointi ei ole peikko!

Verkostomarkkinointia pidetään usein joko peikkona tai vähäpätöisenä. Moni kuitenkin hankkii elantonsa verkostomarkkinoinnilla. Yhdelle sopii toinen ja toiselle toinen. Verkostomarkkinointi, tai suoramyynti, on tapa yrittää ja

Lue lisää
algoritmi

Facebookin algoritmitestin tulokset

Teinpä taas “ihmiskokeen” Facebookin algoritmeillä. Tein kesäkuussa 2019 kolme päivitystä lähes samaan aikaan hyvin saman tyyppisesti. Halusin näyttää teille, miten vaikuttaa seuraavat toimet somekäyttäytymisessä: Kun

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!