ClubHouse käyttö-ohjeet

ClubHouse käyttö-ohjeet

Olet ehkä jo kuullut puhuttavan Clubhousesta, saatat olla jo mukanakin tässä uudessa somekanavassa, muttet vielä oikein tiedä, miten se toimii.

Tein sinulle ClubHousen käyttö-ohjevideon, jossa kerron tämän “äänisomen” perustoiminnot. Tällä hetkellä (5/2021) palveluun pääsee Android sekä iOS käyttäjät, mutta toistaiseksi vain kutsuilla. Kysele toki Sannalta somessa, onko kutsuja saatavilla, jos mukaan haluat.

Lataa alkuun sovellus sovelluskaupasta laitteellesi ja ei kun käyttämään! Huom, täällä voidaan operoida vain puhumalla. Eli, jos et ole valmis “höpöttelemään”, ei kannata kutsujakaan pyytää 😉 Kutsuja on aina rajallisesti tarjolla per henkilö.

Näillä pääset alkuun! Liity myös Redesanin perustamalle YrittäjyysClubille tästä

Sannan profiilin Clubhousesta löydät täältä.

Clubhouse Suomen sivut taas täällä https://clubhousesuomi.net

Kuullaan ClubHousessa – Uskallanäkyä ja kuulua!

Jos video ei avaudu esikatseluikkunassa tässä alla ?, voit katsoa sen tämän linkin kautta YouTubesta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää
Redesan logo

TIEDOTE

Redesanin toimintaa on supistettu
ja sivuston sisältöjä ja toimintoja on karsittu jonkin verran . 

Kannattaa kuitenkin vilkaista, mitä kaikkea hyödyllistä jätimme jäljelle!

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!