Kuuloke-arvonta & Redesan JuhlaLIVE 4.6. 12-15

Kuuloke-arvonta & Redesan JuhlaLIVE 4.6. 12-15

Kuuloke-arvonta on päättyny ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti! Onnittelut! 💕💕

Tänään perjantaina 4.6.2021 juhlistamme Redesan 10 vuotis matkaa juhlalivessä tuttuun tapaan YouTube kanavallamme! Toki lähetys näkyy myös Linkkarissa Sannan verkostoille sekä Facebookissa, mutta toivoisin, että mahdollisimman moni pääsisi katsomaan ja kommentoimaan lähetystä YouTuben puolelta. Siellä sinun on mahdollista lähettää vaikka SuperChat pienellä rahalla ja saada itsellesi enemmän näkyvyyttä!

Lähetyksessä kuulet 10 vuotista tarinaa Redesanissa Sannan, haastattelijoiden (Eija Elgland, Laura Siltala sekä Gila Heimonen) sekä vieraiden rupatteluista. Kuulet myös tuoreen Redesan biisin sekä tapaat SomeSennin “livenä” ja mistäpä sitä tietää mitä muita hahmoja!

Lähetys tallentuu, joten voit kuunnella lähetyksen myös jälkikäteen samasta paikkaa kuin mistä pääset sitä katsomaan.

Nähdään LIVESSÄ! 💕💕

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

kokemuksellinen asiakasarvo

Kokemuksellinen asiakasarvo markkinoinnin ytimessä

Kokemuksellinen asiakasarvo markkinoinnin ytimessä  Useissa blogikirjoituksissa kannustetaan siihen, että yritykset miettivät, miten he tuottavat arvoa asiakkailleen. Aikaisemmin puhuttiin lisäarvosta, nykyään vain arvosta. Mutta mitä sillä

Lue lisää
luontaisedut

Yrittäjä, muista nämä 5 luontoisetua

Yrittäjä, muista nämä 5 luontoisetua Yhtiö voi antaa yrittäjille ja työntekijöille palkan lisäksi luontoisetuja, joita myös usein työsuhde-eduiksi kutsutaan. Tässä blogipostissa aihetta käsitellään yhden henkilön

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!