Oppia verkkokoulutuksista?!

Oppia verkkokoulutuksista?!

Webinaarit, verkkokoulutukset, nettikurssit, verkko-opinnot… Mitä nämä oikein ovat ja miten ne toimivat?

Me jokainen yrittäjä tarvitsemme välillä lisää oppia, innostusta, ideoita ja jopa persiillepotkintaakin. Olimmepa sitten tuoreita yrittäjiä tai jo pidempään matkaa taittaneita, pitää uuden oppiminen ja vanhojen tuttujenkin asioiden muisteleminen meitä jatkuvasti liikkeessä. Laput menee aika-ajoin silmille, eikä kukaan meistä pysy kärryillä ilman ulkoisia “ärsykkeitä”. Siksi sinäkin luet tätä blogia juuri nyt.

Aika on kiireistä ja joka paikassa pitäisi olla yhtäaikaa. On tapahtumia, nettiä, työtä, lomaa, perhettä ja kaikkea siltä väliltä. Jokaisen on itse tehtävä oma aika-taulunsa, lukujärjestyksensä, miten arkea pyörittää, ja opeteltava sitä käyttämään. Tarvitaan vain tahto, niin kaikki on mahdollista mitä ikinä haluatkaan, ennemmin tai myöhemmin!
ovat mitä parhain juttu kiireisessä arjessa. Voit kuunnella niitä milloin vain: autolla ajaessa (suurinta osaa ei tarvitse katsella, riittää että laitat handsfreen toimintaan tai korvanapit korviin), laiturin nokassa, rannalla aurinkoa ottaessa, lenkillä, muuten vain huiliessa… missä vain keksitkin!

Verkkokoulutukset ovat usein tallenteita, joten voit kuunnella niitä silloin kuin haluat, Redesanin verkkokkaupastakin löydät kasan ja lisää tulee jatkuvasti! Aloita vaikka maksuttomista. Toisitaan verkkokoulutuksia on myös “livenä” eli suorana, jolloin kouluttajalta pääsee yleensä kyselemään aiheeseen liittyvä juttuja. Redesanissa teemme keskiviikkoisin “Ihmetellään yrittäjyyttä” webinaareja, jotka taas jatkuvat syksyllä. Sitä ennen voit kuunnella vanhempia tallenteita täältä.

tsemppi
Webinaarit ovat siis sellaisia, joissa pääsee kyselemään ja vuorovaikuttamaan samalla. Yleensä webinaareissa sinulla ei ole kameraa eikä mikrofonia käytössäsi, eli voit olla mukana vaikka yöpaidassa ja tukka kampaamatta. Lue lisää webinaareista.

Lähde siis kokeilemaan mistä on kyse! Tärkeintä on saada itselle uusia ideoita ja innostusta ja toisinaan se on tosiaankin vain sitä persiille potkintaa, eli muistutuksia siitä mitä voisi tehdä. Asioista jotka ovat matkan v
arrella unohtuneet kun olet rutinoitunut tekemään arkisia juttujasi.

Jatkossa kaikki Redesanin verkkokoulutukset toimivat niin läppärillä, kännykällä kuin tabletillakin. Tuu messiin siis ja laita postia jos haluat tehdä kanssamme jotain yhteistä näiden tiimoilla!

t. Sanna Jylänki, verkkokouluttaja, sparraaja. sanna.jylanki@redesan.fi
verkkokoulutus_redesan

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Yritysmuuntamo

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä! Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää

Lue lisää

Tyrkyttäminen vs esilläolo?

Tyrkyttäminen vs esilläolo? Minulle usein yrittäjät sanovat, etteivät halua tyrkyttää. Mutta pitäisi olla esillä. Mitä eroa näillä on ja miten asiaan pitäisi suhtautua? Puhelin tästä

Lue lisää
laskurahoitus

Asiaa perinnästä ja laskurahoituksesta

Asiaa perinnästä ja laskurahoituksesta Perintätoimisto pilaa välit asiakkaaseen! Tämä lienee yleisin harhaluulo jonka takia perintätoimistoon yhteydenottoa venytetään liian pitkälle. Toisaalta hyvä näin, koska joka kerta

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!