Miten käytän LinkedIn:ä?

Miten käytän LinkedIn:ä?

LinkedIn on on tullut vahvasti osaksi osaajien, yrittäjien ja verkostoitujien arkea, mutta myös hyvin tärkeä rekrytointikanava. Siksipä siellä kannattaa olla mukana, jos etsii töitä, kumppaneita, asiakkaita, verkostoja tai ihan vaan tietoa.

Tein LIVE-lähetyksen vuoden lopussa aiheesta, joten tässä sinulle tallenne katsottavaksesi. Verkostoidu myös Sannan kanssa linkkarissa, eihän sitä ikinä tiedä mihin verkostot johtavat.

Ei muuta kuin verkostoitumaan! Niin ja muista, tärkeintä on oma osallistuminen, ei mistään somekanavasta muuten ole mitään hyötyä =)

Lisää vinkkejä Linkkarin käyttöön löydät vaikkapa YritysMuuntamosta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!