Markkinointi Ukkonen Oy

Julkaistu Julkaistu: Redetiivi

Markkinointi Ukkonen Oylogo_markkinointi_ukkonen

Miten sinun kannattaisi hyödyntää internet-markkinointia yrityksesi myynnin ja näkyvyyden kasvattajana?

Opiskele hieman googlen perusteita. Yksi tärkein juttu mihin sinun kannattaa panostaa, on googlenäkyvyys. Eli pidä huoli, että löydyt silloin, kun sinua etsitään. Googlessa voi näkyä kahdella tavalla. Joko maksat google-mainonnasta ja näyt sponsoroiduissa tuloksissa, tai voit pienin askelin kehittää kotisivuistasi niin hyvät, että löydyt tärkeimmillä hakusanoillasi aina sieltä luonnollisten hakutulosten kärjestä.

Mieti myös omaa ajankäyttöäsi sosiaalisen median markkinoinnin suhteen. Pyri luomaan aktiivista sisältöä ja olemaan ajan hermoilla! Pyri olemaan kiinnostava somessa. Älä yritä myydä somessa liikaa. Tuo mieluummin mielenkiintoisia piirteitä yrityksestäsi ja sinusta esiin. Tästä paras esimerkki mielestäni on juuri Redesanin sosiaalisen median hyödyntäminen!

Markkinointi Ukkonen Oy on digimarkkinointiin keskittyvä toimisto. Autan monissa internet-markkinoinnin haasteissa. Useimmiten haasteet ovat kuitenkin resurssien puutteita, kuten aika tai osaaminen. Haluan antaa asiakkailleni enemmän aikaa pyörittää heidän omaa bisnestään ja keskittymään siihen täysillä.

Älä pyri täydellisyyteen, se ei kiinnosta ketään!

niko_ukkonen_redetiivi-Niko Ukkonen
www.markkinointiukkonen.fi

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Vastaa