Ihmetellään yrittäjyyttä yhdessä!

Yrittäjyydessä kysymykset tulevat mieleen ykskaks ja tuolloin pitäisi päästä kysymään ja jakamaan ajatuksiaan toisten kanssa.ihmetellaanyrittajyytta_kuva

Redesanin Sanna ja Eliisa starttasivat viikoittaiset Ihmetellään yrittäjyyttä yhdessä -webinaarit. Joka viikko olemme online 45 minuutin ajan ja jokaisella yrittäjyydestä kiinnostuneella tai jo toimivalla yrittäjällä on mahdollisuus tulla kuuntelemaan ja kyselemään.

Joka viikko puhumme hiukan eri aiheista. Tilaa osallistumislinkki ja saat muistutuksen jokaviikko tapahtumasta, tulet paikalle silloin kun ehdit! Olemme linjoilla sinua varten. Ajat vaihtelevat viikoittain.

Viikon aiheet löydät Redesanin Facebook-sivulta.

Rekisteröidy webinaarisarjaan tästä.  Webinaari-alustana toimii GoToWebinar-ohjelma.

Sinun ei tarvitse kammata tukkaasi, sillä vain allekirjoittaneet ovat mukana kameroilla. Toisinaan toki voi olla mukana myös vierailevia ammattilaisia. Sinä pääset mukaan chattipalvelun kautta. Kysy, ihmettele, kommentoi. Jokaiseen tilaisuuteen mahtuu kerralla 100 osallistujaa.

Huomaathan, että webinaareissa on yhtäaikaa useita osallistujia, joten henkilökohtaisia asioita ei täällä kannata jakaa. Niitä varten ovat henkilökohtaiset yrityssparraukset.

Tulevista aiheista ilmoitamme Facebook-sivullame sekä Twitterissä.

Voit olla kuuntelemassa ja katselemassa lähetyksiä puhelimella, tabletilla tai läppärillä/pöytäkoneella. Tarvitset vain netin ja GoToWebinar ohjelman (lataa maksutta sovellukaupoista – tai rekisteröitymisen yhteydessä)

Kuullaan siis!

Ihmetellään yhdessä yrittäjyyttä keskiviikkoisin klo 11.00-11.45

t. Sanna & Eliisa

Redesanin Vimeo kanavalta pääset kuuntelemaan kaikkien lähetysten tallenteen.

Kuuntele täältä esimmäisen session tallenne:

Ihmetellään yrittäjyyttä yhdessä 30.3.2016 – Yrittäjänä jaksaminen & yrittäjäarki from Redesan Oy on Vimeo.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Mitä on sparraus?

Mitä on sparraus? Tässä tekstissä kerron kolmesta eri näkökulmasta mitä on sparraus. Tekstiä varten on haastateltu Sanna Jylänkiä, Redesanin perustajaa, kahta sparraajaa Sirpa Rossia ja

Lue lisää

Pienyrittäjän yksinäisyys

Sparraajamme Sari Leskinen puhuu yrittäjyydestä ja sen tuomasta yksinäisyydestä. Yrittäjät tarvitsevat verkostoja ympärilleen muista yrittäjistä, että voivat jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan toistensa kanssa. Verkostot ovat

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!