Referenssit

Asiakkuuksia

Joulukalenterin 2017 luukuissa asiakkaamme kertovat, millaista apua ovat saaneet. Kuuntele ja ihastu!

 

sirpaovaskainenKun pitkän linjan pienyrittäjän kalenteriin ilmaantuu piinallista luppoaikaa, on
panostettava kiireesti markkinointiin. Onneksi yrittäjäkollegani oli kertonut Redesanista ja kurkkasin Sannan vakuuttavia kirjoituksia ja videoita. Innostuin heti ja varasin tunnin sparrausajan. Sannan topakalla ohjeistuksella sain ideoita ja konkreettisia neuvoja. Yrittäjän ei pidä jäädä yksin voivottelemaan, vaan kannattaa tarttua reippaasti apuun. Kiitokset Sannalle!

Kielenhuoltaja Sirpa Ovaskainen, sirpaovaskainen.fi

 

Hellimmin LogoSomevideotyöpaja livenä, asiakaspalaute:

-Veera Anttila, yrittäjä Hellimmin.fi

 

Somevideotyöpaja livenä, asiakaspalaute:

ripsibar_logo_mustaTykkäsin koulutuksesta alkuun oli hyvä käydä läpi rennosti ketä me kaikki ollaan. Kun siinä vapautuu, niin helpompi lähteä videotakin tekemään. Videon kuvaaminen jännitti yllättävän paljon, vaikka niinkin pienellä porukalla. Se oli kuitenkin tosi hyvä, että se tehtiin. Kun rupeaa vaan heti hommiin, ni helpottaa heti itse oon sen verta myös teorian perään, että tykkäisin kuulla vielä jotain faktoja eri somekanavista.

– Anni-Lotta Nieminen, yrittäjä, RipsiBar

 

Asiakkaan palaute somevideoverkkopajasta: Krissala-logo

Sain hyvin henkilökohtaista ohjausta ja hyviä teknisiä neuvoja. Videotyöpajan jälkeen rohkaistuin heti tekemään videon. Työpaja auttoi ylittämään yhden suuren kynnyksen esiintymisessä ja itsensä esittelemisessä.

-Kristiina Sakala, ympäristökouluttaja, Krissala

 

artic storeTavoitteena ketjullamme oli saada yrittäjät innostumaan ja ymmärtämään paremmin brändayksen sekä some-markkinoinnin hyödyt. Sannan käytännön läheiset esimerkit ja aito oma innostus aiheisiin tarttui ja uskomme, että näistä koulutuksista saimme eväitä kehittää toimintaamme.

– Jarno Ahtonen, toimitusjohtaja

 

 

TörmHimosäsin sattumalta Sannan blogiin googlaillessani Some-markkinointiin liittyviä artikkeleita.
Blogi oli helposti luettava ja mukaansatempaava. Niinpä kulkeuduin Redesanin kotisivuille, jossa
huomasin mahdollisuuden ostaa erillistä Some-sparrausta.

Tuumasta toimeen siis ja huomasin istuvani yrityksen toimiston sohvalla syventämässä
pintapuolista tietoani Some-maailmasta. Muutaman kahden tunnin sessarin aikana
minulle avautui paljon uutta hyödyllistä tietoa. Sannan tapa kertoa innostavasti, kannustavasti
ja helposti ymmärrettävästi hälvensi kaiken pelon omasta osamaamattomuudesta. Kiitos Sanna hyvistä ohjeista ja tsempistä! Some-kamppikset pyörivät nyt omin voimin kiihtyvää vauhtia.

-Päivi Kuokkanen, yrittäjä, markkinointijohtaja

Hiihtokeskus Himosvuori Oy

 

Villitassu, Riikka Ala-Hulkko antaa palautetta somesta:

asiakaspalalute_redesan

 

”Omasta yritysideasta keskusteleminen auttoi jäsentämään ajatuksia ja kannusti tavoittelemaan itselle mielekästä työtä mahdollisesti yrittäjyyden kautta. Sannan sparrauksesta sain erinomaisia käytännön neuvoja lähteä eteenpäin yritysideani kanssa, sain esim. tietoa yrittäjyys koulutuksesta sekä ideoita verkostoitumiseen ja asiakaskunnan kartoittamiseen. Parasta antia oli mielestäni kannustava asenne yrittäjyyteen ja mahdollisuus keskustella kokeneen yrittäjän kanssa omasta ideasta. Kiitos!”

