Paluu pitkältä sairaslomalta…?

Paluu pitkältä sairaslomalta…?

Hyvää tätä vuotta 2022!

Kuten moni teistä lukijoistamme tietää, olin pitkähköllä sairaslomalla (ainakin omassa mittapuussa, koska en ole oikein koskaan sairastellut saikkuna, eli ollut poissa töistä). Kirjoittelin lyhyesti tästä aiemmassa blogissa “Kun voimat loppuu” – miten uupuminen ajoi tilanteeseen ja kuinkas sitten kävikään.

Nyt kuitenkin palannut 1,5 kuukautta kestäneeltä “pakolliselta huilitauolta” ja töihin koittaen orientoitua. Moni tietää myös sen, ettei tuosta vaan töihin takaisin hyppääminen ole sormien napsautushommaa. Siksipä rupattelin videolle aiheesta lisää. Video tuossa alla. ?

Videolla kerron ajatuksiani muun muassa siitä, miltä tuntuu, kun tuntuu ettei ole tärkeä, eikä tiedä enää kuka on ja mitä tekee. Osaako enää mitään? Kalenterikin on tyhjä ja ajat vielä kaiken päälle vaikeat!

Kuuntele videolta tarina ja kommentoi halutessasi videolle YouTubeen tai blogiimme omat ajatuksesi ja selviytymiskeinosi.

Nyt kuitenkin jo aika hyvässä hapessa kirjaimellisesti (kiitos huiluharrastukseni) ja SomeMessuja rakentamassa ja samalla 16-vuotista yrittäjyyttä sekä 45-vuotista synttäriä juhlien 1.2.2022. Tulehan siis mukaan pöhinään, paikkojakin on vielä vapaana! www.somemessut.net

Tsemppiä kaikille. On ollut vaikeat pari vuotta ja toivonkin TODELLA että maailma alkaa avautua ja koittaa taas normaalimmat ajat. Vaikka onhan joillekin olleet nämä ajat myös kultakaivoksia, onnittelut niistä! Pidetään huolta itsestämme, toisistamme sekä verkostoistamme.

Kevättä odotellen ja jälleen päänä ja olkapäänä touhuillen

Sanna Jylänki

puhuja, kouluttaja, yrittäjä

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!