Miten käytän LinkedIn:ä?

Miten käytän LinkedIn:ä?

LinkedIn on on tullut vahvasti osaksi osaajien, yrittäjien ja verkostoitujien arkea, mutta myös hyvin tärkeä rekrytointikanava. Siksipä siellä kannattaa olla mukana, jos etsii töitä, kumppaneita, asiakkaita, verkostoja tai ihan vaan tietoa.

Tein LIVE-lähetyksen vuoden lopussa aiheesta, joten tässä sinulle tallenne katsottavaksesi. Verkostoidu myös Sannan kanssa linkkarissa, eihän sitä ikinä tiedä mihin verkostot johtavat.

Ei muuta kuin verkostoitumaan! Niin ja muista, tärkeintä on oma osallistuminen, ei mistään somekanavasta muuten ole mitään hyötyä =)

Lisää vinkkejä Linkkarin käyttöön löydät vaikkapa YritysMuuntamosta.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Hinnoittelu

Puhutaan myynnistä!

Puhutaan myynnistä! Myynti, tuo aina niin haastavan tuntuinen osa-alue. Myynnin suunnittelussa pitää toisinaan rohkaistua istumaan alas ja tekemään suunnitelmat kuntoon. Kelle myyt, mitä myyt, miksi

Lue lisää
jaksaminen yrittäjänä

Mikä vaikuttaa ajankäyttöösi?

Mikä vaikuttaa ajankäyttöösi? AJAN USKOMUKSIA Yrittäjänä tiedät, että aikaa on riitettävä mitä moninaisempiin tehtäviin. Ja joskus voi käydä niin, että emme ole osanneet varautua ennakoimattomiin

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!