Markkinointi Ukkonen Oy

Markkinointi Ukkonen Oylogo_markkinointi_ukkonen

Miten sinun kannattaisi hyödyntää internet-markkinointia yrityksesi myynnin ja näkyvyyden kasvattajana?

Opiskele hieman googlen perusteita. Yksi tärkein juttu mihin sinun kannattaa panostaa, on googlenäkyvyys. Eli pidä huoli, että löydyt silloin, kun sinua etsitään. Googlessa voi näkyä kahdella tavalla. Joko maksat google-mainonnasta ja näyt sponsoroiduissa tuloksissa, tai voit pienin askelin kehittää kotisivuistasi niin hyvät, että löydyt tärkeimmillä hakusanoillasi aina sieltä luonnollisten hakutulosten kärjestä.

Mieti myös omaa ajankäyttöäsi sosiaalisen median markkinoinnin suhteen. Pyri luomaan aktiivista sisältöä ja olemaan ajan hermoilla! Pyri olemaan kiinnostava somessa. Älä yritä myydä somessa liikaa. Tuo mieluummin mielenkiintoisia piirteitä yrityksestäsi ja sinusta esiin. Tästä paras esimerkki mielestäni on juuri Redesanin sosiaalisen median hyödyntäminen!

Markkinointi Ukkonen Oy on digimarkkinointiin keskittyvä toimisto. Autan monissa internet-markkinoinnin haasteissa. Useimmiten haasteet ovat kuitenkin resurssien puutteita, kuten aika tai osaaminen. Haluan antaa asiakkailleni enemmän aikaa pyörittää heidän omaa bisnestään ja keskittymään siihen täysillä.

Älä pyri täydellisyyteen, se ei kiinnosta ketään!

niko_ukkonen_redetiivi-Niko Ukkonen
www.markkinointiukkonen.fi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Pienyrittäjän yksinäisyys

Sparraajamme Sari Leskinen puhuu yrittäjyydestä ja sen tuomasta yksinäisyydestä. Yrittäjät tarvitsevat verkostoja ympärilleen muista yrittäjistä, että voivat jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan toistensa kanssa. Verkostot ovat

Lue lisää

Puhutaan myynnistä!

Sanna Jylänki ja Sami Saarenpää puhuvat myynnistä. Somella on iso rooli itsensä(kin) myymisessä. Hyvät somevideot herättävät mielenkiinnon ja voi tuoda lisäkontakteja. Asiakaspalvelu ja läsnäolo ovat

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!