Lahjaideoita yrittäjäystävälle?

Lahjaideoita yrittäjäystävälle?

Onko sinulla yrittäjäystäviä tai yrittäjäksi aikovia tai jopa kevytyrittäjiä, joita haluaisit muistaa teemaan sopivalla muistamisella?

Haluamme auttaa sinua ja kasasimme tähän ideoita mitä voisit meidän valikoimasta ystävällesi laittaa muistamisena.

YritysMuuntamo lahjana!

Tuoreimpana tuotteena YritysMuuntamo lahjaksi. YritysMuuntamo on digitaalinen koulutuspaikka, jossa joka ikinen viikko jäsen saa videoita ja työkirjoja yrittäjyyden tueksi. Lue lisää www.yritysmuuntamo.fi

Voit tilata Muuntamon myös lahjaksi lahjakortilla. Muista kirjoittaa viestiin mitä toivot ystäväsi hankkivan lahjakortilla. Klikkaa lahjakorttiin tästä.

Markkinoinnin PT – paketti potkua tarvitseville!

Kaipaako ystäväsiä persuksillepotkua markkinointiin ja somettamiseen? Silloin paras lahja on Markkinoinnin PT paketti, jossa puoli vuotta markkinoinnin PT Sanna Jylänki kulkee rinnalla ja tsemppaa markkinoimaan aktiivisesti viikoittaisilla useilla viesteillä sekä sparrauksilla kuukausittain. Klikkaa kuvaa tai tätä linkkiä.

markkinoinnin pt

Kirjat ja opukset!

Fyysinen kirja on myös monelle hyvä lahjaidea! Varastostamme löytyy vielä muutamia erittäin hyviä kirjoja, kuten Timo Ropen 100 keinoa kirjat. Nämä pitäisikin olla jokaisen yrittäjämäisesti toimivan henkilön pöydällä muistuttamassa markkinoinnin tärkeydestä.

Tilausvaiheessa anna lisätietoihin ystäväsi nimi ja osoite, niin postitamme kirjan hänelle puolestasi tervehdyksen kera.

Lahjakortti!

Hanki ystävällesi Redesan lahjakortti, ja hän voi käyttää lahjakortin parhaaksi katsomaansa palveluun, vaikkapa sparraukseen!

Fanituotteita monelaisia

Entäs jos paketissa olisi jotain pehmeää? Fanituotteistamme löydät hauskoja t-paitoja sekä kangaskasseja. Vaikkapa #SomeSennin “upeat” harmaat paidat! SomeSenni paidat ja kangaskassit heti varastossa. Liloja paitoja joitakin heti.

Kiitos!

t. Sanna

Jos kysyttävää, laita meiliä sanna@redesan.fi tai soita/whatsappaa 0408208559 ja voithan jättää myös chattiviestin!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Hyvinvointi

Hyvinvointi ja itsetuntemus

Hyvinvointi ja itsetuntemus Tulevaisuuden taidot Hyvinvointi ja itsetuntemus oat tulevaisuuden taitoja, kirjoittaa nuori tulevaisuusajattelija Perttu Pölönen kirjassaan Tulevaisuuden lukujärjestys. Ne auttavat meitä suunnistamaan jatkuvasti muuttuvassa

Lue lisää
voimavarat

Vinkkejä omien voimavarojen tunnistamiseen

Vinkkejä omien voimavarojen tunnistamiseen Voimavarasi eli menestystekijäsi ovat niitä asioita, joiden avulla olet saavuttanut kaiken sen mitä sinulla on. Olet hyödyntänyt omia lahjojasi, taitojasi, tietojasi,

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!