ClubHouse käyttö-ohjeet

ClubHouse käyttö-ohjeet

Olet ehkä jo kuullut puhuttavan Clubhousesta, saatat olla jo mukanakin tässä uudessa somekanavassa, muttet vielä oikein tiedä, miten se toimii.

Tein sinulle ClubHousen käyttö-ohjevideon, jossa kerron tämän “äänisomen” perustoiminnot. Tällä hetkellä (5/2021) palveluun pääsee Android sekä iOS käyttäjät, mutta toistaiseksi vain kutsuilla. Kysele toki Sannalta somessa, onko kutsuja saatavilla, jos mukaan haluat.

Lataa alkuun sovellus sovelluskaupasta laitteellesi ja ei kun käyttämään! Huom, täällä voidaan operoida vain puhumalla. Eli, jos et ole valmis “höpöttelemään”, ei kannata kutsujakaan pyytää 😉 Kutsuja on aina rajallisesti tarjolla per henkilö.

Näillä pääset alkuun! Liity myös Redesanin perustamalle YrittäjyysClubille tästä

Sannan profiilin Clubhousesta löydät täältä.

Clubhouse Suomen sivut taas täällä https://clubhousesuomi.net

Kuullaan ClubHousessa – Uskallanäkyä ja kuulua!

Jos video ei avaudu esikatseluikkunassa tässä alla 👇, voit katsoa sen tämän linkin kautta YouTubesta.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

kokemuksellinen asiakasarvo

Kokemuksellinen asiakasarvo markkinoinnin ytimessä

Kokemuksellinen asiakasarvo markkinoinnin ytimessä  Useissa blogikirjoituksissa kannustetaan siihen, että yritykset miettivät, miten he tuottavat arvoa asiakkailleen. Aikaisemmin puhuttiin lisäarvosta, nykyään vain arvosta. Mutta mitä sillä

Lue lisää
luontaisedut

Yrittäjä, muista nämä 5 luontoisetua

Yrittäjä, muista nämä 5 luontoisetua Yhtiö voi antaa yrittäjille ja työntekijöille palkan lisäksi luontoisetuja, joita myös usein työsuhde-eduiksi kutsutaan. Tässä blogipostissa aihetta käsitellään yhden henkilön

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!