Pit-kä-jän-tei-syys?

Pit-kä-jän-tei-syys?

Onko pitkäjänteisyys sinulle vieras termi? Innostut kyllä helposti, mutta sitten se viikon, tai jopa päivän jälkeen unohtuu, se tekeminen…? Tuttua meille monelle ja hyvin inhimillistäkin ajoittain. Mutta jos niin on aina, ei tuloksia synny.

Yrittäjyydessä tarvitaan pitkäjänteisyyttä. Ahkeraa puurtamista, mikä ei aina ole kivaa. Mutta ilman pitkäjänteisyyttä ei synny niitä tuloksia.

Etenkin markkinointi vaatii hyvin hyvin pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä – sekä toistoja ja toistoja ja jälleen kerran toistoja.

Kuuntele pitkäjänteisyys webinaarin tallenne alta ja jos innostut, tsekkaa myös miten Markkinoinnin PT voi sinua auttaa!

Pitkäjänteinen markkinointi from Redesan Oy on Vimeo.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa!

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa! Liiketoiminnassa asiakkaat ovat keskiössä. Jos asiakkaita ei ole, ei tule rahaakaan. Jos ei tee markkinointia, eivät asiakkaat sinua löydä, eikä tule

Lue lisää
Yritysmuuntamo

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä! Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!