-Tilaus floristipalvelua suunnitteleva floristi Miia Raitio

 

selkografiikkaPieni puolituntinen Sannan sparrausta auttoi jäsentämään omia tulevaisuuden suunnitelmiani yrittäjänä ja vahvisti uskoani valitsemalleni tielle. Yksinyrittäjä ei olekaan enää yksin!

Puhelinsparraus toimii hyvin myös hetkittäisen koti-ikävän hoitoon mistä maailmankolkasta tahansa. Asiakas voi itse päättää kuinka usein sparrausta kaipaa ja vain yhden kerran puhelukin saa aikaan sopivan tsempin saada suunnitelmia eteenpäin. Sannan tsemppaus on mielessä alitajunnassa pitkään myös sparrauksen jälkeen ja auttaa omaan tahtiin etenemisessä. Kiitos Sanna!

-Liisa Kankkunen, yrittäjä, graafikko. 

 

Capacitas FamiliaAika usein hankalissa tilanteissa, ja muutenkin, omat ajatukset alkavat kiertää kehää. Niistä ei meinaa enää nähdä ulos, avarampiin maisemiin. Mieli tekee tepposet ja tulee olo, että kaikki on synkkää ja jopa toivotonta. Juuri noissa tilanteissa on niin tärkeää saada pukea sanoiksi sitä, mitä itse ajattelee ja kuulla toisen ajatuksia sen pohjalta. Jo se, että voi sanoa asioita niiden ajattelemisen sijaan, antaa apua. Ja tietysti se, että vastapuoli kuuntelee, heittää sekaan sopivan määrän hyviä kysymyksiä, kertoo kokemuksia ja haastaakin. Lopulliset ratkaisut tekee tietysti yrittäjä itse, mutta tila ja aika kertoa sekä ulkopuolinen näkemys ovat todella arvokkaita. Myös tieto siitä, että asioiden käsittelyä voi tarvittaessa jatkaa tutun ihmisen kanssa, eikä tarvitse lähteä selittämään kaikkea alusta alkaen, on mukava ajatus säilöttäväksi tulevan varalle.

– Sanna Mäkipää, Tmi Capacitas Familia, TtM, Organisaatiokonsultti, työnohjaaja (STOry), kouluttaja

 

Veera NissiMarkkinointi oli minulle todellinen sudenkuoppa. Tiesin, että haluan yritykselleni selkeän markkinointisuunnitelman. En vain yhtään osannut valita mainosviidakosta saatikka investoida rahojani tiettyyn mainostoimistoon. Aikani etsittyäni kirjaimellisesti törmäsin Sannan ”hätäapu pakettiin” facessa ja siitä kaikki lähti. Uskalsin ostaa Sannalta erilaisia opetustunteja somemarkkinointiin. Hänestä tuli ”se fiilis” että nyt voin vihdoin luottaa. Kaikkea kun on niin paljon tarjolla nykypäivänä. Ostin mm. uutiskirjeopin, Vimeo-opetuksen, YouTube-opastuksen jne. joilla nyt toteutan järkevää markkinointia sinkoilematta epämääräisesti joka suuntaan. Ja olen joka kerta saanut avun mihin vain haasteeseen mikä yrittäjyyteen liittyy.
Omat oppini joita opetan eteenpäin yritykseni kautta ovat aina omakohtaisen kokemukseni kautta tullutta tietotaitoa. Niinkuin myös tässä somemarkkinoinnissa omakohtainen kokemukseni Sannasta tuo minulle 100% luottamuksen suositella hänen palveluitaan.

 

– Kestopigmentoinnin asiantuntija Veera Nissi www.kestopigmentoinninammattiopas.fi

 

Redesanin verkkokoulutukset yllättivät minut: Edullisia, mutta laadukkaita!

