Mikro- ja pienyrittäjän asialla

Mikro- ja pienyrittäjän asialla

Redesan Oy:n perustajan Sanna Jylängin suurin missio on kehittää mikro- ja pienyritysten näkyvyyttä sekä helpottaa yrittäjäarkea.

Mikroyrityksiksi lasketaan kaikki alle kymmenen henkilöä työllistävät yritykset. Lisäksi yrittäjämaailmassa puhutaan PPY-tyypeistä, eli “Pirun Pienistä Yrityksistä”, joissa yleensä työskentelee vain yrittäjä itse.

Nämä PPY:t ja mikroyrittäjät jäävät monesti PK-yritysten (pieni tai keskisuuri) rinnalla huomiotta, vaikka siellä on mitä todennäköisimmin meidän tulevia suuria vienti- ja kasvulupauksia. Yksin yrittäviltä tahtoo jäädä kasvu- ja kehityssuunnitelmat toteuttamatta – jopa haaveilematta – yrityksen normaaliarjen pyörittämisen ohella.

Tähän kohtaa apuun tulee Redesan – yrittäjän kumppani. Redesan selvittää yrittäjän kanssa yhdessä nykytilanteen ja kartoittaa kasvun kehät, joita kohti lähdemme yhdessä rohkeasti matkaamaan, käyttäen Redesanin laajoja yhteistyöverkostoja apuna.

Tartutaan siis yhdessä härkää sarvista ja pistetään ennakkoluulottomasti tuulemaan – uskallatko lähteä värikkääseen matkaan?

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa!

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa! Liiketoiminnassa asiakkaat ovat keskiössä. Jos asiakkaita ei ole, ei tule rahaakaan. Jos ei tee markkinointia, eivät asiakkaat sinua löydä, eikä tule

Lue lisää
Yritysmuuntamo

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä! Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!