Kuuloke-arvonta & Redesan JuhlaLIVE 4.6. 12-15

Kuuloke-arvonta & Redesan JuhlaLIVE 4.6. 12-15

Kuuloke-arvonta on päättyny ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti! Onnittelut! ??

Tänään perjantaina 4.6.2021 juhlistamme Redesan 10 vuotis matkaa juhlalivessä tuttuun tapaan YouTube kanavallamme! Toki lähetys näkyy myös Linkkarissa Sannan verkostoille sekä Facebookissa, mutta toivoisin, että mahdollisimman moni pääsisi katsomaan ja kommentoimaan lähetystä YouTuben puolelta. Siellä sinun on mahdollista lähettää vaikka SuperChat pienellä rahalla ja saada itsellesi enemmän näkyvyyttä!

Lähetyksessä kuulet 10 vuotista tarinaa Redesanissa Sannan, haastattelijoiden (Eija Elgland, Laura Siltala sekä Gila Heimonen) sekä vieraiden rupatteluista. Kuulet myös tuoreen Redesan biisin sekä tapaat SomeSennin “livenä” ja mistäpä sitä tietää mitä muita hahmoja!

Lähetys tallentuu, joten voit kuunnella lähetyksen myös jälkikäteen samasta paikkaa kuin mistä pääset sitä katsomaan.

Nähdään LIVESSÄ! ??

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!