Maistuisiko kuppi kahvia?

Maistuisiko kuppi kahvia?

Teetäkin löytyy…

Välillä tulee hetkiä että mikään ei suju. Koneet rimpuilee vastaan, puhelin kaatuu, tulostin imaisee paperit jumiin ja työkaverilta tai asiakkaalta on tullut masentavaa palautetta. On siis aika ottaa aikalisä. Pistä koneesi lepotilaan, kilauta kaverille ja nauttikaa pieni hetki kahvin, tai vaikka jäätelön merkeissä. Parasta jos voit tehdä sen muualla kuin työpaikallasi – ainakin poissa työpöytäsi äärestä.

Kuinka usein me yrittäjät sorrumme vain hakemaan työpaikkamme kahviautomaatista tai keittimestä mukillisen juomaa ja istahtamaan takaisin ongelmien pariin. Tarpeeksi kun on adrenaliinia veressä ja liian vähän sokereita, eivät ongelmat ota ratketakseen.

Vaan oletko kokeillut aiemmin mainittua kikkaa? Lähde hetkeksi muualle jutustelemaan mukavia, nauttimaan ympäröivästä menosta miettimättä työpisteelläsi odottavia epämukavia asioita. Palatessasi huomaatkin ylättäen miten yhtä nappia painamalla kone alkaakin jälleen mukavasti surrata, paperitukos löytyy helposti tulostimesta, puhelin toimii taas moitteetta (uudelleen käynnistyksen myötä ainakin 😉 ja asiakkaan masentavan oloinen viesti olikin vain hitusen töksähtämällä kirjoitettu lisätilaus.

Joskus on siis hyvä vain pistää ongelmat hyllylle hetkeksi, rentoutua ja ajatella mukavia – ja taas on virtaa!

Uskallatko kokeilla?

Kiitos kahvihetkestä.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa!

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa! Liiketoiminnassa asiakkaat ovat keskiössä. Jos asiakkaita ei ole, ei tule rahaakaan. Jos ei tee markkinointia, eivät asiakkaat sinua löydä, eikä tule

Lue lisää
Yritysmuuntamo

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä! Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!