Miten SomeMessut toimii?

Miten SomeMessut toimii?

SomeMessut lanseerattiin keväällä 2020 kun pandemiahommat vei kaikki messut ja muut tapahtumat ja samaan aikaan yrittäjät olivat melkoisen alakuloisia vallitsevasta tilanteesta.

Sanna Jylänki päätti, että piristää yrittäjiä esittelemällä heidän somekanaviaan LIVE-lähetyksessä Redesan YouTube kanavalla luoden näin itselleen ja yrittäjille uudenlaista näkyvyyttä. Ensimmäiset messut olivat maksuton kokeilu ja sen jälkeen SomeMessuille on päässyt mukaan 10-20 € panoksella.

Katsojia on ollut yhteensä kymmeniä tuhansia viimeisen vuoden aikana eri kanavilla – joko suorassa lähetyksessä tai tallenteilla jälkeenpäin.

Homma kulkee näin:

  1. Yritys/yhteistö ilmoittautuu SomeMessuille (3.9. ilmoittautuminen täällä.)
  2. Yritys valitsee, haluaako että Sanna esittelee yrityksen sivut vai tuleeko itse vieraaksi lähetykseen.
  3. Ilmoittautumisen jälkeen yritys saa meiliä, jossa osallistumiskaavake (valitettavasti tätä ei voi tehdä samalla ilmoittautumisen yhteydessä) – jolla yritys antaa ne kanavat, joita haluaa ensisijaisesti esiteltävän messuilla. www-sivut/Fb-sivu/Instagram-sivu/YouTube kanava/Linkkari… jne.
  4. Lomakkeelle voi kirjoitella tarinan, jonka Sanna lukee esittelyn yhteydessä, mikäli ei tule itse paikalle.
  5. Redesan julkaisee kaikki osallistujat www.somemessut.net sivuilla sekä fb & insta kanavissaan.
  6. Yrityksen kannattaa mainostaa osallistumistaan valmiilla markkinointimateriaaleilla.
  7. Sitten vain SomeMessut päivänä laita kanava päälle ja kuuntele mitä kaikkea messuilla esitellään!
  8. Messujen aikaan arvontoja, verkostoitumista, koulutuksia ja innostavaa pöhinää!
  9. Tule myös itse paikalle chattiin markkinoimaan yritystäsi ja saat maksimaalisen hyödyn!
  10. Live lähetykset tulevat Redesanin YouTube & Facebook -kanavilla sekä Sanna Jylängin Linkedin-seinällä.

SomeMessujen tarkoitus on siis laittaa taas intoa ja kannustusta kehiin myyntisi ja markkinointisi tueksi. Pienellä rahalla, saat paljon yhteisöllistä näkyvyyttä.

Messut jäävät tallenteeksi Redesan YouTube kanavalle, joten markkinoinnista on pitkään hyötyä. Sillä tiesithän, että Google-hakuun vaikuttaa mm. se, miten monesta paikasta yrityksesi löytyy muualta netistä!

SomeMessut on myös hyvä hetki harjoitella LIVE-lähetyksessä esiintymissä turvallisesti Sannan kanssa. Viisi minuuttia menee mukavasti ja nopeasti yhdessä jutellen.

Jos et siis vielä ole ollut mukana, tai et ole muistanut ilmoittautua tällä kertaa, tee se nyt. Laitetaan yhdessä tämäkin syksy(tai kevät jos luet tätä myöhemmin) liikkeelle. Vain tekemällä jotain, saa aikaan yhtään mitään 😉

SomeMessujen lisäksi suosittelen ottamaan käyttöön myös YritysMuuntamon, josta saat runsaasti vinkkejä ja työkirjoja sekä videoita yrityksesi eteenpäin viemisen tueksi!

Ota myös Muistuttaja-applikaatio haltuun jälkimarkkinointiisi!

Lue lisää https://www.redesan.fi/somemessut/

Nähdään messuilla!

ps. Tsekkaa vanhoja tallenteita täältä.

SomeMessut

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

💜Kun voimat loppuu💜

💜Kun voimat loppuu💜 Kuulumisia: Lyhyt kirjoitus yrittäjän erilaisesta arjesta ja miksi minusta ei ehkä ole kuulunut juurikaan mitään, edes somessa. Olen ollut sairaalassa toista viikkoa.

Lue lisää
Vinkit Jaksamiseen 241

Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri”

Vinkkejä jaksamiseen “joulukalenteri” Sannat päätti pistää iloiset päät ja ajatukset yhteen ja tarjoavat yhdessä asiakkailleen ja seuraajilleen jaksamisen joulukalenterin Redesanin perinteiseen tapaan WhatsAppin kautta. Sannat

Lue lisää
verkostoituminen

PIKAverkostoituminen!?

PIKAverkostoituminen!? Olet ehkä ollut monessa paikassa verkostoitumassa ja tiedät mistä on kyse. Mutta oletkos ollut pikaverkostoitumassa? Paitsi ehkäpä SpeedDating jutuissa 😉 Kuten ehkä tiedätte, on

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!