– Vakuuttunut yksinyritäjä

 

confettiSome markkinoinnin kanssa olen tuntenut olevani umpikujassa koska asia on minulle täysin vieras. Kuulin Sannasta ja kuinka hänen puoleensa kannattaa kääntyä tällaisen ongelman kanssa. Ja toden totta kannatti!!
Puolen vuorokauden varoitusajalla sain tunnin teho-opetuksen ja hyviä neuvoja, opin täysin uusia juttuja ja tuli tunne -tätähän voi vielä oppia ja oikeasti saada sosiaalisesta mediasta hyötyä omiin tarkoituksiin markkinoinnissa. Sanna on ihmisenä hyvin helposti lähestyttävä ja opastus minulle amatöörinä oli helposti ymmärrettävää. ISO KIITOS!!

– Pirkko Hämäläinen, Confetti Jyväskylä / Juhlahelmi

 

“Sannalla on käytännön yrittäjäkokemusta, joten hän oikeasti ymmärtää, mistä puhun. Hän myös kuuntelee aidosti. On joitakin kouluttajia, jotka alkavat heti tarjota vaihtoehtoisia ajattelutapoja ja kyseenalaistaa avautujaa, mutta se ei kaikille toimi. Aluksi on tärkeää, että tulee kuulluksi. Sannan tekniikka on kysellä ja kuunnella, ja hän on aidosti ja kiireettömästi läsnä. Sen jälkeen voi alkaa katsella asioita eri näkökulmista. Eli ensin on “oksennettava”, kuten Sanna asian ilmaisee.”

– Tyytyväinen sparrausasiakas

 

rinnalla_logoYrittäjäEskari: Suosittelen lämpimästi tätä kurssia. Olen sen avulla saanut vahvistusta omalle yritystoiminnalleni ja visiolleni, realismia unohtamatta!

-Salla Joutsen, Rinnalla tmi

 

Unijuna_Logo_Color

”Sparraus Sannan kanssa tuotti tulosta jo ennen sessiotamme, sillä sain puhtia tehdä rästihommia. Sannan avulla sain ajankäyttöön realistisuutta ja systemaattisuutta. Suosittelen lämpimästi Sannaa yrittäjille, jotka haluavat sparrausta ja ulkopuolista näkemystä toiminnalleen.”

– Liisa Niskakangas, Unijuna

 

Valmennus työnhakuun: Some ja verkostoituminen työnhaussa
– Uravalmennus Opteam, Keski-Suomi.

valmennus”Sannan tyyli on konstailematon ja maanläheinen. Hän on alansa ammattilainen ja tietää mistä puhuu. Puhe kumpuaa kokemuksesta ja kentällä tehdystä työstä. Sannalla tätä kenttäkokemusta on paljon ja hän on monessa mukana. Uskoisin, että sen ansioista hän on varma esiintyjä. Persoonana Sanna on lupsakka, onhan hän savolainen. Hän ei kuitenkaan jätä ymmärtämistä kuulijalle, vaan osaa avata asioita konkreettisin esimerkein. Se auttaa paljon, kun kyse on some -asioista, jotka eivät ole kaikille tuttuja. Sanna osasi tuoda hyvin työnhaun näkökulman kuulijakunnalleen ja sai heidät miettimään omaa verkostoaan ja verkostojen merkitystä työnhaussa. Kiitos Sanna!”

  • – Ritva Partanen, Uraohjaaja, Opteam

”Kiitokset Sannalle some- ja verkostoituminen -koulutuksesta uravalmennusryhmässämme. Sanna on somen rautainen ammattilainen joka osaa kohdistaa esityksensä erilaisille kuulijoille. Saimme kuulla monipuolisesti somen ja verkostoitumisen hyödyistä työnhakuun liittyen. Sanna innostaa yleisöä, haastaa miettimään kuultua oman elämän kannalta ja antaa paljon käytännön esimerkkejä. Sanna on oma iloinen itsensä ja luonteva esiintyjä.”

  • – Piia Järvenpää-Kansikas, Uraohjaaja, Opteam

Valmennettavien palautetta:

  • – Tykkäsin, kun slaideilla ei ollut liikaa tekstiä.
  • – Minäkin kokeilin ja tein Youtubeen oman esittelyCV:n Sannan innoittamana.
  • – Selkeä esiintyjä.
  • – Hyvin jaksoi kuunnella. Paljon asiaa lyhyessä ajassa.
  • – Mielenkiintoinen ja rento luento!
  • – Hyvää asiaa!

