Puhutaan myynnistä!

Puhutaan myynnistä!

Myynti, tuo aina niin haastavan tuntuinen osa-alue. Myynnin suunnittelussa pitää toisinaan rohkaistua istumaan alas ja tekemään suunnitelmat kuntoon.

Kelle myyt, mitä myyt, miksi ostaisin sinulta…

Toisaalta, jos alat ajatella, että vain autat asiakkaita, ei se myynti niin vaikeaa olekaan! Kokeile vaikka! Aikaa ja pitkäjänteisyyttä siihen toki aina tarvitaan. Ja social sellingiä.

Sanna Jylänki ja Sami Saarenpää puhelivat myynnistä videotalleenteelle keväällä 2019 – asia on toki aivan yhtä tuore vuosienkin päästä. Somella on iso rooli itsensä/osaamisen myymisessä. Hyvät somevideot herättävät mielenkiinnon ja voivat tuoda lisäkontakteja. Asiakaspalvelu ja läsnäolo ovat myös erittäin tärkeitä asiakkaan kohtaamisessa.

Jos myyntiasioihin haluat panostaa lisää, ota YritysMuuntamo haltuusi, sillä siellä on tarjolla pieni myyntikurssi, sekä muutakin työkirjaa (myynnin työkirja) ja videota myyntisi avuksi. Myös runsaasti markkinointi- ja somekoulutus materiaalia. Yhdellä maksulla!

Ja eikun tekemään!

Mutta tässä nyt ensin tämä rupatteluvideo myynnistä. Samin löytää täältä. 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

kokemuksellinen asiakasarvo

Kokemuksellinen asiakasarvo markkinoinnin ytimessä

Kokemuksellinen asiakasarvo markkinoinnin ytimessä  Useissa blogikirjoituksissa kannustetaan siihen, että yritykset miettivät, miten he tuottavat arvoa asiakkailleen. Aikaisemmin puhuttiin lisäarvosta, nykyään vain arvosta. Mutta mitä sillä

Lue lisää
luontaisedut

Yrittäjä, muista nämä 5 luontoisetua

Yrittäjä, muista nämä 5 luontoisetua Yhtiö voi antaa yrittäjille ja työntekijöille palkan lisäksi luontoisetuja, joita myös usein työsuhde-eduiksi kutsutaan. Tässä blogipostissa aihetta käsitellään yhden henkilön

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!