Mitä tehdä kun on hiljaista?

Mitä tehdä kun on hiljaista?

Kesä on ovella ja varauskirja on tyhjä? Mahtaakohan ovi käydä heinäkuussa kun kaikki muut lomailevat? Vai ehditkö kenties lomailla kunnolla – sekin on hyvä syksyn puurtamista ajatellen.

Pari käyttökelpoista vinkkiä kesää ja lomia varten.

1. Pidä oikeasti lomaa!

Yleensä sitä ei itse huomaa, että on uupunut. Ihminen on semmoinen otus, ettei se jaksa pakertaa ilman lepoa vuodesta toiseen. Jossain vaiheessa tulee stoppi aina vastaan. Mieti, onko hyvä, että työskentelet uupuneena, väsyneenä ja turhautuneena alle puolella teholla. Vai olisiko kentien parempi huilia, vaikka se vähän “maksaakin” ja palata töihin jälleen innostuneena ja virkeänä – saaden puolet parempia tuloksia kuin aikaisemmin? Luulen että paremmat tulokset houkuttelevat Sinuakin, se vaatii vain vähän investointeja – Sinuun itseesi!

2. Kehitä yritystäsi

Hiljaisina aikoina on paras aika pistää paukut ja ajatukset yrityksesi kehittämiselle. Mikä onkaan parempi hetki kehittää toimintaa kuin hiljainen aika? Saat rauhassa pohtia, tuumailla ja suunnitella. Kiireisinä aikoina tämä tuskin onnistuu, ainakaan kovin helposti. Eli mitä onkaan to-do listalla?

Nyt saattaa tuntua siltä että ideoita pursuaa kyllä päässä, muttet osaa niitä jäsentää oikeaan järjestykseen. Tässä vaiheessa on hyvä ottaa vaikka yrittäjän kumppani rinnalle kehittämään kanssasi yritystoimintaa. Ideoiminen ja asioiden eteenpäin vieminen onnistuu aina paremmin kaksin. On joku jolta kysellä ja joku jonka kanssa peilailla ajatuksiaan.

3. Verkostoidu!

Nyt jos koskaan on hyvä aika ottaa ja verkostoitua. Ihmiset liikkuvat paljon paikasta toiseen ja istuskelevat satamissa, toreilla ja turuilla. Talvi on kökötetty toimistoissamme, nyt tuuletetaan aivoja ja toisiamme. Ota kaveriyrittäjään yhteyttä ja menkää kahville, jädelle tai vaikka lasilliselle jotain jossa on vähän potkua! Vaihtakaa ajatuksia ja kuulumisia. Voitte pian huomata olevanne osa jotain suurempaa kokonaisuutta tai sitten olette muuten vain virkistäytyneet.

Toisinaan kannattaa käydä myös vähän kauempanakin löytääkseen uusia tuulia. Mitä jos lähtisit extempore viikonlopuksi vaunuilemaan, retkeilemään, mökkeilemään tai muuten vain harrastamaan jotain mukavaa – jonnekin toiseen paikkaan. Katsele ympärillesi ja ime itseesi ideoita. Fiilistele ja ihastele. Anna ajatusten lentää, mutta älä mieti laskuja tai töitä sen enenpää. Et kuitenkaan nyt voi niille mitään. Niiden hetki on sitten reissusi tai lomasi jälkeen.

Joskus vain on uskallettava sukeltaa hetkeksi umpsukkeliin, pitäen nenästä kiinni hengitystä pidättäen, noustakseen taas pintaan hengittämään uusine ideoineen. Veden alla voit vain räpiköidä hitaasti kohti pintaa, joka tulee kyllä, kun jaksat uskoa.

 

 

 

 

varaa_sparrausnappi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

näkyvyyttä facebookkiin

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin!

Lisää näkyvyyttä Facebookkiin! Tässäpä pieni vinkkivideo, miten saat yrityksellesi tai yhteisösivullesi lisää näkyvyyttä Facebookissa. Tykkää ja kommentoi toisia yrityksiä yrityksenäsi. Muista tässä kohtaa mukavat kannusteet

Lue lisää

Verkostomarkkinointi ei ole peikko!

Verkostomarkkinointia pidetään usein joko peikkona tai vähäpätöisenä. Moni kuitenkin hankkii elantonsa verkostomarkkinoinnilla. Yhdelle sopii toinen ja toiselle toinen. Verkostomarkkinointi, tai suoramyynti, on tapa yrittää ja

Lue lisää
algoritmi

Facebookin algoritmitestin tulokset

Teinpä taas “ihmiskokeen” Facebookin algoritmeillä. Tein kesäkuussa 2019 kolme päivitystä lähes samaan aikaan hyvin saman tyyppisesti. Halusin näyttää teille, miten vaikuttaa seuraavat toimet somekäyttäytymisessä: Kun

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!