 

14-01-10 OrganicLiving Logo

VIP-palvelu on parasta pienyrittäjälle. Ei tarvitse koskaan miettiä viitsinkö soittaa ja mitä maksaa, koska olen VIP! Voin jakaa haasteet ja onnistumiset, ja saan koko ajan eteenpäin vievää palautetta. Sannan avulla ratkeaa suurin osa some ja IT pulmista puhelimessa jo vartissa. Sanna on todella haka opastamaan ja auttamaan yrittäjää löytämään oikeat ratkaisut, oikeat kumppanit ja oikeat kontaktit. Lisäksi saan palautella some-oppeja mieleeni webinaari-tallenteista silloin kun tietoa tarvitsen, ja silloin kun minulle sopii! Kokonaisuutena vallan loistava paketti. Suosittelen muillekin!”

Johanna Holkko, Organic Living/Willowbeck Trading Oy

sophyto_logo_holkkojohanna

 

pro opus

 

 

Redesan on ollut iso apu ja tuki aloittavan asiantuntijayrittäjän tiellä. Redesan on ollut todella korvaamaton tuki. Nettivalmennukset toimivat ja opastavat hyvin omaan aikatauluun sopivaan aikaan samoin kuin chat ja online neuvonta. Sannalla on näkemys ja kyky ohjata asiat oikeaan järjestykseen, antaa vaihtoehtoja sekä luotettavaa apua siihen miten aloittaja selviytyy ongelmistaan. En ole vielä keksinyt kysymystä, johon ei olisi löytynyt neuvoa.

– Pirjo Rosvall, Pro Opus

 

mind&bodybalanssi_puh

”Kiitos Sanna! Olipa hienoa jutella kanssasi. Ajatusten jakaminen ja tuen saaminen toiselta yrittäjältä tuli todella tarpeeseen. Huomasin kuinka päässäni pyörineet ajatukset jotenkin selkiytyivät ja näin, mikä olisi seuraava askel joka minun tulisi ottaa. Jokaisella yrittäjällä kyllä tulisi olla oma sparraajansa. Lähdin sparrauksesta keventynein mielin ja tulevaisuuteen uskoen!”

– Heli Flink, M & B Balanssi

 

arkiapu marianne

”En olisi parempaa päätä ja olkapäätä voinut toivoa. Kiitos Sanna!”

– Marianne Puttonen, Arkiapumarianne

 

madamelli_logo

”Olin tullut tienristeykseen yritykseni kanssa, vaihtoehtoina oli heittää hanskat tiskiin tai kääntää suunta ihan uuteen tuntemattomaan josta olin kuitenkin haaveillut jo pitkään. Sanna tsemppasi, suorastaan potki minut mukaan Sannan ja Sakarin YrittäjäEskari-koulutukseen ja löysin uudelleen yrittämisen tahdon, sen palon joka vie minua eteenpäin. Nyt olen aloittanut oman vaatemerkin luotsaamisen ja teen taas sitä missä olen paras ja onnellisin, kiitos Sanna ja Sakari!”

– Johanna Harju, Vaatesuunnittelija

Yle Keski-Suomen video ja Johannan haastattelu 8.10.2014

 

annukka-tolamo-logo-MUSTA

”Sannan Sparrauksesta sain omaan yrittäjyyteeni ulkopuolista näkemystä ja innoittajaa. Olenko oikealla reitillä ja oikeilla ajatuksilla menossa eteenpäin? Sparraus on hyvä tapa nähdä ulkopuolisin silmin oman toiminnan vahvuudet ja heikkoudet. Tuoreena yrittäjänä sain vahvistusta omille ajatuksilleni ja uutta intoa työhöni 🙂 ”

– Annukka Tolamo, Sisustussuunnittelu Annukka Tolamo

 

tietoaava_logo

”Yrittäjyyteni alussa oli tärkeää opetella verkostoitumaan ja Yrittäjän Kumppanitalolla siihen olikin erittäin hyvät mahdollisuudet. Opin paljon tärkeitä asioita kokeneemmilta yrittäjiltä ja sain rohkeutta markkinointiin sekä asiakkuuksien hoitamiseen. Yrittäjäporukassa saa kullanarvoisia vinkkejä erilaisiin tilanteisiin ja tätä kaikkea ei aloittavana yrittäjänä oikein muualta saakaan. Sain talolla Redesanin avustuksella hyvän startin yrittäjyyteen ja rohkeutta verkoistoitumiseen. Olen saanut nähdä kuinka tärkeää (elintärkeää!) verkostoituminen on – varsinkin yksinyrittäjälle.”

