Mikro- ja pienyrittäjän asialla

Mikro- ja pienyrittäjän asialla

Redesan Oy:n perustajan Sanna Jylängin suurin missio on kehittää mikro- ja pienyritysten näkyvyyttä sekä helpottaa yrittäjäarkea.

Mikroyrityksiksi lasketaan kaikki alle kymmenen henkilöä työllistävät yritykset. Lisäksi yrittäjämaailmassa puhutaan PPY-tyypeistä, eli “Pirun Pienistä Yrityksistä”, joissa yleensä työskentelee vain yrittäjä itse.

Nämä PPY:t ja mikroyrittäjät jäävät monesti PK-yritysten (pieni tai keskisuuri) rinnalla huomiotta, vaikka siellä on mitä todennäköisimmin meidän tulevia suuria vienti- ja kasvulupauksia. Yksin yrittäviltä tahtoo jäädä kasvu- ja kehityssuunnitelmat toteuttamatta – jopa haaveilematta – yrityksen normaaliarjen pyörittämisen ohella.

Tähän kohtaa apuun tulee Redesan – yrittäjän kumppani. Redesan selvittää yrittäjän kanssa yhdessä nykytilanteen ja kartoittaa kasvun kehät, joita kohti lähdemme yhdessä rohkeasti matkaamaan, käyttäen Redesanin laajoja yhteistyöverkostoja apuna.

Tartutaan siis yhdessä härkää sarvista ja pistetään ennakkoluulottomasti tuulemaan – uskallatko lähteä värikkääseen matkaan?

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Hyöty irti yritysblogista

Hyöty irti yritysblogista Näillä kirjoituskouluttajan vinkeillä onnistut varmasti! Yrittäjän aika on kallista. Tehtävälistalla on jatkuvasti töitä enemmän kuin ehtisit tehdä, ja välillä on vaikea miettiä,

Lue lisää

Työkirja itsensäjohtamiseen

Työkirja itsensäjohtamiseen Sanna haastoi meitä katsomaan asioita eri näkökulmista. Kun nyt on vuosi loppusuoralla (ja muulloinkin), niin on hyvä miettiä jo seuraavaa vuotta. Isoja muutoksia

Lue lisää
karsiminen

Karsi ja kiteytä

Karsi ja kiteytä Elämä on usein erilaisten asioiden suorittamista hengästymiseen asti. Useimmilla meistä on erilaisia velvollisuuksia työn, perheen ja vapaa-ajan tiimoilta. Mistä sitten voi tietää,

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!