Miten SomeMessut toimii?

Miten SomeMessut toimii?

SomeMessut lanseerattiin keväällä 2020 kun pandemiahommat vei kaikki messut ja muut tapahtumat ja samaan aikaan yrittäjät olivat melkoisen alakuloisia vallitsevasta tilanteesta.

Sanna Jylänki päätti, että piristää yrittäjiä esittelemällä heidän somekanaviaan LIVE-lähetyksessä Redesan YouTube kanavalla luoden näin itselleen ja yrittäjille uudenlaista näkyvyyttä. Ensimmäiset messut olivat maksuton kokeilu ja sen jälkeen SomeMessuille on päässyt mukaan 10-20 € panoksella.

Katsojia on ollut yhteensä kymmeniä tuhansia viimeisen vuoden aikana eri kanavilla – joko suorassa lähetyksessä tai tallenteilla jälkeenpäin.

Homma kulkee näin:

  1. Yritys/yhteistö ilmoittautuu SomeMessuille (3.9. ilmoittautuminen täällä.)
  2. Yritys valitsee, haluaako että Sanna esittelee yrityksen sivut vai tuleeko itse vieraaksi lähetykseen.
  3. Ilmoittautumisen jälkeen yritys saa meiliä, jossa osallistumiskaavake (valitettavasti tätä ei voi tehdä samalla ilmoittautumisen yhteydessä) – jolla yritys antaa ne kanavat, joita haluaa ensisijaisesti esiteltävän messuilla. www-sivut/Fb-sivu/Instagram-sivu/YouTube kanava/Linkkari… jne.
  4. Lomakkeelle voi kirjoitella tarinan, jonka Sanna lukee esittelyn yhteydessä, mikäli ei tule itse paikalle.
  5. Redesan julkaisee kaikki osallistujat www.somemessut.net sivuilla sekä fb & insta kanavissaan.
  6. Yrityksen kannattaa mainostaa osallistumistaan valmiilla markkinointimateriaaleilla.
  7. Sitten vain SomeMessut päivänä laita kanava päälle ja kuuntele mitä kaikkea messuilla esitellään!
  8. Messujen aikaan arvontoja, verkostoitumista, koulutuksia ja innostavaa pöhinää!
  9. Tule myös itse paikalle chattiin markkinoimaan yritystäsi ja saat maksimaalisen hyödyn!
  10. Live lähetykset tulevat Redesanin YouTube & Facebook -kanavilla sekä Sanna Jylängin Linkedin-seinällä.

SomeMessujen tarkoitus on siis laittaa taas intoa ja kannustusta kehiin myyntisi ja markkinointisi tueksi. Pienellä rahalla, saat paljon yhteisöllistä näkyvyyttä.

Messut jäävät tallenteeksi Redesan YouTube kanavalle, joten markkinoinnista on pitkään hyötyä. Sillä tiesithän, että Google-hakuun vaikuttaa mm. se, miten monesta paikasta yrityksesi löytyy muualta netistä!

SomeMessut on myös hyvä hetki harjoitella LIVE-lähetyksessä esiintymissä turvallisesti Sannan kanssa. Viisi minuuttia menee mukavasti ja nopeasti yhdessä jutellen.

Jos et siis vielä ole ollut mukana, tai et ole muistanut ilmoittautua tällä kertaa, tee se nyt. Laitetaan yhdessä tämäkin syksy(tai kevät jos luet tätä myöhemmin) liikkeelle. Vain tekemällä jotain, saa aikaan yhtään mitään 😉

SomeMessujen lisäksi suosittelen ottamaan käyttöön myös YritysMuuntamon, josta saat runsaasti vinkkejä ja työkirjoja sekä videoita yrityksesi eteenpäin viemisen tueksi!

Ota myös Muistuttaja-applikaatio haltuun jälkimarkkinointiisi!

Lue lisää https://www.redesan.fi/somemessut/

Nähdään messuilla!

ps. Tsekkaa vanhoja tallenteita täältä.

SomeMessut

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!