– Laura Juntunen, Tietoaava

 

Miten sparraus on auttanut Loihtimon Maijua?

 

EskariYrittäjävalmennusten kokemuksia voit lukea tästä pdf tiedostosta.

 

 

logo_uusi_wr

”Tiivis ja tehokas yrittäjävalmennus eli yrittäjäeskari: ”Jo ensimmäisellä tunnilla, silmät jotenkin vain revähti auki ja korvatkin myös. Uskomaton määrä tietoa, niin pienessä ajassa. Tietoa, jota luulin etten koskaan opi. Ainakun tuli joku sana mitä en ymmärtänyt ja meinasin kysyä, opettaja selittikin sen samantien.

Tunnilla pelasi heti sellainen vuorovaikutus, ei tarvinnut pelätä kysyä. Todella hyvä fiilis!”

Lue yrittäjän bloggaus

– Veera Riekkinen, WR-Galleria Ky

 

tikka welding management

”Minulle jäi erityisesti mieleen Sannan aina positiivinen asenne ja se, että hän löysi hyvin nopeasti ne asiat, joissa minulla oli eniten kehitettävää.”

Lue haastattelu

– Esa Tikka, Tikka Welding Management

 

JyAvoinLogovari

”Uusi ulottuvuus markkinointiviestintäämme – Sanna Jylängin asiantuntevat neuvot ja positiivinen asenne auttoivat helposti alkuun sosiaalisessa mediassa!”

– Teija Laurikainen, Suunnittelija, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

 

naprapaatti

”Suosittelen ehdottomasti ja varsinkin niille joiden toimiala on vielä hieman tuntemattomampi. Saa hyviä käytännön ideoita omaan työskentelyyn, joita voi suoraan käyttää omassa markkinoinnissa ja yrityksen kehittämisessä.”

Lue haastattelu.

– Ossi Häkkinen, Naprapaatti Ossi Häkkinen

 

logolaminna

”Oli ilo tavata Sanna -todella tehopakkaus. Kannusti ja avusti liittymään facebookiin ja siinä sain apua viikonloppuna ja illallakin… Samalla tehtiin myös logo, ekat flyerit ja ekat käyntikortitkin.”

– Minna Lahtinen, NurkkaPuoti LaMinna

 

puutarhanne

”Uskomaton voima tuolla naisella, siis Sannalla, kun saa tämmöisen vanhanaikaisen epäilijänkin höynäytettyä moderneille areenoille; sähköiseen markkinointiin, facebookiin… Mitähän tämä mielekkäästi alkanut yhteistyö vielä tuokaan tullessaan?”

– Hanne Lehtonen, Hannen Pihasuunnittelu ja -neuvonta

 

iida liimatainen

 

Redesan on kumppanina korvaamaton niin iloissa ja haasteissa, pienissä ja suurissa. Kuinka paljon on säästynyt aikaa ja hermoja Sannan mahtavan asenteen, ehtymättömän verkoston ja uskomattoman ongelmanratkaisutaidon ansiosta!

– Iida Liimatainen, Valokuvaaja Iida Liimatainen

 

katja palmu

”Sparraus on ollut todella tärkeä apu kun välillä on ollut ihan hukassa ja ei ole ketään, keneltä kysyä.”

Sparrausta & AsiakkuuksienMyllytystä, puhelimitse! Lue haastattelu.

– Katja Palmu, Design Katja Palmu

 

leksanlastu

Sain Sanna Jylängiltä uusia ideoita ja käytännön eväitä liiketoiminnan kehittämiseksi. Sanna on sparraajana energinen, innostava, kannustava ja iloinen.

Suosittelen lämpimästi!
– Leena Porrassalmi, Leksan Lastu Oy

 

sp_utopia

Sannan kanssa sain hyviä vinkkejä markkinointiin ja hänen kanssaan on mukava reflektoida omia ajatuksiaan, saada ne selkeämmiksi ja sopiviksi omaan yritykseen. Sannalta saa kannustavaa ja positiivista potkua jatkaa eteenpäin.

– Päivi Koivisto, SP Utopia

 

avon

Sanna piti meille Avon Tiiminvetäjille koulutusta tiimityöskentelystä. Avautuivathan siinä monen silmät miettimään asioita uusilla silmillä. Loppuvuoden toteutammekin esille nousseita uusia ideoita ja jotakin jätämme myös ensi vuodelle. Ja kun ideat loppuu ja lyömme taas päätä seinään, tiedämme mistä saamme lisävauhtia, Kiitos Sanna!

– Hanna Sivula, executive tiiminjohtaja, Avon

 

varapiiat

Sannan kyseenalaistava suhatautuminen oman yritykseni palvelujen tuotteistamiseen. Rohkea kysymys, onko tuo mitä nyt teet, sitä mitä haluat tulevaisuudessakin tehdä? Asiantuntevaa apua, mukavaa meininkä ja todellista tietoa pöhisevä nainen! Yrittäjän kumppani – tykkään.

– Katarina Pölkki-Kankainen

 

feelgo

Harvassa on ne yrittäjät, jotka eivät joudu ongelmien eteen. Sannan kanssa on helppo peilata omaa yrittäjyyttään, haasteitaan sekä suunnitelmiaan. Häneltä saa sekä strategista ohjausta että konkreettisia toimenpiteitä. Vaikka puhutaan hankalista asioista, töitä ei tehdä otsa kurtussa vaan tapaamisissa on jopa hauskaa. Sitä tarvitaan!

– Eeva Vaherto

 

Skarppi-kirjoituspavelut

Sanna Jylänki on auttanut tuotteistamaan palveluitani ja saman pöydän ääressä on ollut innostavaa jalostaa omia markkinointimateriaaleja eteenpäin. Samalla on luotu yhteyksiä puolin ja toisin. Mieli oikein puhkuu ideoita, kun palaan Redesanilta oman kirjoituspöydän ääreen.

– Sanna Karppinen

 

eleganssi

Henkilökunnan rekrytoinnissa Redesanin apu on kiireiselle yrittäjälle loistava palvelu. Sanna on hoitanut rekrytointihaastattelumme upeasti, monen vuoden kokemuksellaan.

– Anita Hentinen-Haapala

 

Terapia ja työnohjaus Natri

Redesanin Sanna Jylänki on ollut minulle oiva apu, kun hankin yritykselle uuden tietokoneen. Siivosimme vanhan koneen ja laitoimme uuden käyttökuntoon. Se kävi ammattitaitoisesti ja näppärästi. Sanna on yrittäjän kumppanina luotettava ja ihmisläheinen.

– Hannele Natri-Mäkelä

 


leilasaikkonenRedesanilta olen saanut tehokkaan tietopaketin sosiaalisen median käyttöön.

– Leila Saikkonen

 

ilonsilta

Olen saanut apua mm. markkinointiin, nettisivujen tekemiseen ja käyntikorttien suunnitteluun. Nopea, tehokas, ammattitaitoinen, ystävällinen, kärsivällinen, kannustava, positiivinen – kuvaavat Redesanin yrittäjää Sanna Jylänkiä.

– Gila Heimonen

 

kuvitellen
Kun itsestäni tuntui, että takki oli tyhjä… Redesan on auttanut kartoittamaan yritykseni tilanteen eli sen missä nyt mennään, mitä on jo tehty ja mitä vielä pitäisi tehdä. Olen saanut apua myös Kuvitellen brändin luomiseen.

– Tiina Hoskari

 

vauvauva

Redesan on auttanut yritystä asiantuntevasti ja
tehokkaasti oikean asiakaskunnan löytämisessä, markkinoinnissa ja
kampanjoiden suunnittelussa.

– Elina Raitanen